• Stranden ved Parador Resort & Spa i Manuel Antonio, Costa Rica
 • Poolen på Parador Resort & Spa i Manuel Antonio i Costa Rica
 • Manuel Antonio i Costa Rica byder på en perlerække af strande
 • Stranden ved Parador Resort & Spa i Manuel Antonio, Costa Rica

Parador Resort & Spa, Manuel Antonio, Costa Rica

Prisbelønnet resort med skønne pools, verdensklasse strande og tæt regnskov

Stranden ved Parador Resort & Spa i Manuel Antonio, Costa Rica
Læs mere

Afslapning, naturoplevelser og paradisiske strande suppleret af et førsteklasses resort med fantastisk udsigt. Det er, hvad der venter på Parador Resort & Spa ved Manuel Antonio National Park på Costa Ricas Stillehavskyst.

Enestående udsigt fra Parador Resort & Spa i Manuel Antonio, Costa RicaPå en bakketop omgivet af regnskov ligger Parador Resort & Spa med den smukkeste udsigt mod Stillehavet. Lige nede bag den tætte vegetation gemmer Manuel Antonios smukke strande sig, og få minutter derfra venter store naturoplevelser i Costa Ricas mindste nationalpark, Manuel Antonio National Park. 

På Parador Resort & Spa hersker fred og afslapning. De enestående strande kort derfra trækker selvfølgelig mennesker til fra hele verden, så ønsker I mere liv, hyggelige barer, små restauranter og måske lidt shopping, er det kun få minutter væk. I er jo lige så hurtigt tilbage. 

Egern abe i Manuel Antonio National Park, Costa RicaManuel Antonio National Park

Kun 2 steder på Stillehavskysten i Mellemamerika har regnskoven for alvor fået lov til at overleve skovhugst. Manuel Antonio er det ene sted. I Manuel Antonio møder regnskoven samtidig Stillehavet ved nogle af verdens smukkeste strande. Det er kort sagt det rene paradis, der omgiver hotellet. 

Manuel Antonio byder på et rigt dyreliv med dovendyr, næsebjørne og utallige abearter fra bedårende egernaber til larmende brøleaber. Her er 270 fuglearter i alle størrelser og farver fra papegøjer over tukaner til rovfugle. 

Pool, palmer og udsigt på Parador Resort & Spa i Manuel Antonio, Costa RicaSkønne pools og et strejf af slotsstemning 

Parador Resort & Spa er fordelt på en række bygninger, der smyger sig ind i det kuperede terræn. Her er en herskabelig stemning i indretning og arkitektur, men resortet formår stadig at være helt afslappet. Tag bare de vidunderlige poolområder i mange niveauer med springvand og fornemme søjlegange. Stilen går igen i den smukke spa. 

Vista Suite på Parador Resort & Spa i Manuel Antonio i Costa RicaVærelser på Parador Resort & Spa

I kan vælge mellem en lang række værelser og suiter på Parador Resort & Spa. Fra det super dejlige til det aldeles overdådige. Kunne en suite på 179 m2 friste? Nyhavn Rejser anbefaler som udgangspunkt et Garden Plus værelse med udsigt til regnskoven, men tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker til plads og komfort. 

Parador Resort & Spa har flere restauranter fra poolbar over tapasrestaurant til hovedrestauranten, hvor I kan spise under stjernerne med formidabel udsigt. Der er gratis shuttleservice, så selv om I er på kør selv-ferie i Costa Rica, kan I her overlade til andre at sidde ved rattet, hvis I skal til byen eller nationalparken 10 minutters kørsel væk. 

 
Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.