• Frankrig Nice gade
  • Promenaden i Cannes, Frankrig
  • Den røde løber er klar til filmfestival i Cannes
  • Vintønder i vinkælderen
  • Kør i en gammel Cadillac langs rivieraen i Sydfrankring
  • Le Suquet - den gamle bydel og havn i Cannes, Frankrig

Nice og Cannes - grupperejser

Strandpromenader, natteliv og trendy restauranter i Sydfrankrig

Fantastiske naturoplevelser

Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker

Dejligt klima med masser af solskinstimer

Charmerende landsbyer, luksushoteller og palmestrande

Oplevelser, aktiviteter og teambuilding

Læs mere

De gamle bydele i Nice og Cannes, lange palmepyntede strandpromenader, det fantastiske natteliv og de trendy restauranter. Nice og Cannes er unikke. Tilsæt kanosejlads på en brusende flod, klassiske sportvogne, vinsmagning på munkekloster, skattejagt i de snævre gader og alt andet, I har af ønske af events, møder og konference i de to byer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den sydfranske kyst er en skøn blanding af eksklusiv stemning, ferieidyl og badebyer. Året rundt skinner solen mange timer langs den franske Riviera, hvor I finder byerne Cannes og Nice, som ligger blot 30 minutters kørsel fra hinanden. 

Byerne er især kendte for de lange palmepyntede strandpromenader, det fantastiske natteliv og de mondæne restauranter. Cannes er desuden berømt for sin filmfestival, og de mange filmstjerner fra hele verden, som tager dertil hvert år. De to byer byder på mange spændende oplevelser i luksuriøs atmosfære. Besøg nogle af verdens dyreste butikker, nyd en drink på en af de fashionable cafeer og bliv kølet af i Middelhavets blå bølger. Nice og Cannes rummer alt det bedste af Sydfrankrig.

Sydfrankrig er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Sydfrankrig har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Sydfrankrig og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Relaterede artikler

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50