• Nedgang til metro i Paris
  • Det berømte Moulin Rouge i Montmatre kvarteret i Paris
  • Market i Paris
  • Det berømte museum Louvre i Paris

Paris - grupperejser

Storby, fællesskab og unikke oplevelser

Gastronomi i verdensklasse

Byen, der aldrig sover

Se eller gense Eiffeltårnet, Notre Dame og Champs-Elysées

Frontløber for forretningsliv og kultur

Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker

Læs mere

Paris kaldes byernes by – og det med rette. Paris en af verdens førende forretnings- og kulturcentre og dens indflydelse på mode, kunst og teater afspejles i hele verden. 

Paris og Eiffeltårnet set fra Notre Dame, Frankrig

Hvert år kommer over 30 millioner turister til Paris for at se byens mange vartegn og attraktioner. Fra Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacre Coeur til Triumfbuen. Paris er charmerende med sine brostensgader, hyggelige fortovscafeer, små markeder og butikker. Men byen har også kæmpe haute couture-huse, brede boulevarder og gourmetrestauranter. Paris har det hele, og selv om I har besøgt byen før, er der altid nye oplevelser at dykke ned i.

Paris er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Paris og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

 

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33188450.

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50