• Nyhavns Verden Groups, Events & Incentives

Bestil vores magasin

Kontakt os og få tilsendt vores inspirerende magasin

Få ny inspiration og nyttig viden inden jeres næste firmarejse i vores magasin. I magasinet deler vores eksperter bl.a. ud af deres store viden om overraskende destinationer, inspirerende mødelokaler og udfordrende teambuildingaktiviteter.

Møder behøver ikke altid være kedelige

I magasinet fra Nyhavn Rejser Groups, Events & Incentives kan I få inspiration til jeres næste grupperejse og læse om, hvordan vi sikrer, at jeres investering giver det størst mulige udbytte.

Vi frister med overraskende destinationer, inspirerende mødelokaler og udfordrende teambuildingoplevelser.

Med udgangspunkt i deres mangeårige erfaring med at arrangere grupperejser giver vores eksperter deres tips til, hvordan I sikrer en smidig planlægninsproces, så rejsen bliver en succes, der kan mærkes både på kontoret og på bundlinjen.

Kontakt os på telefon 33 18 84 50 - så sender vi magasinet til jer.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50