• Firben, Tortuguero National Park, Costa Rica
 • Vulkanen Arenal, Costa Rica
 • Hængebro i Monteverde Cloud Forest, Costa Rica

Oplev det bedste af Costa Rica

15 dages adventurerejse med vulkaner, regnskov og dyreliv,

Glæd jer til:

Dyreliv ved Tortuguero

Arenal-vulkanen og varme kilder

Tågeskovene ved Monteverde

Sandstrandene ved Quepos

Læs mere

Adventurerejse til Costa Rica med international gruppe. I bor på 2-3* hoteller og kommer til imponerende vulkaner, naturreservater med et unikt dyre- og fugleliv og smukke strande. At et så lille land har så meget forskelligt at byde på, er fantastisk!

En mangeårig og aldeles unik fokus på naturbevarelse betyder, at Costa Rica kan forkæle sine gæster med enestående nationalparker og et ualmindeligt rigt dyre- og fugleliv side om side med spektakulær natur fra tågeskove til vulkaner.

Dette vil I få rigt indblik i på denne aktive rejse til Costa Rica, som Nyhavn Rejser arrangerer i samarbejde med G Adventures.

Dyreliv og Arenal-vulkanen

I Costa Rica møder I gruppen af eventyrere og ikke mindst jeres engelsktalende rejseleder i San José. Herfra sejler I til Tortuguero med mulighed for at se både storke og alligatorer langs kanalerne. I nationalparken af samme navn venter endnu flere dyreoplevelser med bl.a. skildpadder.

Senere venter Costa Ricas centrum for adventureeventyr, La Fortuna. og den spektakulære vulkan Arenal. Her kan I tage på vandreture, mountainbike og meget mere – og slutte med at bade i varme kilder. Det er helt op til jer selv, hvor aktive I vil være her.

Tågeskovene i Monteverde

Endnu en overvældende oplevelse er tågeskovene ved med utallige muligheder for spænding og eventyr fra rideture til vandreture i trætoppene. Afslapning bliver der også plads til på de hvide sandstrande nær den lille by Quepos

Arrangeret sammen med G Adventures

Rejsen er arrangeret i samarbejde med G Adventures, der har mange års erfaring med rejser i denne verdensdel. Det er en rigtig adventurerejse med vægt på ægte oplevelser og højt aktivitetsniveau.

Fly og evt. forlængelse

Vi planlægger jeres flyrejse, så I ankommer til Costa Rica på det tidspunkt, der passer jer bedst. Fremme på hotellet får I anvisning på, hvornår I møder jeres rejseleder og resten af gruppen, der bor på samme hotel. Tal med vores rejserådgivere, hvis I ønsker at forlænge jeres rejse til Costa Rica.

Program

Dag 1
København – San Jose

I rejser til Costa Rica fra Danmark. I ankommer til San Jose sidst på eftermiddagen/starten af aftenen. I bliver budt velkommen ilufthavnen og hjulpet til jeres hotel. Her vil I om aftenen mødes med gruppen og jeres engelsktalende rejseleder.

Hvis I ønsker at komme dagen før og f.eks. gå på markedet ved Plaza de la Cultura, som er et udendørsmarked, og Central Market, kan vores rejsekonsulenter selvfølgeig tilrettelægge jeres rejse after det.

San Jose byder bl.a. på parker og museer. Byen er stor og ofte støjende, men selv fra de mest tætpakkede gader i byens centrum vil man kunne nyde en pragtfuld udsigt mod de omkringliggende frodige bjerge.

 

Dag 2-3
Tortuguero - alligatorer og fugle

I dag fortsætter turen til Tortuguero. Først i minibus og senere ca. 3 timer med båd den sidste vej ad kanaler og floder til Tortuguero. Her vil være rig mulighed for at se hejrer, storke, padder, alligatorer og andre reptiler som f.eks. "Jesus Lizard" (der kan gå på vandet).

Tortuguero er en charmerende lille by og en vigtig redeplads for havskildpadder fra marts til juni. Tortuguero ligger i udkanten af nationalparken af samme navn - Tortuguero Nationalpark. Parken blev grundlagt i 1975 med den hensigt at beskytte de fire arter af havskildpadder, som holder til netop her. Et besøg i parken er en unik oplevelse.

2 overnatninger i Tortuguero.

 

Dag 4-6
La Fortuna - Arenal vulkanen

En kombineret bus- og bådtur på fire timer bringer os til La Fortuna ved foden af den spektakulære Arenal-vulkan.

La Fortuna spiller en central rolle for Costa Ricas adventure rejser. Her kan I prøve river rafting, cykle på mountain bike, tage på oplevelser i grotterne, ride, besøge krokodiller i zoo'en eller tage på en guidet vandretur på vulkanen.

Arenal-vulkanen

Arenal ligger ved Arenal-søens bred. I løbet af dagen er Arenals spejlbillede i søen et smukt syn. Tidligere var vulkanen aktiv, men har ifølger rapporter ikke været det siden 2011.

Efter en dag med aktiviteter og hårde strabadser er de lokale varme kilder lige det, de trætte muskler har brug for i skyggen af de omkringliggende løvtræer. En oplevelse i verdensklasse! 2 overnatninger i La Fortuna.

Dag 7-9
Monteverdes tågeskove

I begiver jer i dag videre fra La Fortuna og op igennem Monteverdes tågede bjerge. I bruger to dage på at udforske byen og skovene, der er alle fugleelskeres paradis.

Byen blev grundlagt i 1950'erne af kvækerne, og dette bjergsamfund er blevet tilflugtssted for øko-turisme grundet tilstedeværelsen af Cloud Forest Reserve og de utallige muligheder for spænding og eventyr i området.

Af andre fantastiske attraktioner kan vi nævne en ridetur fra La Fortuna til Monteverde, sky walks (hængebroer i trætoppe) og en tur i sommerfugle haven.

3 overnatninger i Monteverde.

 

Dag 10-12
Quepos' strande og Manuel Antonio National Park

De hvide sandstrande nær den lille by Quepos byder på en ideel afslappet atmosfære på turens sidste dage.

Tag på snorkletur og se på vejen, om I kan få øje på en delfin. Tag på fisketur, ro i kajak eller tag ud at surfe.

Ikke langt herfra ligger Manuel Antonio i udkanten af nationalparken. Her kan I tage på spændende vandreture med mulighed for at se et storslået dyreliv. Hvis I synes om aber, er dette absolut stedet for jer!

I slutter dagen med en sejltur i solnedgangen.

 

Dag 13
Manuel Antonio - San Jose

I tager med privat transport gennem Costa Ricas smukke landskaber og op i central-dalen til hovedstaden San José, hvor I tilbringer en sidste nat i byen.

Dag 14
San Jose – København

Afgang fra San Jose med kurs mod København.

Dag 15
Ankomst til København

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly t/r København - San Jose med KLM via Panama
 • Skatter og afgifter
 • Transport med mini van og båd
 • 13 overnatninger på 2-3* hoteller med lokalkolorit og rimelig komfort inkl. morgenmad
 • Guidet udflugt til Monteverde Cloud Forest Reserve
 • Sejltur i Tortugero National Park
 • Transport fra lufthavnen ved ankomst

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda eller Europæiske rejseforsikring
 • Transport til lufthavnen ved afrejse
 • Udflugt til Poas Vulkanen
 • Udflugt til De varme kilder i La Fortuna
 • Sejltur i solnedgang fra Quepos
 • Øvrige måltider, beregn ca. 380-500 USD

Bemærk

 • Afrejse muligt fra Billund, Århus, Ålborg og Rønne mod tillæg på ca. 1500 kr. excl. taxes for seperat billet

Extra info

Pris, hvis du rejser alene

G Adventures giver mulighed for, at man kan rejse alene, men alligevel nøjes med at betale samme pris pr. person som par. Det forudsætter dog, at man deler værelse med en anden i gruppen – altid af samme køn! Man kan også bestille enkeltværelse, men det er til forhøjet pris.