• Togstationen ved Alexanderplatz i Berlin med det berømte TV-tårn i baggrunden
  • Checkpoint Charlie i Berlin
  • Berlinmuren
  • Tyskland Berlin Trabi

Berlin - grupperejser

Kulturel hovedstad med knejper og museer

En af Europas mest kosmopolitiske og dynamiske metropoler

Berlin kan opleves året rundt

Et væld af arrangementer og aktiviteter – lige efter jeres behov

Hjemsted for den tyske regering og parlament

Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker

Læs mere

Tag medarbejderne med til en af Europas mest kosmopolitiske og dynamiske metropoler. Berlin er byen, der aldrig sover, og den kan opleves året rundt. Byen indbyder til et væld af arrangementer og aktiviteter – lige efter jeres behov.

Berliner Dom, Berlins smukke domkirke

Tysklands historiske hovedstad er et af de mest besøgte turistmål i Europa i dag. Og man forstår hurtigt hvorfor – her findes et væld af seværdigheder med Brandenburger Tor, Rigsdagen og handelsgaden Kurfürstendamm som nogle af højdepunkterne. 

Berlin er – med beliggenheden midt i Europa – porten mellem øst og vest. Siden murens fald har byen gennemgået en rivende udvikling, og den er i dag en skøn blanding af nyt og gammelt med fantastiske monumenter, historiske bygninger, trendy restauranter, gode shopping muligheder samt et bredt udvalg af kultur- og teatertilbud for enhver smag.

Berlin er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Berlin og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING og hør mere PÅ TLF. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50