• Kontakt Nyhavn Rejser Groups, Events & Incentives
  • Teambuilding aktiviteter med Nyhavn Rejser Groups & Incentives
  • Forretningsfolk i møde
  • En glad gruppe, der lige har vundet en paintball kamp

Skræddersyede grupperejser

Møder, incentives, events og konferencer for virksomheder og foreninger

Vi finder det, du ikke finder

De bedste og de rigtige løsninger

Unikke oplevelser, der giver værdi - nu og senere

Optimale faciliteter med det største udbytte

Gennemtænkt program med tid til sjov og alvor

Ansvar, sikkerhed og omsorg - også hvis det går galt

Læs mere

Nyhavn Rejser Groups, Events & Incentives udvikler og gennemfører skræddersyede grupperejser til hele verden for virksomheder, foreninger og netværk.

Bred, solid erfaring

Nyhavn Rejsers specialafdeling Groups, Events & Incentives er ekspert i skræddersyede grupperejser. Vi er stolte af at have nogle af Danmarks mest erfarne og idérige medarbejdere inden for deres felt.

Vi arrangerer rejser, der spænder lige fra teambuildingture til komplicerede konferencerejser. Også store familierejser til markering af særlige mærkedage tager vi os af.

Vi lytter og finder løsninger

Vi bruger først og fremmest vores store viden og netværk til at yde jer rådgivning. Vi lytter, og så finder vi den bedste løsning for jer og jeres virksomhed. Det, der er det bedste for andre, er ikke nødvendigvis det bedste for jer, og rejsen tilrettelæges altid ud fra jeres specifikke mål og behov.

De bedste og rigtigste oplevelser

Vores omfattende erfaring gør det muligt at finde oplevelser og guider, som I ikke selv finder. Oplevelser, der giver jer et sug i maven, og oplevelser, der rører jer helt ind i hjertet. Oplevelser, som I alle vil fortsætte med at tale om, længe efter at rejsen er forbi, fordi de var lige præcis det, som I havde brug for.

Rammer i top

Vi finder de hoteller, der har den helt rigtige beliggenhed. Og vi finder de mødefaciliteter, der giver jer allermest værdi for pengene. Vi finder de de små perler, hvor service, personlighed og placering er vigtigere end antallet af stjerner. Vi forstår jeres behov og sørger for, at I føler jer hjemme.

Tid og tempo

Sociale aktiviteter, teambuildingøvelser og møder afvejes ud fra jeres rejses specifikke formål. Vi finder den bedste rute og det mest optimale tempo, så der både er tid til at være seriøse og tid til at have det sjovt - sammen.

Ansvar og tilgængelighed

Verden er uforudsigelig - og heldigvis for det. Uanset hvor minutiøst I forbereder jer, er der altid en risiko for uventede overraskelser. Når det sker, står vi ved vores ansvar, og vi er klar med den rette løsning, når noget ikke går 100 % efter planen. Hurtigt, effektivt og selvfølgeligt.

Ring 33188450 og lad os tale om mulighederne for jeres næste arrangement.

Teambuilding og aktiviteter på udvalgte destinationer

Se alle forslag

Inspiration til jeres firmarejse

Se alle artikler

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med os om dit næste arrangement. Om formålet med rejsen, dine forventninger og succeskriteria. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50