EcoCamp Patagonia, Torres del Paine, Chile

Glamping i pagt med Patagoniens uberørte natur

Læs mere

Forestil jer at falde i søvn med udsigt lige op til stjernerne og vågne op til fuglesang – i et telt midt i et af verdens mest uberørte og betagende naturområder. Et telt med en blød dobbeltseng og eget badeværelse.

De tre imponerende granittårne “Torres del Paine”, ChileKomfort I tæt kontakt med naturen

Med sine klare gletsjersøer, brusende vandløb, højfjelde, græsenge og forrevne bjerglandskaber, regnes nationalparken Torres del Paine vidt og bredt for et af de smukkeste naturområder i verden. 

Standard Dome på EcoCamp Patagonia, ChilePå EcoCamp Patagonia bor I ikke alene lige ved døren til nationalparken og med direkte udsigt til de mest ikoniske klippetårne. I bor i fabelagtige kuppeltelte, såkaldte Domes, der bringer jer helt tæt på de storslåede omgivelser. Om aftenen får I en varmedunk med ind til sengen, hvor I kan ligge og kigge på stjernerne gennem et vindue i teltdugen! Det bliver ikke bedre.   

Vidunderlig udsigt fra EcoCamp Patagonia, ChileOg næste morgen vågner I op til fuglesang og lyden af vinden, som blafrer på teltdugen – alligevel ligger I en blød dobbeltseng, indhyllet i jeres varme dyner med visheden om, at der i badeværelset venter jer et varmt bad, og at en stor morgenmadsbuffet er ved at blive gjort klar et sted derude: Hjemmebagt brød, oste, æg, charcuteri, syltetøj, frugtsalater og friskpresset juice. Se, det her er camping. 

Standard Dome på EcoCamp Patagonia, ChileFremsynet design med storslåede udsigter

EcoCamp Patagonia er bygget med inspiration fra områdets oprindelige folk, Kaweskar-folket, ud fra princippet om at sætte det mindst mulige aftryk på områdets uberørte natur. De store kuppeltelte med  koøjer og rumskibslignede udkigsvinduer, minder om noget fra en Star Wars film – nærmere bestemt fra planeten Tatooine, hvor helten Luke Skywalker er vokset op.  

Superior Dome på EcoCamp Patagonia, ChileFor dem, som ikke har set Star Wars, kan man måske forestille sig blandingen af en middelalderlig karavanelejr og et ikke så fjernt fremtidsscenarie på en fremmed planet. Det gælder ikke mindst indvendigt, hvor kuplernes jernrammer og de store jordfarvede teltdug er kombineret stilfuldt med rustikke træmøbler og traditionelle tekstiler i naturfarver. 

EcoCamp Patagonia, ChileLodgen får sin strøm fra egen sol- og vandenergi og har indrettet miljøvenlige badeværelser med egne komposttoiletter og varme brusere i de mere luksuriøse Suite Domes. Aftensmaden er en tre-retters menu af lokale specialiteter, som serveres i et stort fællestelt med behørigt hensyn til de fleste kostpræferencer - herunder det vegetariske hjørne. 

Måske møder I pumaer under opholdet på EcoCamp Patagonia, ChileOplev Torres del Paine med kyndige guides

Torres del Paine er ganske enkelt et overflod af uberørt, sublim natur. Nationalparkens cirka 1800 km2 er udnævnt til et Unesco biosfæreområde og det enorme naturområde indbyder bare til udflugter og opdagelser for enhver smag – og i ikke mindst i alle sværhedsgrader fra vandreture til gåture.

Torres del Paine i Chile er en sand mekka for naturelskereI EcoCamp Patagonia bor I lige midt i det hele. Og lodgens kyndige guides kender det fortryllende landskab som få andre, og hver dag vil I have mulighed for at vælge mellem en vifte af forskellige udflugter – som f.eks. vandreture til gletsjersøen ved De blå tårne i Paine-bjergene, den fortryllende Franske dal og de enorme grotter ved Cueva del Milodón.    

Suite Dome Loft på EcoCamp Patagonia, ChileKuppeltelt med varme og eget bad

I EcoCamp Patagonia kan I vælge mellem en række private og fælles Domes. Vi anbefaler de såkaldte Superior Domes (23 m2) med dobbeltseng, varmeapparat, eget badeværelse, brændeovn og egen terrasse. Her finder I den slags plads og komfort, som man glæder sig til at komme hjem til, efter en lang dag på eventyr i nationalparken. 

Badeværelse i en Suite Dome på EcoCamp Patagonia, ChileAlle Superior Domes har himmelkig og er smagfuldt indrettet med træbønler, guanako-skind og traditionelle tekstiler i naturfarver – og glæd jer bare til udsigten, når I træder ud om morgenen. Det er uforglemmeligt. 

Smukke efterårsfarver ved EcoCamp Patagonia, ChilePraktisk Information

Der serveres gratis morgenbuffet i spisesalen og drikkevarer kan nydes i baren, loungen eller på lodgens udendørs terrasse. I kan vælge mellem standardpriser per nat eller all-inclusive, som udover morgenmad også inkluderer frokost og middag samt udflugter. Ellers tilbydes disse mod et tillægsgebyr. Hør mere med jeres rejserådgiver. Vi anbefaler, at I reserverer i god tid.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.