• Det store pool område om aftenen på Anantara Dubai The Palm, Dubai
  • Suite på Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara, Abu Dhabi
  • Der er masser af aktivitetsmuligheder, når I bor på Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara, Abu Dhabi
  • Oplev Ferrari World i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
  • Dubai skyline med Burj Khalifa

Ørkenpalads og palmeparadis

Eventyrlig luksus for familien i Abu Dhabi og Dubai, 9 dage fra 21.500 kr., børn fra 5.500 kr.

Glæd jer til:

Forkælelse på Anantara Resorts 5*

Ørkenens fascinerende uendelighed

Paladsstemning og 113 m2 suite i Abu Dhabi

Værelse med direkte pool adgang i Dubai

Kæmpe poolområder

Læs mere

Bo i en kæmpe suite langt ude i Abu Dhabis ørken og nyd mere luksus, når I rejser videre til Dubai, hvor I kan hoppe i poolen direkte fra jeres værelse. 9 eventyrlige dage på Anantara Resorts 5*.

Mor, vi bor i en sandkasse!

At bo i Abu Dhabis ørken er som at invitere sine børn med i verdens største sandkasse. Bortset fra, at en sandkasse sjældent rummer resorts udformet som luksuspaladser.

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara 5* ligger som en luksusoase i den store Liwa-ørken små 2 timers kørsel fra Abu Dhabis lufthavn, som I flyver til.

Udefra giver arkitekturen minder om et stort, traditionelt ørkenfort med tårne og fine detaljer. Indendørs er indretningen et palads værdigt. Når solen går ned, står bygningerne som en smuk silhuet mod den gyldne himmel. Glæd jer til, at millioner af stjerner supplerer de fine arabiske lamper.

113 m2 suite

I skal bo 3 nætter i en Ananatara suite på 113 m2. I har separat soveværelse og dagligstue og oveni en stor terrasse med spiseafdeling, solstole og ikke mindst enestående udsigt over ørkenen.

Nyd den smukke, arabisk inspirerede indretning. I har selvfølgelig tv, wifi inkl. arbejdsstation og alt, hvad man ellers kan forvente af en suite på dette niveau.

Stor pool og mange aktiviteter

Resortet byder på afslapning og forkælelse med f.eks. spa-oplevelser i de smukke omgivelser. Her er samtidig mange aktiviteter at kaste sig ud i. Oplev f.eks. stilheden i ørkenen på ryggen af en dromedar. Det lyder måske ikke af det store, men er en fascinerende oplevelse.

Det samme er en udflugt længere ud i den store ørken med de kæmpe klitter. Har I brug for at dyrke sport er her tennis, bueskydning og fitness. Og børnene er hjerteligt velkomne i resortets børneklub og teen club med spil og masser af aktiviteter – når ikke lige de nyder livet i den store pool, der er skabt i en smuk organisk omkranset af palmer og solstole.

Gastronomi under stjernerne

Qasr Al Sarab byder på flere restauranter med hver deres gastronomiske tema. Og fra oktober til marts kan I spise som beduiner under stjernerne, hvor I nyder en storslået lokal menu.

Familieluksus på Dubais palme

Fra ørkenens stilhed rejser I nu til Dubais overflødighedshorn af tilbud. Også her skal I nyde Anantaras luksus og forkælelse som base.

På Dubais ikoniske ø "The Palm" venter nemlig det børnevenlige luksushotel Anantara Dubai The Palm 5*. Her skal I bo de næste 4 nætter.

Hotellet ligger med udsigt over lagunen og Palm Jumeirah. Nyd afslapning, forkælelse og kulinariske oplevelser. Og alle Dubais tilbud.

Spring i poolen fra værelset

Det smukke hotel er bygget op omkring en gigantisk pool, der snor sig som en lagune. Her har vi udvalgt Deluxe Lagoon Access værelser, hvor I kan gå direkte i poolen. Børnene kan plaske, mens I hygger jer på terrassen. Og I kan gøre det samme, når børnene sover.

Hotellet byder som søsterhotellet i Abu Dhabi på mange aktiviteter og alle tænkelige faciliteter.

Vandland, Ferrari World, Burj Khalifa …

Jeres rejse til Abu Dhabi og Dubai giver mange muligheder for ekstra oplevelser. På vejen fra Abu Dhabi til Dubai kan vi arrangere stop i Ferrari World eller i det store vandland Yas Waterworld.

Når I er i Dubai, åbner endnu flere muligheder sig. På The Palm, hvor I bor, ligger det store vandland Aquaventure. I kan tage op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Shoppe. Og meget mere.

Tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere noget for jer hjemmefra, så I er sikre på, at der er pladser, når I rejser til Abu Dhabi og Dubai.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Ørkenpalads og palmeparadis, 7 nætter. Voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
30.05.18 ‑ 27.09.1821.000‑24.00036.000‑41.000
28.09.18 ‑ 31.10.1824.000‑28.00042.000‑50.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (under 12 år)

Ørkenpalads og palmeparadis, 7 nætter. Børn under 12 år
Rejseperiode1. barn2. barn
23.05.18 ‑ 31.10.185.000‑7.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Måltider udover de nævnte
  • Rejseforsikring
  • Diverse aktiviteter på Anantara Qasr Al Sarab og Anantara The Palm Jumeirah