• Explora Rapa Nui på Påskeøen, Chile
 • Varua værelse på Explora Rapa Nui, Påskeøen, Chile
 • Moai-statuerne ved Rano Raraku - se dem på en udflugt fra Explora Rapa Nui, Påskeøen, Chile

Explora Rapa Nui, Påskeøen, Chile

Oplev Påskeøens mysterier i pagt med naturen

Aftenbeslysning fra Explora Rapa Nui på Påskeøen, Chile
Læs mere

Med sin enestående beliggenhed og sanselige arkitektur, som nærmest smelter ind i landskabet, skaber den luksuriøse lodge Explora Rapa Nui de perfekte rammer for at komme helt tæt på Påskeøens unikke natur og gådefulde historie.

Udflugt til Tongariki fra Explora Rapa Nui, Påskeøen, ChileDer er få steder i verden, om nogen, der vækker fantasien og eventyrlysten som den sagnomspundne Påskeøen. Her danner frodige kratere, dramatiske klippeskråninger og uberørte palmestrande ramme om en af verdens mest gådefulde historier: Historien om de såkaldte moai-statuer – knap 1000 stenkæmper fra en svunden tid, på en ø midt ude i Stillehavet. Hvem byggede dem? Hvorfor? Og hvor kom de fra?

Vulkankrateret på Rano Kau, PåskeøenPåskeøen er en af verdens mest isolerede øer. I er godt 3500 km fra Chiles fastland og jeres nærmeste naboer er godt 2000 km væk på Pitcairn-øerne i Stillehavet. Men bare rolig, her bor også andre mennesker - knap 8000 - og kun få km fra hovedbyen Hanga Roa, finder I den stilfulde lodge Explora Rapa Nui, som byder på underspillet luksus med spa og pool, lokale specialiteter og gennemførte udflugter med kyndige guides.

Aftenbeslysning fra Explora Rapa Nui på Påskeøen, ChileFuturistisk design og fredfyldt luksus

Explora Rapa Nui er bygget i fyrretræ, natursten og upoleret beton med buede linjer og vinduer, som naturligt spejler vulkanøens landskaber og samtidig trækker tråde til dens mystiske historie og ånd. Indretningen er minimalistisk og moderne, mens de indvendige træfacader og stilfulde møbler sørger for en afslappet stemning og naturlig varme.

Traditionel barbeque på Explora Rapa Nui, Påskeøen, ChileEfter dagens eventyr, kan I bl.a. glæde jer til at nyde lodgens skønne spa med udendørs pool og jacuzzi, omgivet af bølgende græsenge og Stillehavet i horisonten. Bagefter venter lokale specialiteter af bl.a.  grillet fisk og skaldyr, og ikke mindst ceviche – alt sammen parret med et rigt udvalg af chilenske vine.

Frokost ved Ahu Akivi under udflugten fra Explora Rapa Nui, PåskeøenUnikke udflugter med kyndige guides

Først og sidst, er det Påskeøens natur og gådefulde historie, som er omdrejningspunktet i Explora Rapa Nui. Lodgen tilbyder mere end 30 gennemførte udflugter med kyndige guides, som hver især er eksperter i alt fra fugleliv og øens flora til arkæologi og lokalkultur.

Snorkeltur fra Explora Rapa Nui på Påskeøen, ChileI kan udforske det hele i bil, på cykel eller til fods – med Explora Rapa Nui foregår det altid i små grupper af max. 8 personer. Lodgen tilbyder bl.a. også dykketure, snorkelture, og fugle- og flagermussafarier. Alle udflugter er inkluderet i opholdet og aftales på stedet, mens I bor der.

Raa Suite på Explora Rapa Nui, Påskeøen, Chile30 Værelser

Explora Rapa Nui har 30 værelser, fordelt på 26 såkaldte Varúa Rooms og 4 Raa Suites. Værelserne kombinerer smagfuldt rå betonvægge med varme træelementer og en enkel indretning – uden TV - som placerer de store vinduer og skønne udsigter i centrum af oplevelsen. Alle værelser har jacuzzi og aircondition.

Der er Wi-Fi i lodgens fællesområder, men ikke på værelserne. Hør med jeres rejserådgiver, om hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.