• Udsigt fra Hotel Belmar i Monteverde, Costa Rica - sunset view balcony room
 • Forest Room på Hotel Belmar i Monteverde, Costa Rica
 • Hængebro i Monteverde Cloud Forest, Costa Rica

Hotel Belmar, Monteverde, Costa Rica

Bo i pagt med naturen i Monteverdes tågeregnskov

Udsigt fra Hotel Belmar i Monteverde, Costa Rica - sunset view balcony room
Læs mere

Tag stemningen fra et smukt og charmerende tyrolsk alpehotel og placer den midt i tågeregnskoven i Costa Rica. Så har I den bedste base for udflugter i Monteverde, Hotel Belmar. 

Nyd den dejlige stemning på Hotel Belmar i Monteverde, Costa RicaNår I ser det smukke Hotel Belmar i Monteverde første gang, er det naturligt at tankerne flyver over Atlanterhavet til de grønne bjergskråninger i Tyrol. Arkitekturen og de fine træarbejder har tydelige rødder hertil, og det er ikke uden grund. Stifteren, Antonio Belmar, boede en årrække i Østrig og tog inspiration med hjem. 

Skøn stemning og bedste beliggenhed

Hotellet har været i familiens eje siden, hvilket er med til at give en ganske særlig nærværende service og stemning. Hotel Belmar var det blot andet hotel i Monteverde, hvilket forklarer den helt unikke beliggenhed på en bakketop. På en god dag er der udsigt lige til Arenal vulkanen den ene vej og Stillehavet den anden. På en meget god dag!

Selv om sigten ikke rækker så langt, når I er der, er udsigten himmelsk ud over tågeregnskoven, ja, fra mange værelser direkte ind i det grønne vildnis, så man virkelig føler sig i pagt med naturen omgivet af bl.a. et enestående fugleliv. 

Brewery snacks på Hotel Belmar i Monteverde, Costa RicaHængebro i Monteverde Cloud Forest, Costa Rica Udflugter i tågeregnskoven

I er her for at tage på eventyr i tågeregnskoven. Det kølige klima kombineret med en høj luftfugtighed får skoven til at dampe, og det giver samtidig grobund for, hvad man kunne kalde lag på lag regnskov. Tropiske planter, såkaldte epifytter, er i stand til at gro uden på de kæmpe træer og trække fugten fra luften. 

Det giver en nærmest ubeskrivelig tæthed i regnskoven og optimale forhold for de mange fugle og dyr.  Det betyder også, at man mere hører end ser dyre og fuglelivet, hvis man ikke følges med en professionel guide. Der er vandrestier fra hotellet og masser af muligheder for udflugter inkl. de magiske canopy walks i trætoppene. 

Udsigt fra Hotel Belmar i Monteverde, Costa Rica - sunrise room

Hjem til jacuzzi, spa og økologisk mad

Efter en lang dag på farten kan I tage hjem og boble i hotellets jacuzzi, nyde en drink på terrassen, en tur i spaen eller deltage i en yogaklasse. Skøn afslapning for krop og sjæl. Hotellets restaurant serverer udelukkende økologisk mad baseret bl.a. på råvarer fra egen urtehave og farm. 

Peninsula Superior Room på Hotel Belmar i Monteverde, Costa RicaVærelser på Hotel Belmare

Hotel Belmar har en lang række værelseskategorier fordelt i to bygninger. Fra de glimrende standardværelser med balkon til store suiter med panoramaudsigter og private jacuzzier på de øverste etager. Fra værelserne er udsigt mod enten regnskoven eller mod kysten med Nocaya-halvøen. 

 

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.