• Kan I se jer selv ligge i denne hængekøje på Lapa Rios Eco Lodge i Corcovado, Costa Rica?
 • Oplev edderkoppeaber på rejser til Costa Rica
 • Terrasse med vidunderlig udsigt på
 • Surferkids ved på stranden ved Lapa Rios Eco Lodge i Costa Rica
 • Øgle Lapa Rios Eco Lodge i Corcovado, Costa Rica

Lapa Rios Eco Lodge, Corcovado, Costa Rica

Bungalows i kronjuvelen blandt Costa Ricas nationalparker

Nyd den skønneste udsigt ved Lapa Rios Eco Lodge i Corcovado, Costa Rica
Læs mere

Få den ultimative regnskovsoplevelse i Corcovado National Park i Costa Rica. Nyd en biologisk mangfoldighed uden sidestykke og bungalows omgivet af et privat reservat i regnskoven. 

Udflugt til vandfald fra Lapa Rios Eco Lodge i Costa RicaCorcovado National Park på Osa-halvøen i det sydvestlige Costa Rica regnes af mange biologer som den ultimative regnskovsoplevelse i Costa Rica. Alligevel er parken mindre besøgt end f.eks. Monteverde, da Corcovado ikke ligger på den gængse turistrute. Det tager 7 timer at køre hertil fra San José, men I kan vælge at flyve og blive hentet i lufthavnen. Uanset hvordan I kommer hertil, bliver I så rigt belønnet. 

Kan I se jer selv ligge i denne hængekøje på Lapa Rios Eco Lodge i Corcovado, Costa Rica?Bungalows og panoramaudsigter i Corcovado

Corcovado National Park dækker et område på 454 km2 på Osa-halvøen. I tilknytning hertil ligger Lapa Rios Eco Lodge med 17 bungalows i et privat reservat på 4 km2. Lodgen er anlagt i 350 m højde med enestående udsigter ud over regnskoven og Stillehavet, som lokker med sine dejlige strande.  

Edderkoppeabe ved Lapa Rios Eco Lodge i Costa RicaNærkontakt med naturen

I er i nærkontakt med naturen, og bare lydkulissen med det rige fugleliv og larmende brøleaber er eventyrlig. I falder i søvn til lydene og duftene af regnskoven og vågner til dem, for jeres palmetækkede bungalow har kun insektnet og ikke glas i vinduerne. 

Terrasse med vidunderlig udsigt på I har bakkedragets brise og en loftsvifte til afkøling, men ikke aircondition, for hvem vil høre på det midt i regnskoven? Det ville samtidig være mod lodges stærke fokus på bæredygtighed. Drikkevandet kommer f.eks. fra en naturlig kilde under lodgen. 

De 17 bungalows er fordelt ud på bakkedraget med trapper og boardwalks imellem, så man går inde i junglen. Til jeres bungalow er en møbleret terrasse, hvor I kan nyde stemningen og udsigten. Farverige araer flyver omkring, aber hopper rundt i træerne, mens dovendyr af natur tager det hele lidt mere roligt. 

Oplev de søde Kapucineraber ved Lapa Rios Eco Lodge i Costa RicaPå opdagelse i regnskoven i Corcovado

Regnskoven huser også pumaer, tukaner, træfrøer og meget mere. Glæd jer til at gå på opdagelse med naturguider, der er eksperter i at se det, I aldrig selv ville få øje på. Og gå også en tur op i det høje udsigtstårn. Her aktiviteter for alle aldre inkl. badeture i vandfald.

Pool på Lapa Rios Eco Lodge i Corcovado, Costa RicaAfslapning på Lapa Rios Lodge

Mellem gåture i regnskoven kan I f.eks. slappe af ved lodgens pool, nyde en drink i Lapa Lapa Bar, få en massage i spaen, deltage i yoga eller tage til en af de nærliggende strande. Gå også omkring naturguidernes hytte. De passionerede guider deler meget gerne deres viden om regnskoven med jer. Når sulten melder sig, venter dejlig mad på den udendørs á la carte restaurant Brisa Azul.

Lapa Los Rios kombineres med rejser til Costa Rica eller som forlængelse på rejsen Costa Ricas naturvidundere.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.