• Villa Grazioli, Italien
  • Kapama River Lodge, Sydafrika
  • RCCL's Independence of the Seas
  • Cameron House i Skotland

5 unikke hoteller, der booster sammenholdet

Fra overnatning til oplevelse - sådan!

Intet er mere afgørende for jeres grupperejses succes end det sted, hvor I bor. Alligevel er valget af hotel en af de ting, der oftest gås på kompromis med. Og det er en skam, for intet kan som det rette hotel skabe en uforlignelig ramme om jeres grupperejse. Her er fem af vores favoritter.

Meget mere end en seng

For mange er valget af hotel noget, der kommer sekundært i forhold til rejsens program. I er der jo ikke ret meget. Er på udflugter eller i møde det meste af dagen. I skal bare have et sted at sove. Lyder det bekendt?

Så stop lige op en gang. Hvorfor skal I lade jer nøje med en hård seng og en halvkedelig morgenmad? Lad os i stedet gøre hotellet til en del af oplevelsen. Typisk er det jo det første, I ser, når I ankommer til destinationen, og det sidste, I tager afsked med, og det er her, I virkelig har mulighed for at overraske og begejstre.

Med den rette kulisse får jeres fællesskab helt nye dimensioner, samtidig med at I får et unikt indblik i lokal arkitektur, kunst, kultur og gastronomi.

Icehotel, Sverige

Øst for Kiruna dukker kvadrater og kupler op af sneen. Blålige geometriske former midt i et blødt hav af hvidt, hvor slædehunde hyler, og nordlyset danser over jeres hoveder. Inden for er stilheden kold og hjertevarm.

Icehotel opføres hvert år på ny af store, klare isblokke hugget i den nærliggende Torne Elv, og kunstnere fra nær og fjern flokkes hertil for at udsmykke de imponerende ice rooms, hvor I sover på bløde rensdyrskind i isskulpturernes blåhvide skær.

Uden for venter samernes baghave med et væld af underholdende vinteraktiviteter. Men I kan også bare glæde jer over de saftige elgsteaks, de kunstfærdige desserter serveret på tallerkener af is og de festlige cocktails i icebaren, der er kåret som en af verdens mest spektakulære barer.

Kapama River Lodge, Sydafrika

Kapama River Lodge, Sydafrika

Fra altanen er der udsigt til Drakensberg-bjergenes furede klippevægge og den viltre sydafrikanske bush. Når solen går ned, bades alt i et fløjlsblødt mørke, der kun holdes i ave af nattehimlens stjernevrimmel og den buldrende ild i bomaen.

Snakken går over den delikate middag, selv om I har været tidligt oppe og er trætte på den helt rigtige måde. Nogen har set en flok gnuer lunte af sted i egne tanker. Andre har set en løvinde på jagt og en flodhestefamilie i mudderbad.

Den private safaripark Kapama ved Kruger Nationalpark huser The Big 5, utallige større og mindre pattedyr og hundredvis af fuglearter, og jeres ophold inkluderer både game drives og bush walks, hvor I sammen kommer helt tæt på det enestående dyreliv. Gå tidligt i seng. I morgen venter endnu et eventyr i vildmarken.

Villa Grazioli, Italien

Villa Grazioli, Italien

Kardinal Carafas palæ på Tuscolo-højen i udkanten af den evige stad troner i dag endnu smukkere, end da det blev opført i 1580. Freskoer og oliemalerier er restaureret til perfektion og genfortæller på farvestrålende tegneserievis villaens hundredårige historie. Kendte signaturer fra de italienske mestre forputter sig under kulørte kassettelofter og nygotiske hvælvinger.

Villa Grazioli er ikke blot et topmoderne luksushotel, men også et levende museum, hvor I for en stund kan lade jer forkæle som romerske rigmænd fra en svunden tid.

Nyd solskinnet omkring poolen i parken, hvis platantræer har stået her siden villaens opførelse, og tag på udflugter til Rom, som kan nås på blot 20 minutter med offentlig transport.

RCCL's Independence of the Seas

Krydstogt med RCCL, Caribien

Havets turkisblå flade brydes af bløde, grønne bakkedrag omkranset af gyldne glorier af fint, hvidt sand. I glider adstadigt forbi og lægger hist og her til land for at opleve ægte kreolerstemning og fascinerende kolonitidshistorie.

Royal Caribbean Cruise Line råder over verdens største og mest imponerende krydstogtsskibe, og stemningen om bord er lige så lystig, som udvalget af aktiviteter, shows, restauranter og barer er overvældende. Men her er også plads til alvor i de professionelle konferencelokaler og til en intim samtale på dækket eller i den flydende park.

Få ting kan som et krydstogt bringe jer tættere på hinanden, og få steder vil betage og begejstre mere end det paradisiske Caribien. Skal oplevelsen være gennemført eksklusiv, er der også mulighed for at leje et mindre krydstogtskib kun til jeres gruppe.

Det historiske Cameron House i Skotland

Cameron House, Skotland

Det historiske Cameron House er velsignet med en af Skotlands mest spektakulære beliggenheder på den højtbesungne Loch Lomonds gyldengrønne bredder kun en halv times tid fra Glasgow. Asymmetriske karnapper, spir og brystværn knejser mod den isblå skotske himmel i en arkitektonisk legesyge, der er et Brødrene Grimm-eventyr værdigt.

Slottet er opført i 1800-tallet og er i dag en formidabel base for vandre-, ride- og fisketure i nationalparken, der omgiver Storbritanniens største sø, og de historiske rammer og skotskternede detaljer er tilført den helt rette dosis moderne komfort og elegance.

Cameron House råder over intet mindre end fire sublime restauranter, hvoraf den ene er belønnet med en michelinstjerne og forkæler med forfinede lokale delikatesser såsom kammuslinger, langustere og krabber plukket direkte fra de nærliggende fjorde.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50