Kontakt Nyhavn Rejser

Faste åbningstider

Mandag-fredag: kl. 09.30 - 16.30
Lørdag: kl. 10.00 - 13.30
Søndag og helligdage: Lukket

Telefon: 3318 8854

Få et uforpligtende tilbud/en skræddersyet rejseplan

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I udleveret en skræddersyet rejseplan, hvor vi viser jer, hvordan I bedst får jeres rejsedrømme til at gå i opfyldelse. Rejseplanen indeholder et detaljeret program samt opgørelse over flyafgange, hoteller og inkluderede oplevelser på hele turen.

Vi udarbejder rejseplanen ud fra en grundig dialog med jer om jeres ønsker og behov og lægger den op på jeres personlige, online rejsesite, så I nemt kan tilgå alle informationer og rejsedokumenter. 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med henblik på at få jeres personlige rejseplan sat sammen. (I er selvfølgelig også velkommen til at kontakt os per telefon, se åbningstider øverst på denne side)

Opgiv venligst et tidspunkt inden for vores åbningstid
Afrejse

KONTAKT VORES 24 REJSEKONSULENTER

De rejser og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejsekonsulent. Det er jeres sikkerhed for, at rejseforslaget tager højde for alt det, der er vigtig for jer. KONTAKT OS PÅ TELEFON 33 188 854 33 188 854