• Poolen på Eagles Villas, Halkidiki i Grækenland
 • Poolområdet på Six Senses Douro Valley, Portugal
 • Tid til hinanden på The Ritz-Carlton Abama Tenerife

Derfor med Nyhavn Rejser i Europa

Håndplukkede hoteller tæt på oplevelserne og væk fra turiststrøgene

Når I rejser i Europa med Nyhavn Rejser, kan I se frem til ferie på nogle af Europas bedste hoteller. De ligger få timers flyvetid væk. Ofte charmerende skjult i olivenlunde, i smukke landsbyer og på naturskønne øer. 

Nyd solnedgangen fra pool området på Therasia Resort Sea & Spa på øen Vulcano, ItalienNyhavn Rejsers Europa-eksperter har søgt Sydeuropa igennem for at finde hoteller med unik atmosfære. Vi har fundet hoteller af en anden verden i Spanien, Italien, Portugal, Grækenland, Tyrkiet, Frankrig, Schweiz, Grønland, Skotland og Norge/Svalbard. Mange med 5 velfortjente stjerner, men det vigtige for os er altid stemningen og beliggenheden – og at I får værdi for pengene. 

Autentiske luksushoteller i Europa

Luksushoteller kan være så forudsigelige. I indretning, atmosfære, service, ja, i hele deres måde at være luksus på. 

Og så kan de være, så man mærker betagelsen bruse i hele kroppen. Autentiske. Stemningsfulde. En nydelse i alt fra gastronomi til beliggenhed. Det er den følelse, I mærker, når I rejser i Europa med Nyhavn Rejser. 

Lej en båd og spis frokost på havet - Eagles Palace, Halkidiki i GrækenlandRejser i Europa væk fra de store turiststrøg

I Nyhavn Rejser søger vi altid hoteller tæt på oplevelserne, men væk fra de mange. Vi er ikke til at ligge i lag på strandene.

Når I rejser til Grækenland med Nyhavn Rejser, kan I derfor nyde det autentiske Halkidiki f.eks. på Eagles Palace 5* med privat sandstrand og fredfyldt luksus på Kreta med guddommelig udsigt fra Blue Palace 5*. Søger I enestående solnedgange ses det bedst fra Canaves Oia Suites 5* på Santorini. Og solopgange? Så skal I bo på The Wild Hotel 5* på Mykonos.

Smuk udsigt fra infinity poolen på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, MallorcaI Spanien elsker vi Mallorca, men det skal være det ægte Mallorca i de smukke Tramuntana-bjerge, hvor Belmond La Residencia 5* ligger omgivet af idyl i Deiá, mens Jumeirah Port Soller 5* ligger højt på en klippe over havet. Tæt på det hele, men alligevel i en anden verden. Præcis som The Ritz-Carlton Abama 5* hæver en rejse til Tenerife op over det almindelige. 

Hold ferie på det utroligt smukke Six Senses Douro Valley i PortugalVi kunne fortsætte med eksempler i Italien og Portugal. Se bare med Six Senses Douro Valley 5* langt ude i vinmarkerne i Douro-dalen en smuk køretur fra Lissabon og Pine Cliffs 5* på Algarvekysten.

Nyd The Highlands på rejser til Skotland - Inverlochy Castle og Ben Nevis

Klanhistorier, vandreture i barsk natur, whiskeysmagning og stemningsfulde slotshoteller er en naturlig del af Skotland. Her skræddersyr vi rejser for livsnydere, hvadenten I vælger at køre selv eller hoppe på et luksustog gennem det skotske højland.

Bo i et osmansk palæ og tæt på de store seværdigheder i Istanbul på Six Senses Kocatas 5*. Foretrækker I strande og afslappet luksus skal I vælge Six Senses Kaplankaya 5* ud til Ægæerhavets klare vand. Tal med os, hvis I ønsker en kombination af de to.

Camp Kiattua, GrønlandGlamping i Grønland og hundeslæde på Svalbard

Mød fantastisk natur og få unikke oplevelser i Grønland, hvor I bl.a. bor i rustikke luksustelte i en lille bugt. På Svalbard kommer i på sporet af isbjørne, suser af sted på hundeslæde og nyder arktisk tapas.   

Skiløb i Crans-Montana med udsigt til Mt Forts bjergtinde i baggrundenSkiferie i Frankrig og Schweiz

Når I tager på skiferie til Frankrig og eller Schweiz kan I glæde jer til at stå på ski i områder, hvor både gode snedybder, fantastiske pister, charmerende byer og unikke hoteller er en selvfølge. Bo fx i 2.112 m. højde på Chetzeron 5* i Crans-Montana eller direkte ud til pisten på luksuriøse Six Senses Residences 5* i mondæne Courchevel. 

Der er redt op - Reid's Palace på Madeira, Portugal

Hoteller i børnehøjde

Det har været vigtigt for vores Europaeksperter også at finde hoteller, hvor børn er mere end velkomne. Hoteller, hvor I kan nyde selv forførende luksus, uden at børnene behøver være vandkæmmede dydsmønstre.

Tag f.eks. Reid's Palace 5* på Madeira, hvor Churchill skrev mange af sine taler. Smukt og vidunderligt for store og små. Se flere børnevenlige hoteller i Europa her.

Tal med jeres rejserådgiver om rejser i Europa med Nyhavn Rejser. De er eksperter i at finde det bedste til jer. 

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.