• Smukke huse i Amsterdam reflekteres i kanalen
  • Cykler i Amsterdam kan bruges til mange ting, fx. som dekoration
  • Museet Nemo i Amsterdam, Holland
  • Statue af Rembrandt på Rembrandtplein i Amsterdam
  • Lige udenfor Amsterdam ligger der flere smukke gamle møller

Amsterdam - grupperejser

Inspirerende hovedstad med livligt natteliv

Unikt miks af trendy natteliv og etnisk mangfoldighed

Mekka for nytænkende kunst og design

Enestående kanalsystem med tæt på 1300 broer og smukke kanalhuse

Europas travleste udendørs marked med over 300 stande, Albert Cuyp Marked

Massere af teambuildingaktiviteter og eventyr

Læs mere

Amsterdams DNA er kanalerne. Vandet løber i 165 kanaler og binder byen sammen i et enestående kanalsystem flankeret af smukke kanalhuse. Her er den hurtigste vej rundt via kanalbåde, cykler og sporvogne. 

Liv omkring kanal i Amsterdam med St. Nicolas kirken i baggrunden

I Amsterdam kan I nyde kaffen på en af de hyggelige cafeer langs kanalerne, besøge  Rijksmuseum, Van Gogh-museet, Rembrandt-museet og Anne Franks hus, stille sulten på en af de utallige trendy restauranter og fortsætte ud i det farverige natteliv.

Amsterdam spænder bredt – både i tid, alder og kultur. Indbyggerne er en mangfoldig skare og i høj grad repræsenteret af indvandrere fra Hollands tidligere kolonier. Det afspejler sig i kunsten, bylivet og spisestederne.

Amsterdam er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en rejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Amsterdam og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

Kontakt vores gruppeafdeling og hør mere på tlf. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50