• Naturen på Mallorca er ufattelig smuk
  • Sejl i kajak på Mallorca
  • Puerto de Soller på nord-vestkysten af Mallorca
  • Gamle arabiske bade i Palma de Mallorca, Mallorca

Mallorca - grupperejser

En ø fyldt med hemmelige hjørner og naturoplevelser

Brede, kilometerlange sandstrande

Vandrevenlige bjerge og oplevelser i naturen

Shopping, restauranter og gallerier i Palma

Fantastisk klima og stemningsfulde landsbyer

Mulighedernes ø – også for jeres rejse

Læs mere

Den lille middelhavsø Mallorca byder på fantastiske sandstrande, charmerende byer, lækkert middelhavsmad, historie, kultur og ikke mindst oplevelser i naturen.

Hyggelige Puerto de Soller på Mallorca, Spanien

Ikke så sært at Mallorca med sine dejlige, lune somre og milde vintre får mange besøgende. Men den traditionelle solferie kan sagtens kombineres med natur-og kulturoplevelser på øen.

Gå mellem olivenlunde og citrontræer i det nordvestlige Mallorcas fredfyldte bjerge. Spis en klassik middelhavsret tilberedt af friske råvarer hentet direkte fra havet og køkkenhaven. Tag en svalende dukkert i det turkisblå vand. Besøg en naturskabt havneby. Og nyd udsigten fra toppen af klipperne.

Mallorca er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Øen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Mallorca og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50