• Oplev Island fra en snescooter
  • Det imponerende Godafoss vandfald nær Akureyri, Island
  • Oplev river rafting på grupperejse til Island.
  • Nyd de varme kilder på Island

Island - grupperejser

Reykjaviks puls og naturens skatkammer af aktiviteter til grupper

Verdens sejeste lille hovedstad

Gode overnatningsmuligheder med alle faciliteter til grupper

Gletsjere, gejsere, termiske bade, floder, vandfald og vulkaner

Utallige aktiviteter for grupper i byen og naturen

Et rejsemål med muligheder året rundt

Læs mere

Med en grupperejse til Island åbner I døren til et magisk eventyr for alle deltagere. Her er forunderlig natur, verdens lækreste lille hovedstad og en mangfoldighed af aktiviteter på alle niveauer. Læg hertil perfekte faciliteter for grupperejser.

Hallgrimskirkja - katedralen i Reykjavik, Island

Reykjavik - intet mindreværdskompleks her!

Island er kendt for overdådig natur, men lad os alligevel starte inde i byen. Reykjavik ved simpelthen ikke, at den bare er størrelse med en provinsby i Danmark. Her er en puls, som større byer kun kan se misundeligt på. 

Reykjavik har meget aktiv madscene og musikscene, fantastiske spatilbud og super muligheder for overnatning. Måske er det den vilde og uforudsigelige natur, der skaber inspirationen og intensiteten. Se bare Hallgrímskirkja, der rejser sig i byen som en anden gejser. Det tog over 40 år at bygge kirken, og resultatet er aldeles enestående. 

Den Blå Lagune, Island

Den blå lagune og gyldne cirkel

Fra Reykjavik kan I nemt nå nogle af Islands største naturattraktioner. De termiske bade i Den Blå Lagune og Den Gyldne Cirkel med Gullfoss-vandfaldene, Geysir-området med gejsere og varme kilder og þingvellir med þingvallavatn-søen, vulkaner og den dybe sprække, hvor kontinentalpladerne mødes, så Ikan snorkle mellem to kontinenter. 

Masser af aktiviteter for grupperejser

Videre ud på Island fortsætter de kæmpe naturoplevelser, og med dem et hav af aktiviteter for grupperejser. Rafting, snescootere, hvalsafarier, udflugter i specialdesignede jeeps, vandreture og meget mere alt efter gruppens sammensætning og jeres mål med rejsen.

Tal med Nyhavn Rejser Groups, Events & Incentives om grupperejser til Island skræddersyet til jeres ønsker inkl. evt. behov for mødefaciliteter.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Det skal I opleve

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50