• Stranden ved Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk Vestindien
 • Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk Vestindien
 • Værelse med køkken på Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk Vestindien
 • Soveværelse på Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk Vestindien

Cottages by the Sea, St. Croix, Dansk Vestindien

Charmerende bungalows på St. Croix’ bedste strand

Udsigt fra Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk Vestindien
Læs mere

Nyd caribisk stemning i farverige bungalows ud til en af de smukkeste strande på St. Croix. Det familieejede bungalowhotel Cottages by the Sea er en skøn base for både afslapning og oplevelser i Frederikssted med store minder fra den danske kolonitid.

Strand og solsenge ved Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk VestindienMange, der rejser til St. Croix, kommer blot til UNESCO-beskyttede Frederikssted på en dagsudflugt fra Christianssted. Bor I i stedet på Cottages by the Sea 3* tæt på Frederikssted, bliver dagsudflugten til et caribisk strandeventyr. Og I kan opleve Frederikssted om aftenen, hvor dagsturisterne er taget hjem.

Stranden ved Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk Vestindien27 charmerende bungalows

Bungalowhotellet blev etableret helt tilbage i 1949 af ejerens bedstefar. Selv om alt selvfølgelig er ført up to date gennem årene, hersker den autentiske caribiske stemning stadig.

En af hotellets managers er uddannet indretningsarkitekt, og det ses.  De farverige bungalows i træ er indrettet lyst og venligt med et strejf af god sommerhusstemning, så man føler sig hjemme med det samme. Her er sans for detaljen med bl.a. caribisk kunst.

Værelse på Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk VestindienNogle værelser er i deres egen bungalow, andre er samlet to i en bungalow. De er indrettet med køkken, sofaområde og et soveværelse, der er helt eller delvist adskilt fra de andre rum. Næsten alle har smuk havudsigt og direkte adgang til stranden. Og næsten alle har et køkken, hvis I vil lave f.eks. morgenmad selv. Hotellets bungalows er perfekte til familier.

Frederiksted Fort på St. Croix i Dansk VestindienPå cykel til Frederikssted

Hotellet ligger lige uden for Frederiksted, så I kan låne cykler til den korte tur derind. Ud over de mange danske minder er her masser af restauranter og barer. Der er også en restaurant lige ved siden af hotellet, hvor I kan spise morgenmad, hvis I ikke selv vil i køkkenet.

Manageren Paul Benedict er klar til at fortælle om de gode steder Frederiksted og til at gøre alt, for at I får et dejligt ophold.

Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk VestindienSvømmeture, snorkling, dykning, kajak …

Cottages by the Sea åbner for en skøn blanding af afslapning og historiske udflugter i lokalområdet til bl.a. Fort Frederik. I kan svømme i det klare vand, snorkle og leje en kajak for at se St. Croix fra søsiden. Hotellets manager kan også hjælpe jer med at få en aftale på det bedste dykkercenter, hvis I gerne vil dykke. Der er flere dykkerudflugter, men et af de mest populære dykkersteder er faktisk for enden af molen i Frederikssted.

Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk VestindienPå hotellet har I adgang til grill, hvis I køber et par bøffer med hjem fra byen – og til vaskemaskine, så I kan nøjes med en mindre kuffert, når I tager hjemmefra. Cottages by the Sea er af gode grunde meget populært, så bestil i god tid.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.