• Kvinde ved computer

Online registrering for virksomheder

Overblik og effektivitet med online registrering

Ønsker du fuld kontrol over dine deltageres registrering? Og ønsker du at spare en masse tid? Så slip for det tunge arbejde med at holde styr på tusindvis af e-mails og Excel-ark. Benyt dig af vores online registrering skabt til grupperejser.

Først fortæller du os, hvad du skal have svar på fra dine deltagere, og så sender du et link ud til de inviterede. Systemet er 100 % webbaseret og sikrer din branding med virksomhedens logo og/eller tema for hver event.

Uanset om du har 10 eller 10.000 deltagere, har du løbende overblik over status og alle detaljer for dine tilmeldinger og aktiviteter. Det kræver kun at du har adgang til internettet.

Større overblik, færre fejl

Systemet kan styre tilmeldingerne til hvert enkelt arrangement, så det lukkes i det øjeblik, det er fuldtegnet. Og fejl minimeres, når alle data kun skal tastes ind én gang - af deltageren selv!

Når tilmeldingerne er på plads, er det nemt at gå i gang med at trække lister, detailplanlægge, skrive navneskilte og adgangskort. Hvis du ønsker det, kan du som arrangør få dit eget link og password til siden, så du selv kan trække deltagerlister på alle aktiviteter. Du er altid opdateret.

Har du brug for at sende en besked eller et dokument til alle deltagere, gøres dette med et enkelt klik. Skal deltagerne betale for arrangementet, klarer vores online system også det, uanset om du ønsker direkte betaling med kreditkort eller at få sendt en faktura til modtageren på e-mail, når vedkommende har registreret sig.

Du vælger selv, hvor længe din tilmeldingsside skal være åben for registrering og ændringer. Hvis du ønsker det, kan du få en e-mail for hver tilmelding, ændring eller afmelding.

Stærk kommunikation under arrangementet

Fordelene fortsætter, selv når arrangementet er i gang. Står du f.eks. midt i seminaret, og bliver mødetiden for aftenens middag rykket en halv time, sender du bare en sms til deltagerne via systemet. Vi er sikre på, at du selv kan komme i tanke om mange andre fordele ved at have alt registreret ét sted, når du tænker tilbage på de udfordringer, du mødte under dit sidste arrangement:

Ring og hør mere. Vi kommer gerne forbi for at vise dig systemet.

Til forsiden for Nyhavn Rejser Groups & Incentives

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50