• Alligator og skildpadder ved Pachira Lodge i Tortuguero National Park
 • Poolen på Pachira Lodge i Costa Rica
 • Lodge room med king bed på Pachira Lodge i Costa Rica
 • Tag på udflugt i kano fra Pachira Lodge i Costa Rica

Pachira Lodge, Tortuguero National Park, Costa Rica

Natureventyr i Costa Ricas mest mangfoldige nationalpark

Poolen på Pachira Lodge i Costa Rica
Læs mere

Oplev fugle- og dyrelivet i Costa Ricas kæmpe vådområde Tortuguero National Park med base på bæredygtige Pachira Lodge. I er kun 5 minutter fra indgangen til nationalparken og tæt på både regnskov og strand.

Tag på udflugt i kano fra Pachira Lodge i Costa RicaI er i pagt med naturen døgnet rundt på Pachira Lodge. I kan kun sejle hertil. Brøleaberne sørger for, at I ikke sover over jer. Og I går i seng til fuglenes koncert. Ind i mellem tager I på oplevelse i den enestående nationalpark på bl.a. inkluderede udflugter med guide, og I slapper af ved poolen og i restauranten.

Costa Rica er kendt for sine farverige frøerTortuguero National Park

Tortuguero National Park er kendt for sine 4 arter af skildpadder, der lægger æg her i den våde tid fra juli til oktober. Er I her i den tørre periode, hvad de fleste nok vil foretrække, er her dog stadig så rigeligt at se. Tortuguero er den af Costa Ricas mange nationalparker, der råder over den største mangfoldighed i flora og fauna. 

Her er flere end 400 arter træer og flere end 2.000 andre planter. Hertil kommer pattedyr, der spænder fra søkøer og jaguar til tapir samt krybdyr og padder fra alligatorer til nogle af Costa Ricas fascinerende og både gennemsigtige og farverige frøarter. Der er flere end 400 fuglearter i alle størrelser og farver. 

Lodge room med king bed på Pachira Lodge i Costa RicaVærelser på Pachira Lodge

Værelserne på Pachira Lodge er komfortable hytter, som der er 88 af i et 14 hektar stort naturområde. Alle værelser har badeværelse og toilet, varmt vand og loftsvifte. Pachira Lodge har ekstrem stor fokus på bæredygtighed og harmoni med naturen med bl.a. en minutiøs affaldssortering, som alle bliver bedt om at støtte op om. 

Aktiviteter på Pachira Lodge

Ved ankomsten til lodgen kan I besøge et lille museum, der fortæller om Tortuguero National Park, og bor I her mindst to nætter, er flere aktiviteter inkluderet. Tag på morgensejltur på kanalerne og se skoven vågne. Der er gode chancer for at se skovens beboere og måske også en søko. Også en guidet gåtur i regnskoven er inkluderet. 

I kan tilkøbe fisketure, ture i zip-line og vandreture i trætoppene (canopy walk) med junglen under jer. 

Poolen på Pachira Lodge i Costa RicaEndelig er der de mere magelige aktiviteter, nemlig at dase ved poolen og nyde den gode mad i buffetrestauranten, hvor alle måltider er inkluderet.

 

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.