• Al Sahari Tented Pool Villa, Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert
 • Opdag den røde ørken fra hesteryg på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert
 • Al Bait gårdhaven på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert
 • Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert, Dubai

Unik luksus og spændende aktiviteter i Ras Al Khaimahs røde ørken

Al Khaimah-villa med egen pool og terrasse på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert
Læs mere

I er omsluttet af total fred, og en stjernehimmel uden lige breder sig ud over jer. På The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert oplever I ørkenens rå skønhed på nærmeste hold i gennemført luksuriøse rammer.

Aftenstemning i en Al Rimal-villa på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertJeres private naturreservat

I ørkenreservatet Al Wadi en times tid fra Dubai strækker det røde sand sig i alle retninger. Kun én eneste resort optager et lille hjørne af reservatets i alt 5.000 hektar. Resten er øde sandørken, hvor kameler, oryxer og geder kommer og går, som det passer dem.

Det er en på alle måder intens oplevelse at træde ind på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert. Fra den krydrede luft til den larmende stilhed og den altopslugende fornemmelse af komplet isolation.

Restaurant The Farmhouse på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert ligger ud til et smukt vandhul, hvor de lokale dyr ofte kommer forbiLuksus i ødemarken

Resortet har dedikeret sig til at give sine gæster en gribende og autentisk ørkenoplevelse, samtidig med at man arbejder for at bevare ørkenens flora og fauna og påvirke de naturlige omgivelser så lidt som muligt. Det hele er pakket ind i en elegant puppe af luksus og en hjertevarm service, der tydeligt afspejler de ansattes passion for stedet.

Al Khaimah-villa med egen pool og terrasse på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertGennemførte luksusvillaer med egen pool

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert er anlagt som en lille landsby med flisebelagte veje. Afstandende er ikke større, end I kan gå eller cykle rundt på de cykler, der hører til jeres villa, men I kan også ringe efter en af resortets mange golfbiler. Her er i alt 101 private poolvillaer, der alle er funklende nyistandsatte med gennemført design og alle tænkelige bekvemmeligheder.

Der tilbydes to forskellige villakoncepter: De 4+-stjernede Al Rimal-villaer, hvor morgenmad er inkluderet i jeres ophold, og de 5-stjernede Al Khaimah- og Al Sahari-villaer, der er opført som permanente beduintelte, og hvor alle måltider og aktiviteter indgår i prisen.

Al Rimal-villa med egen pool og terrasse på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert

Al Rimal-villa

Al Rimal-villaerne er opført som murede rækkehuse, der takket være deres afstemte farvenuancer passer flot ind i det rå landskab. Med deres udskårne træpaneler og beduininspirerede tekstiler har villaerne et udpræget arabisk udtryk, der giver deres moderne elegance en behagelig varme og dybde.

Al Rimal Pool Villa, Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertVillaerne er 158 m2 store og består af et stort badeværelse med kar og brus og et soveværelse, der via skydedøre er forbundet til et opholdsrum med sovesofa, hvor der kan sove to børn. Fra opholdsrummet er der udgang til jeres terrasse og pool, der vender ud mod det smukke ørkenlandskab. Nogle dog med mere ørkenudsigt end andre. Det er muligt at opgradere til halv- eller helpension mod et tillæg.

Soveværelse i Al Khaimah-villa på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertAl Khaimah- og Al Sahari-villa

Den ultimative luksusoplevelse får I i resortets teltvillaer, der med deres spidse sejldugstage står som moderne fortolkninger af beduinernes tradtionelle ørkenboliger. Al Khaimah- og Al Sahari-villaerne er 253 m2 store, og indretningen emmer af moderne kolonitidssteming med mørke træsorter og kraftige tæpper. Villaerne har en helt åben grundplan, men de vinklede passager giver jer illusionen af at bevæge jer fra rum til rum.

Al Sahari Tented Pool Villa, Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertOgså her har I et stort badeværelse med kar og brus, og op til to børn kan sove på sovesofa i opholdsrummet, der dog ligger side om side med soverummet, så der er ikke privatliv mellem disse områder. I har væsentligt større terrasse og pool end Al Rimal-villaerne, og I har bedre udsyn over ørkenen. Dette er overnatning som i 1001-nats eventyr.

Moon Bar på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertGastronomi med stjernekig

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert har tre forskellige restauranter, der alle er anlagt med gennemført beliggenhed og design. Om dagen kan I sidde i aircondition inden døre og nyde udsigten til de røde klitter, og om aftenen kan I rykke ud på terrassen og fortabe jer i stilheden og stjernerne, der med uset gavmildhed er strøet ud over den blåsorte himmel.

 • Restauranten Farmhouse, Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertHovedredstauranten Khaleela, der serverer internationale retter og arabiske specialiteter
 • Den moderne steakrestaurant Farmhouse, der ligger smukt ned til et lille vandhul, hvor antiloper og oryxer kommer for at drikke
 • Restaurant Moorish, der serverer spanske og marokkanske tapas i et trendy barmiljø

Før eller efter middagen kan I nyde den drink på Moon Bar, der ligger på en tagterrasse med sublim udsigt over resortet, ørkenen og stjernerne.

Opdag den røde ørken fra hesteryg på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desertoplevelser, der gør indtryk

Som gæst på The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert er det et must at deltage i nogle af de aktiviteter, der udbydes af resortets professioelle naturvejledere. Det imponerende og utroligt lærerige falkeshow er inkluderet for alle gæster, og gæster i Al Khaimah- og Al Sahari-villaere kan frit deltage i en daglig aktivitet.

For både børn og vokse er det en utrolig øjenåbner at begive sig gennem ørkenlandskabet og høre om, hvordan de mange træer og buske formår at overleve stort set uden regn, og se de sjældne bjergantiloper og den udrydningstruede hvide oryx.

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah er med sin beliggenhed i Al Wadi Desert oplagt til at udforske stjernerne på nattehimlenAktivitetsprogrammet omfatter bl.a.:

 • Kamel- og hesterideture
 • Vandreture
 • Stjernekigning
 • Bueskydning
 • Fiskeri og fuglekiggeri

For børnene er der bl.a. også mulighed for at følge med en naturvejleder rundt på resortet og lære om dyrespor, fugle og planter.

Den store hydroterapi-pool i Rainforest-spaen på Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi DesertSpa og hydroterapi

Resortets store spa tilbyder yoga- og meditationsundervisning, motionsrum og et stort udvalg af forskellige massager, krops- og skønhedsbehandlinger.

I kan også booke et besøg i afdelingen The Rainforest, hvor I begiver jer gennem en serie af forskellige hydroterapi- og dampbadsbehandliger.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.