• Belvedere slottet i Wien, Østrig
  • Sachertorte - en specialitet fra Wien
  • Det farverige Hundertwasser hus i Wien
  • Forlystelsesparken Praters berømte gamle pariserhjul, Wien
  • Skydiving

Wien - grupperejser

Kulturel storby med masser af kant

Musikkens verdenshovedstad

Fuld af pulserende kreativitet

Prægtige bygninger og enorme kunstsamlinger

Kejserlig overdådighed

Lad os sammensætte det helt rigtige program - tilpasset jeres ønsker

Læs mere

Wien sprudler og er et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser og historiske bygninger. På en spadseretur i bykernen afsløres det hurtigt, at Wien er en af de smukkest hovedstæder i Europa. Det er da heller ikke overraskende, at hele centrum og slottet Schönbrunn er på UNESCOs liste over verdensarv. 

Statue af Johann Strauss i Wiens bypark

Gennem tiden har musik spillet en stor rolle i Østrigs hovedstad. Komponister som Mozart, Beethoven, Haydn, Schubert, Strauss, Liszt og Brahms har alle gjort Wien til musikkens by. 

Nyd byens musik og atmosfære, mens I spiser en Sachertorte på det berømte konditori Demels, besøger spændende, små designerbutikker og betragter alle de overdådige bygninger.

Wien er velegnet til såvel incentive- som konferencerejser. Byen har flere store messe- og kongrescentre samt alle de moderne mødefaciliteter, man kan ønske sig til en grupperejse, der kan styrke virksomheden og relationerne til kunder eller medarbejdere. 

Nyhavn Rejser Groups & Incentives har stor erfaring i at lave grupperejser til Wien og skræddersyr altid rejsen til det specifikke formål.

Tal med vores konsulenter og få et oplæg til jeres næste grupperejse eller arrangement.

KONTAKT VORES GRUPPEAFDELING OG HØR MERE PÅ TLF. 33 18 84 50.

Det skal I opleve

Få hjælp til arrangementet for virksomheden eller foreningen

Vi har nogle af branchens mest erfarne eksperter i erhvervsgrupperejser - møderejser, konferencer, kongresser, kick-offs og events. Tal med dem om dit næste arrangement. Gør brug af vores eksperters viden og kreativitet i idéfasen og handlekraft, når dit arrangement skal gennemføres. Ring og få et arrangement skræddersyet efter dine mål og ønsker. Ring 33 18 84 50