• La Sagrada Familia kirken i Barcelona, Spanien
  • På sightseeing i Barcelona i en Gocar
  • Sapnien Barcelona Antoni Gaudi bænk i Parc Guell
  • Promenade og strand ved Barcelonas Port Olympic, Spanien

Barcelona - grupperejser

Storbyen ved stranden med uendelige muligheder

Flere messe- og kongrescentre samt alle moderne mødefaciliteter

Pulserende storby med sandstrande midt i byen

Moderne gastronomi og vigtige vindistrikter

Det rigtige hotel med den rigtige beliggenhed

Unikke oplevelser og teambuilding-muligheder

Læs mere

Barcelona har et skønt klima, og pulsen banker dagen lang på gader og stræder og i modebutikker, restauranter og cafeer. Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Barcelona og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Havneområde med lystbåde og promenade i Barcelona, Spanien

Oplev Barcelonas gamle bydels snævre gader, gå på opdagelse i det gotiske kvarter og nyd en spadseretur på ramblaen blandt de mange boder med alt fra skønne blomster til fugle. Og husk hele tiden at se op, for en væsentlig del af oplevelsen er Gaudis mange helt unikke bygningsværker som Casa Milo, Casa Batlo og katedralen La Sagrada Familia. Barcelona har flere end 50 museer lige fra Picasso og Miró til chokolade-museum. 

Camp Nou og FC Barcelona er verdenskendte navne i fodboldverden. Nyhavn Rejser kan selvfølgelig arrangere både billetter og besøg på stadion for din gruppe!

Barcelona er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Barcelona og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

Kontakt vores gruppeafdeling og hør mere på tlf. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50