• Nyd stilheden til søs i den evigt travle metropol Dubai
 • Smuk sandstrand med udsigt til Dubais skyline og Marina
 • Kamelsafari i Dubais ørken
 • Nyd en tabbouleh salat med couscous på rejser til Oman og Emiraterne

Stopover i Dubai

Smag på Mellemøstens mystik og fortsæt ud i verden

Bryd den lange flyvetur til Asien, Afrika eller Oceanien op med et stopover i Dubai. Tidsforskellen er kun to timer, så I friske og veludhvilede kan stige ud af flyveren og gå om bord i Dubais mange tilbud.

Udsigt fra Burj Khalifa ned mod verdens største springvand og Dubai byVerdens største oplevelser

Selv om det kun tager omkring 6,5 time at flyve fra Danmark til Dubai i Mellemøsten, er det som at ankomme til en helt anden verden. Dubai er nemlig byen, der har alt og gerne vil være størst, bedst og først på alle fronter. Det er derfor også temaet for jeres stopover i Dubai, hvor I f.eks. kan opleve verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Verdens største springvand, Dubai Fountain. Verdens største indkøbscenter, Dubai Mall. Den menneskeskabte ø, Palm Jumeirah. Hoteller af guld og meget mere.

Skillelinjen mellem det nye og det gamle Dubai er ekstra tydelig fra de høje etager i Burj Khalifa, og I kan både opleve udsigten med afternoon tea eller som udkigspost.

Krydderier, urter og tørrede blomster i Dubai soukFristelser for alle aldre

Dubai er fuld af fristelser, uanset om I er på udkig efter shopping til gode priser, forkælelse i solen, indendørs ski, et par runder på imponerende golfbaner, slentreture mellem sydende basarer eller total afslapning på strandresorts fra 3* til 5+*.

Restaurantmæssigt kan I også lade jer forkæle med smage fra alle verdens hjørner, som kan stille den lille sult eller give den helt store kulinariske oplevelse.

Kom helt tæt på den mægtige falk, inden den i et spektakulært dyk sættes fri til at jage sit bytteIdéer til udflugter med guide

Vil I opleve den autentiske madscene, kan vi arrangerer en privat byrundtur for jer, der bl.a. går til det lokale marked, den bedste café for kamelburgere og andre eventyrlige indslag. 

Vi har et stort udvalg af oplevelser, der både tager jer ud i ørkenen for et par timer eller flere dage. Kør f.eks. 4WD på de bløde sandbanker, overnat i luksustelt under stjernehimlen, tag en ridetur på kameler eller stig til vejrs i en luftballon i solopgangens skær.

I transporteres gennem ørkenen i en klassisk land rover fra 1950'erneRejs til Dubai året runt

Det er altid rart at vide lidt om vejret for den destination, man besøger. Og Dubai har pragtfuldt vejr året rundt både til badeferie og oplevelser. I januar er vandet omkring 21 grader, i august kommer det op over 30 grader. Luftens gennemsnitstemperatur er 24 grader i januar op til 40 grader i august. 

Dubais højsæson er den danske vinter. Rejser I af sted i den danske sommer, er priser på hoteller derfor oftest en smule billigere.

Kameler og rytter på strand i DubaiHoteller for par og familier

Udvalget af hoteller og resorts er så stort i Dubai, at det kan være svært at gennemskue kvalitet og forskel. Når I rejser med Nyhavn Rejser til Dubai, er I garanteret en oplevelse, der matcher jeres ønsker. Vi har rejst, tjekket og godkendt samtlige af de hoteller, som vores gæster bor på.

Må vi foreslå:

Stort poolområde på Park Hyatt DubaiLuksus ud til Dubai Creek

Park Hyatt Dubai 5* ligger smukt på kanten af Dubai Creek mellem Dubai Lufthavn og den autentiske gamle bydel. Hotellet er lidt som en oase i byen med imponerende infinityudsigt fra poolen til Dubais skyline bag floden, der løber som en skillelinje mellem det nye og det gamle Dubai. Er I til golf, er Park Hyatt et godt bud, da Dubai Creek Golf Club ligger lige i baghaven. Og så er her fem restauranter, tre barer og en bager, som tager sig godt af jer under opholdet. 

*Priseksempel: 2 nætter i King Room inkl. morgenmad og privat transport mellem hotel/lufthavn. Sommer fra 2000 kr. pr. person. Vinter fra 2600 kr. pr. person. 

Læs om Park Hyatt Dubai her.

The Palace Downtown Dubai ligger i hjertet af Dubai lige over for Burj KhalifaBo som en sheik ved Burj Khalifa

Palace Downtown Dubai 5* har byens bedste udsigt i hjertet af Dubais arkitektoniske legeplads overfor Burj Khalifa, Dubai Mall, Dubai Fountain m.fl. Bedre beliggenhed findes ikke. Om aftenen kan I lade jer tryllebinde af verdens største springvands show, mens I nyder jeres middag i hotellets restaurant. Får I trætte fødder af at udforske byen, kan I glæde jer over at vende hjem – eller nyde en hel dag ved den skønne pool. Kun et kvarters kørsel bringer jer til stranden.

*Priseksempel: 2 nætter i Deluxe Room inkl. morgenmad og privat transport mellem hotel/lufthavn. Sommer fra 3000 kr. pr. person. Vinter fra 4000 kr. pr. person.

Læs om Palace Downtown Dubai her.

The Daily Restaurant på Rove City Centre DubaiSuper pris tæt på byens muligheder

Rove City Centre 3* er et prisstærkt bud til jer, der ikke går op i luksus, vil bo godt i forhold til byens muligheder og kunne slappe af ved swimmingpoolen. Vi betegner hotellet som et budgethotel, med et moderne design og god service, og så bringer kun en halv time i bil jer til Dubais hjerte. Ti minutter bringer jer til Dubai Lufthavn.

*Priseksempel: 2 nætter i Rover Room inkl. morgenmad og privat transport mellem hotel/lufthavn. Sommer fra 800 kr. pr. person. Vinter fra 1200 kr. pr. person.

Læs om Rove City Centre her.

En ud af fem swimmingpools på The Ritz-Carlton 5*, DubaiVil du se flere gode hoteller i Dubai?

De ovenstående hoteller er blot forslag. Se vores store udvalg af hoteller i Dubai her.

Vi skræddersyer jeres rejse og stopover, så det matcher jeres behov og ønsker til alt fra oplevelser til overnatning.

*Forbehold for prisændringer.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.