• Pool området på The Ritz-Carlton, Dubai
 • Deluxe Ocean View værelse, The Ritz-Carlton, Dubai
 • La Baie Lounge Bar og pool, The Ritz-Carlton, Dubai
 • Udsigten fra et Ocean View værelse, The Ritz-Carlton, Dubai

The Ritz-Carlton, Dubai

Et af Dubais bedste, lækreste og hyggeligste hoteller!

La Baie Lounge på The Ritz-Carlton, Dubai
Læs mere

The Ritz Carlton i Dubai er et af byens bedste hoteller. Her er virkelig kræset for detaljerne, og der sættes en ære i udsøgt personlig service. Hotellet ligger direkte på Jumeirah Beach.

The Ritz-Carlton 5*, Dubai har en fantastisk beliggenhed direkte på Jumeirah Beach The Ritz-Carlton i Dubai ligger direkte på Jumeirah Beach med hyggelige Jumeirah Beach Walk (JBR Walk) med butikker, restauranter og caféer lige omkring hotellet.

Club Garden View værelse på The Ritz-Carlton, DubaiStore værelser med balkon

De store værelser (deluxe værelse er 50m2) er holdt i et smukt og afdæmpet miks af arabisk og vestlig stil og har alle moderne faciliteter, samt balkon med stole og bord. Herudover kommer DVD-afspiller (film kan lånes gratis), iPod docking station, gratis skopudsning, et udvalg af kaffe og te samt kæmpe rain shower brusehoved.

Club Garden View værelse, The Ritz-Carlton, DubaiClub room

Vælger I Club Room får I desuden separat check-in, Nespresso-maskine og adgang til Club Loungen, hvor der i løbet af dagen serveres mad, snacks og drinks ad fem omgange. Børn er velkomne i Club Loungen indtil kl. 18.00. 

Pool ved spaområdet på Ritz-Carlton i Dubai

Tennis, pool eller spa?

The Ritz-Carlton, Dubai har en bred vifte af faciliteter, i flæng kan nævnes fitnesscenter, veludstyret spa og wellness-afdeling, tennisbaner, legeplads, seks swimmingpools inkl. én til børn med både vandrutschebane og vandfald, samt ikke mindst liggestole til de voksne! Der er naturligvis også en pool kun for voksne og tre andre til frit brug! Herudover 350 meter strand med skyggefulde palmer, samt en smuk have med siddemøbler til en drink med en dejlig udsigt.

Afternoon Tea i Lobby Lounge på The Ritz-Carlton 5*, DubaiBeduintelt på stranden

De mange restauranter, barer og lounges tilbyder noget for enhver smag. Smag for eksempel afternoon hightea i den hyggelige Lobby Lounge. Hyg jer i La Baie’s indbydende udendørs lounge og nyd den lækre seafood, eller tag på opdagelse i atmosfærefyldte Splendido’s italienske gastronomi og lækre fredags champagnebrunch.
 
Prøv asiatiske specialiteter i Blue Jade, The Ritz-Carlton 5*, DubaiPrøv også asiatiske specialiteter i Blue Jade, sunde snacks og lækre sandwiches i Gulf Pavillion, samt drinks før eller efter middagen i Library Bar. Hvis I vil have en arabisk oplevelse, kan vi anbefale Amaseena, hvis menu består af lokale arabiske specialiteter som serveres i et traditionelt beduintelt på stranden. En fantastisk oplevelse! 

Ved længere ophold har vi endda mulighed for at inkludere halvpension til jer, hør os om mulighederne.
 

Hyggelig børnepool med både vandrutschebane og vandfald. The Ritz-Carlton 5*, Dubai

Rejser I med børn?

Hvis I rejser med børn, er de hjerteligt velkomne også. I kan bo to voksne med to børn under 12 år eller et barn under 16 år i et værelse med to queen size senge. Rejser I med flere eller større børn, må I bestille to værelser.

Fra lufthavnen til hotellet skal I regne med ca. halv time til tre kvarter i bil og til centrum ca. 20 min.

Den smukke lobby, The Ritz-Carlton, DubaiEN BY I RIVENDE UDVIKLING

Der sker altid noget nyt på Jumeirah Beach. Byen, restauranterne og stranden vokser fra måned til måned, så forvent en ferie i smørhullet af Jumeirah Beach med den farverigdom og udvikling der hører til.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.