• Columns Wharf i Lissabon er et smukt sted at se solnedgang
  • Jeronimos klostret (Mosteiro dos Jerónimos) i Lissabon
  • Rossio pladsen i Lissabon, Portugal
  • Pastel de Nata er den portugisiske nationalkage
  • Strand og promenade i Cascais, Lissabon
  • Det fantastiske slot Quinta da Regaleira i Sintra ved Lissabon

Lissabon - grupperejser

En smuk perle med masser af personlighed og charme

Unikke venues og mødefaciliteter såsom Pousadas

Spændende oplevelser til lands og til vands

Udsøgte fiskerestauranter, vihno verde og charmerende konditorier

Håndplukkede hoteller med god service, komfort og beliggehed

Sol og varme – stort set året rundt

Læs mere

I Lissabon finder I en overraskende mangfoldighed af aktiviteter og faciliteter - lige fra topprofessionelle konferencevenues til skonnertsejlads på Atlanterhavet, jeepsafari i bjergene, fantastisk gastronomi og spændende kultur med smukke kirker og den gamle mauriske fæstning. Og så er der bare en helt særlig skønhed over byer, der ligger ved havet.

Mærk historiens vingesus

En rejse til Portugals hovedstad er en rejse fuld af personlighed, varme og oplevelser. Byen bærer på en fascinerende historie, der på charmerende vis præger det ellers moderne og farverige bybillede fuld af liv og stemning med hyggelige caféer, kulinariske restauranter, grønne parker og oaser, shoppingmuligheder, museer, street art m.m.

I mærker tydeligt historiens vingesus, når I slentrer rundt i både den gamle og den nye bydel mellem gotiske katedraler, majestætiske klostre, gamle borge og kongeslotte, der vidner om tidligere tiders magt og rigdom.

charmerende bydele

Lissabons bydele har hver deres charmerende særpræg. Besøg eksempelvis Bairro Alto og Chiado med snesevis af restauranter og barer langs de smalle gader. Om aftenen fyldes luften med jazz, reggae, electronica og fado og glade mennesker der fester til daggry. Eller Alfama, der med sine gamle huse, kirker og en labyrint af smalle brostensbelagte gader byder på en autentisk stemning i øjenhøjde med lokallivet. 

Oplev også Belém lidt uden for Lissabons centrum, hvor I kan nyde synet af det imponerende monument Torre de Belém akkompagneret af den smukkeste udsigt ud over det dybblå Atlanterhav.

Oplevelser til lands og til vands

Lissabons perfekte beliggenhed ud til havet og tæt på bjergene inviterer til endeløse aktivitetsmuligheder og oplevelser. Udforsk eksempelvis de blide bølger på paddleboard, mærk adrenalinen stige med en hæsblæsende sejltur i rib-båd, mens vandet danser under jer eller tag på en mere fredfyldt sejltur på Tejo-floden med udsigt til Lissabons mangfoldige gader.

På land kommer I let rundt fra a til b med de lysegule sporvogne, der snor sig gennem byens gader og stræder. Men der er også sjovere og anderledes måder at opleve byen på. Glid eksempelvis rundt på fortovene på en segway med rig mulighed for at fotografere undervejs eller tøf rundt i byens bakkede landskaber uden at få sved på panden i en GoCar – alt imens den talende bil fortæller om byens fortid og nutid.

Spændende venues og mødefaciliteter

Lissabon er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, I kan ønske jer til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere.

Book eksempelvis et af de ikoniske Pousadas; spændende, luksuriøse eller historiske venues og hoteller i Portugal. Hold galla eller nyd kulinariske middage i private omgivelser i den historiske St. Jorge borg og meget mere.

Skræddersyede rejser til Lissabon

Nyhavn Rejser Groups, Events & Incentives har stor erfaring i at arrangere grupperejser til Lissabon og skræddersyr altid jeres rejse til det specifikke formål. Vi har håndplukket de bedste hoteller i Lissabon ud fra beliggenhed, komfort og service, så I kan få præcist den rejse, der imødekommer jeres behov og ønsker.

Tal med vores eksperter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.  

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50