• Frihedsguden, New York, USA
  • Farvede brandstiger i bydelen Soho i New York, USA
  • Vagt ved Wall Street Station i New York
  • USA New York City Broadway
  • Grand Central Station i New York, USA

New York - grupperejser

Nye oplevelser omkring hvert gadehjørne

Shopping New York style

Skyskrabere og skylines på Manhattan

Musicals og teater på Broadway

Mulighedernes by – også for jeres rejse

Et væld af oplevelser - lige fra cykeltur i Central Park til Brooklyns seværdigheder

Læs mere

Hvad har New York? Absolut alt!! New York er en af verdens største attraktioner. Ja, New York er bare størst med stort set alt: Over 350 teatre, 25.000 restauranter, 100 skyskrabere, verdens største museer og smukke parker. 

Manhattan Downtown skyline, New York

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New York – byen, der aldrig sover. Omkring hvert gadehjørne gemmer sig nye oplevelser – 24/7.  Teater på Broadway, Dim Sum i Chinatown, travle forretningsfolk i Wall Street, løbere i Central Park, FN-diplomater i jakkesæt, sejlture til Frihedsgudinden, kunst i verdensklasse på MoMA og meget, meget mere.

New York er en af verdens mest betydningsfulde byer. I mere end et århundrede har byen været centrum for handel, økonomi og kultur. Og byen har stadig stor indflydelse på underholdning, politik og medier.

New York er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til New York og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50