• Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile
 • Hyggelig gårdhave på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile
 • Skønt Deluxe værelse med balkon på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile

Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile

Fransk charme i hjertet af Santiago

Terrasse til et Deluxe værelse på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile
Læs mere

Le Reve Boutique Hotel har ikke bare et fransk navn. Det stilfulde hotel ligger i et historisk fransk palæ fra 1800-tallet, indhyllet i klatreplanter og en fredfyldt ro, som er en drøm at komme hjem til efter dagens vildfarelser i Santiagos livlige gader.

Neptun-fontænen er et af de væsentligste historiske monumenter i Santiago de ChileEn oase i det hyggelige Providencia-kvarter

På Le Reve Boutique Hotel bor I øst for Santiagos historiske bykerne i det mere rolige og charmerende Providencia-kvarter, som er kendt for sine store, skyggefulde boulevarder, grandiøse villaer og lokale byliv med gode barer og restauranter. Det er her mange af hovedstadens egne børn vælger at bo, og det forstår man godt.

Hyggelig gårdhave på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile

Hotellet ligger tilbagetrukket på en stille sidegade, som føles dejlig langt væk fra storbyens mylder, men alligevel er I tæt på det hele. Metrostationen Los Leones er en kort gåtur fra hotellet, og herfra er der kun få stop til Santiagos livlige boheme-kvarterer Bellavista og Lastarria.  

Og efter opdagelser i Chiles skønne hovedstad, kan I bare glæde jer til at komme hjem til ro og et godt glas vin i hotellets skønne gårdhave. Det kan godt være, at Le Reve Hotel Boutique hverken har spa eller pool, men en bedre oase, kan man ikke ønske sig i Santiago de Chile.

Loungen på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, ChileFransk charme og underspillet elegance

Hotellets klassiske palæbygning er i dag en fredet ejendom og med sin elegante facade, dækket i klatreplanter, franske altaner og hvidmalede træskodder, emmer det hele bare af fransk klasse og underspillet elegance.

Den samme elegance oplever I også i samme øjeblik i træder indenfor i hotellet lyse marmorlobby, som fører jer videre til et loungeområde med en indbydende ærlighedsbar og farverige Tiffany lamper. Det hele er holdt i samme lyse naturfarver tilsat hjemlig varme i form af bogreoler, klassiske møbler og skønne franske farvestrejf af bl.a. citrusgule, mynthegrønne og turkise detaljer.   

Det åbne køkken med hyggeligt kaffebord på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, ChileStemningsfuld gårdhave og åbent køkken

Le Reve Boutique Hotel har ikke nogen restaurant, men til gengæld kan I se frem til at nyde en generøs morgenmadsbuffet i hotellets stilfulde spisestue – og hvis vejret er med jer, kan I nyde det hele i den stemningsfulde gårdhave, som også egner sig perfekt til en kop te eller et glas vin sidst på dagen.

Om aftenen bliver der også lagt snacks og varme drikke frem i køkkenet. Hotellet lykkes til fulde med at være hjemlig, afslappet og sofistikeret på en og samme tid.      

Deluxe værelse med terrasse på Le Reve Boutique Hotel, Santiago de Chile, Chile31 stilfulde værelser – nogle med balkon

Le Reve Boutique Hotel har i alt 31 værelser, fordelt på 6 værelseskategorier. Alle værelser er klassisk indrettet med stribede tapeter, cremefarvede lamper, blomstermotiver og skønne franske døre, som virkelig kommer til deres ret.

Alle værelser har Wi-Fi, aircondition og tv. Nogle værelser har egen terrasse, mens andre har franske altaner eller franske døre ud til gårdhaven. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.