• Tower Bridge i London, England
  • Portobello Road Market, London
  • De gamle røde telefonbokse kan stadig ses udvalgte steder i London
  • London Eye, Themsen og Parlamentet med Big Ben
  • Underground i London

London - grupperejser

Stærke traditioner i foranderlig og nytænkende metropol

Hippe butikker og barer

Fascinerende metropol med masser af oplevelser

Trendy restauranter i verdensklasse

Direkte fly til lufthavne i og omkring London

Udforsk London på helt nye og anderledes måder

Læs mere

London er en by i forandring. Byen ændrer konstant ansigt, når traditioner og nytænkning mødes – og ligegyldig hvor ofte I besøger Storbritanniens hovedstad, er der altid noget nyt at opleve.

London Eye, Themsen og Parlamentet med Big Ben

Nyd en afslappende stund langs Themsen, besøg det fantastiske Tate Modern, se spændende streetart på jeres vej igennem byen, spot de nyeste trends på shopping gennem Oxford Street, støv antikviteter og souvenirs op på et af byens markeder, indtag smagfulde indiske karryretter i Brick Lane eller nyd en Michelinmiddag hos Gordon Ramsey, Heston eller på en af byens mange andre ypperlige restauranter, oplev en af Londons mange fodboldklubber på hjemmebane, tag til avantgardeforestilling i Soho eller … London bliver man aldrig færdig med.

London er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

London er desuden et internationalt luftfartsknudepunkt med sine fem større lufthavne, hvilket gør det meget nemt at komme dertil.

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til London og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50