• Stranden ved Emerald Beach Resort, St. Thomas
 • Caribbean Fusion - restaurant på Emerald Beach Resort, St. Thomas
 • Havudsigt fra værelse på Emerald Beach Resort, St. Thomas

Emerald Beach Resort, St. Thomas, Dansk Vestindien

Store værelser og skøn strand ved Charlotte Amalie

Poolen på Emerald Beach Resort, St. Thomas
Læs mere

Ud til den lange strand i Lindberg Bay ligger det hyggelige Emerald Beach Resort 3* som en super base for både strandliv og historiske oplevelser i Charlotte Amalie kun 5 minutter væk. Nyd et stort værelse med havudsigt.

Havudsigt fra værelse på Emerald Beach Resort, St. ThomasNår I rejser til Dansk Vestindien skal I selvfølgelig opleve Charlotte Amalie på St. Thomas med Fort Christian, Frederikskirken og de mange andre danske minder fra kolonitiden.

Sejl i kajak under ferien på Emerald Beach Resort, St. ThomasVælger I at bo på Emerald Beach Resort får I samtidig mulighed for at nyde en dejlig strand og masser af afslapning. Emerald Beach Resort ligger nemlig lige ud til Lindberg Bay med den lange, hvide strand kun 5 minutter i bil fra byen. Et hotel, hvor I får meget for pengene.

Værelse med to senge på Emerald Beach Resort, St. Thomas90 store værelser i strandkanten

Hotellet er bygget helt ud i strandkanten, og alle værelser har udsigt til palmer, sand og vand fra deres balkon. De 90 værelser ligger i fire treetagers bygninger, og de har store senge, klinkegulve og alt, hvad I har brug for af bekvemmeligheder. Alle værelser har f.eks. inkluderet WiFi.

Hotellet ligger også lige ved lufthavnen, men frygt ikke at blive generet af flyene døgnet rundt. Dels lander her ikke mange fly, dels flyves der ikke på lufthavnen om natten. Vi har boet der og står inde for kvaliteten i alt.

Caribbean Fusion - restaurant på Emerald Beach Resort, St. ThomasHyggelig caribisk stemning

Emerald Beach Resort er indrettet med stor brug af træ og fyldt med caribisk stemning. Restauranten Caribbean Fusion ligger med smuk havudsigt, og hotellet har en stor pool også lige ud til stranden.

Baren på Emerald Beach Resort, St. ThomasHver fredag aften lyder de hyggelige toner fra olietønderne, når det lokale steelband spiller, mens I kan nyde en caribisk buffet i restauranten, og stedets søndagsbrunch er absolut også et besøg værd. Mandag aften inviterer manageren til gratis cocktails.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.