• Dublin i aftenlys med broen og floden Liffey
  • Irske folkemusikere
  • En stout (mørk øltype) og saltkringler
  • Den imponerende 65 meter lange gang i biblioteket på Trinity College i Dublin, Irland

Dublin - grupperejser

Kombination af provinsialisme og nyt kosmopolitisk look

Velsmagende øl, folkemusik og gæstfrihed

Gode muligheder for shopping og forlystelsesliv

Skønne, gamle bygninger, kunst og kultur

Afslappet atmosfære og masser af oplevelser

Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker

Læs mere

Dublin byder på musik og litteratur, pubber og destillerier. Den irske hovedstad er blevet et af Europas hotteste mål for lange weekender og storbyferie. Og uden for byen ligger den smukke natur med masser af muligheder for aktiviteter. 

En stout (mørk øltype) og saltkringler

Prøv en Pink Afternoon Tea efter traditionelle forskrifter med finger-sandwiches, pink fruit scones og cookies. Udforsk den hyggelige bymidte og sæt jer ind på en pub og fald i snak stamgæsterne. På pubberne flyder Guinness øl og whisky i samme hastige strøm som ordene og musikken.

Liffey-floden deler Dublin i to. På nordsiden ligger berømte bygninger som Four Courts, Custom House og General Post Office og Phoenix Park, som er Nordeuropas største bypark med hjorte og dådyr. Den sydlige del er mere sofistikeret med smukt anlagte georgianske huse, den elegante forretningsgade Grafton Street og det utraditionelle indkøbs- og kulturcenter Powerscourt Townhouse.

Dublin er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Dublin og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Relaterede artikler

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50