• Poolområde og solsenge på Ti Kaye Resort & Spa, St. Lucia
  • Hot stone massage på Ti Kaye Resort & Spa, St. Lucia
  • Poolområdet på Ti Kaye Resort & Spa, St. Lucia

Romantik og forkælelse på St. Lucia

9 dage i smagfuld bungalow i Caribien fra 19.500 kr.

Glæd jer til:

Forkælelse og nydelse i romantiske omgivelser

Smagfulde, førsteklasses bungalows med vidunderlig havudsigt

Smukke sandstrande og atmosfære i det grønne Caribien

Caribiens vartegn, Pitonbjergene

Læs mere

Nyd naturskønne St. Lucia med caribisk sol og strand, afslappet stemning og skøn mad. I skal bo i en smagfuld bungalow med vidunderlig havudsigt på Ti Kaye Resort & Spa 4*.

Ti Kaye Resort & Spa er indbegrebet af St. Lucias naturskønhed og eksotiske atmosfære. Uformelt og smukt. Og perfekt til par, der søger et eksotisk "hideaway" med rolig stemning.

EN FREDFYLDT OASE på St. Lucia

Ti Kay Resort & Spa ligger på en frodig bakkeskråning med kort vej ned af trappen til den lange, gode strand i Anse Cochon. De hyggelige bungalows er lækkert indrettede med skønne himmelsenge og naturmaterialer. 

Solbadning, kano og snorkling

I kan lave alt og intet, så meget I vil på dette dejlige resort. Slap af i solen og nyd livet under vandoverfladen ved det lokale rev i bugten. I kan også tage med på dykkerture til nærliggende dykkersteder. Vil i ud at ro i kajak, kan I låne dem gratis.

Wine Spectators pris "Award of Excellence"

Ti Kayes hyggelige restaurant serverer der et bredt udbud af internationale og lokale retter, og den er kendt for at have den største vinkælder på St. Lucia. Af samme grund har restauranten modtaget Wine Spectators pris "Award of Excellence" to gange. 

KAI KOKO SPA - FORFRISKENDE BEHANDLINGER

I Kai Koko Spa foretages alle behandlinger med naturlige og økologiske ingredienser. Og som navnet antyder, er det ikke overraskende, at både kakao og kokos indgår i mange af behandlingerne.

I kan f.eks. slappe af til en chokolade body scrub, nyde en forfriskende massage eller blive beriget med en fugtighedscreme af kokosnød.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Romantik og forkælelse på St. Lucia
RejseperiodeDobbeltEnkelt
05.12.19 ‑ 09.12.1921.000‑23.00032.000‑34.000
10.12.19 ‑ 01.01.2024.000‑26.00037.000‑39.000
02.01.20 ‑ 01.04.2019.000‑21.00027.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Flyrejse København - St. Lucia t/r
  • Lufthavnsskatter og afgifter
  • Transport fra lufthavnen til Ti Kaye t/r
  • 7 nætter på Ti Kaye, 4* i et Ocean View værelse
  • Continental breakfast hver morgen

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Afrejse muligt fra Billund,  Århus, Ålborg og Rønne mod tillæg