• Hundeslædekørsel i Lapland
  • Smukke Stresa i Italien
  • Krakow i Polen by night
  • Totempæle i Stanley Park i Vancouver, Canada

5 overraskende rejsemål, der vil tage jer med storm

Vores eksperters tips til de største oplevelser og bedste faciliteter

I har sikkert allerede en forestilling om, hvor jeres næste grupperejse skal gå hen. Men ofte oplever vi, at rejsens formål bedst kan indfries på en helt anden destination end den, vores kunder oprindeligt havde i tankerne.

Udbytte frem for alt

Når det kommer til stykket, er det sjældent destinationen, der er målet i sig selv. Det vigtigste er det udbytte, I får med hjem – hvad enten jeres fokus er fagligt, socialt eller begge dele.

Læs her om fem oversete destinationer, der giver et langt større udbytte end forventet.

Krakow i Polen by night

Kraków, Polen

Kun halvanden times flyvning fra Danmark gemmer denne perle af en by sig blandt dyrerige nationalparker, dybe saltminer og brusende floder.

Tag på soft rafting i bjergene og cykeltur gennem bisonoksernes baghave, eller udforsk i jeres eget tempo den unikke renæssancearkitektur i Krakóws UNESCO-beskyttede bymidte, der på mirakuløs vis har overlevet Anden Verdenskrig uden en eneste skramme. Det kulturelle program kan også fyldes med en dagsudflugt til Auschwitz eller et besøg i Oskar Schindlers Museum.

Barbican, Krakow

Glem alt om polsk tristesse, gråt kød og slattent kål – i Kraków kan I invitere medarbejderne på michelinmiddag uden at sprænge budgettet.

Få inspiration til grupperejser i Kraków her.

På snescootere nord for PolarcirklenLapland, Sverige/Finland

De vilde vidder nord for Polarcirklen er en endeløs verden af kridhvide snelandskaber, kulsorte nætter og neonfarvede nordlys. Under overfladen kan I besøge verdens største jernmalmminer, og vinterriget kan I nyde på samervis med hundeslædekørsel og saunabesøg, der for de hårdføre afrundes med en gysende rulletur i sneen.

Isfiskeri i FinlandLapland byder på vilde adrenalinkick, barnlig begejstring og meditativ fordybelse, og de fremmedartede omgivelser gør et uudsletteligt indtryk. Ræs på snescootere, halsbrækkende isbanekørsel, fredfyldt isfiskeri, sejltur med isbryder og workshop med lokale isskulptører er blot nogle af de oplevelser, der venter jer.

Få inspiration til grupperejser i Lapland her.

Stanley Park i Vancouver, CanadaVancouver, Canada

Canadas tredjestørste by er jeres portal til eventyrlige bjørne- og hvalsafarier og afstressende vandreture i British Columbias vildmark. Men Vancouver er samtidig en af verdens smukkeste byer, og den fortjener mere opmærksomhed, end den normalt får.

Burrrad broen i Vancouver, CanadaDen unikke kombinationen af pulserende storbyliv og indianske traditioner forener Vancouver med en helt særegen charme fra historiske Gastown til havnefrontens strømlinede nybyggeri. Oplev skylinens magiske, grønlige skær, når I cykler gennem Stanley Park, eller før selv motorbåden rundt i Horseshoe Bay på en unik skattejagt til søs.

Ønsker I et fagligt program på turen, er Vancouver også en fortræffelig konferenceby.

Idylliske Lago Maggiores i ItalienStresa, Italien

Alpernes snedækkede tinder spejler sig forfængeligt i Lago Maggiores krystalklare vand, og rundt om søens bredder ligger snorlige vinmarker mellem idylliske middelalderlandsbyer, veltrimmede rokokohaver og historiske rigmandspalæer.

Midt i dette sansemæssige overflødighedshorn overrasker Stresa med nogle af Italiens bedste konferencefaciliteter og hoteller i alle prisklasser fra de fornuftige og funktionelle til den ypperste luksus.

På kokkeskole i Stresa, ItalienDe nærliggende bjerge er en formidabel legeplads med actionfyldt adventurepark og optimale betingelser for mountainbike- og vandreture. Indsatsen belønnes i rigt mål med lokale vine og delikatesser, som I måske oven i købet selv tilbereder i fællesskab på kokkeskolen.

LJUBLJANA, SLOVENIEN med de smukke Art Nouveau-bygningerLjubljana, Slovenien

Ljubljana overrasker på alle måder. Nyd de korte afstande, de snævre gader og den hyggelige atmosfære. Allerhelst på cykel, som bringer jer forbi smuk Jugend-arkitektur og frodig vegetation langs med floden. Uden for byen kan I sejle i kano til den idylliske ø Bled, der ligger som en enlig, grøn knold midt i en spejlblank, bjergomkranset sø.

Den enorme Postojna-grotte nær Ljubljana i SlovenienEr I til gastronomi, så arrangerer vi en udflugt til trøffelbyen Motovun i Kroatien, hvor selv kaffen bliver tilberedt med de kostbare svampe, eller en sejltur på Limfjorden, hvor friskfangede skaldyr bliver serveret på bugnende fade.

Gallafesten kan I afholde under drypsten og krystalkroner i den enorme Postojna-grotte.

Se 11 grunde til, at jeres næste grupperejse skal gå til Slovenien her.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50