• Drømmeferie på Fiji - Likuliku Lagoon Resort på Malolo Island
 • Nyd udsigten fra jeres Beachfront Bure bungalow på Likuliku Lagoon Resort, Fiji
 • Solnedgang over poolen på Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort, Malolo Island, Fiji

En lille bid af paradis kun for voksne

Likuliku Lagoon Resort - ferie i smukke omgivelser på Fiji
Læs mere

Likuliku Lagoon Resort er et af Fijis smukkeste resorts og er et enestående paradis kun for voksne. Her føres I ind i et univers af romantiske oplevelser, nærvær og underspillet luksus.  

Likuliku Lagoon Resort - ferie i smukke omgivelser på FijiEN LILLE BID AF PARADIS 

Beliggenheden på en lille ø med svajende kokospalmer, et frodigt terræn og krystalklart vand gør Likuliku Lagoon Resort til noget helt særligt for jer, der vil nyde hinanden og Fijis betagende skønhed. Glæd jer til idyllisk tosomhed kombineret med en bred vifte af ekstraordinære oplevelser.

I bliver budt velkommen af charmerende bungalows, som slænger sig i elegante buer ud i det sydlige Stillehav. Horisonten er spækket af små, frodige øer, og atmosfæren oser af romantik.

Nyd udsigten fra din overwater bungalow på Likuliku Lagoon Resort, FijiOMRINGET AF ET LEVENDE AKVARIUM 

Likuliku Lagoon Resort ligger i øgruppen Mamanuca omgivet af et væld af tropiske fisk og farverige koralrev. Revene omkring Likuliku Lagoon Resortet ligger så tæt på kysten, at I kan snorkle direkte fra stranden. Uanset om I er til en mere afslappet dukkert ved det indre, rolige rev, eller om I vil udforske dybderne, kan I møde havskildpadder, djævlerokker, tropiske fisk og måske oven i købet delfiner.  

Likuliku Lagoon Resort ligger på Malolo Island, Fijispis på havets overflade 

I kan også udforske havet på helt andre fronter. Nyd en bådtur med frisk vind til Cloud 9, en flydende restaurant, hvor I kan blive serviceret med iskolde cocktails og stenovnsbagte italienske pizzaer. 

TOM HANKS FOR EN DAG 

Tag på en sejltur fra resortet til en perlerække af nabolagets paradisøer. I kommer blandt andet over til den lille ø Monu Riki, hvor filmen "Cast Away" med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget. Og ja, der er så smukt som i filmen.

vandsport med cloudbreak lige om hjørnet 

Hvis den afstressende atmosfære skal afbrydes med lidt fart over feltet, kan I benytte jer af resortets jetski, vandski eller wakeboard, og skulle der være en erfaren surfer iblandt, er det kendte surfsted Cloudbreak lige om hjørnet. 

Frokost med udsigt på Likuliku Lagoon Resort, FijiSMAGEN AF DET SYDLIGE STILLEHAV 

Restauranten på Likuliku Lagoon Resort er intim og hyggelig og byder på formidable udsigter. Menuen er inspireret af det Sydlige stillehav, og køkkenet byder på alt fra spændende tropiske frugter til friske fisk og skaldyr samt indiske og kinesiske indslag.

Nyd solnedgangen fra baren på Likuliku Lagoon Resort, FijiHUSET AF DRØMME

Tatadra Spa, "Huset af Drømme", byder på sublim forkælelse og tropisk sindsro. Her kan I indtage en drømmelignende tilstand, hvor I har valget mellem alt, lige fra neglebåndsmassage, diverse skønhedsbehandlinger baseret på lokale miljøvenlige produkter samt full body massage i ægte Fiji-stil. 

Nyd udsigten fra jeres Beachfront Bure bungalow på Likuliku Lagoon Resort, FijiINTIME BUNGALOWS ved udforstyrret strand 

I skal bo i en 55m Beachfront Bure, som er indrettet med en intim have og en stor terrasse på 25m. Her bliver I mødt af en helt særlig ro og masser af privatliv, der går hånd i hånd med resortets princip om at bevare den autentiske atmosfære. Bungalowen ligger på et ugenert strandstykke, som I har næsten for jer selv. Der er både udendørs spiseplads, komfortable områder i skyggen, store solstole og en daybed, hvor der er lagt op til intens afslapning. Når saltvandet skal skylles af, er der uden- og indendørs brusebad. 

Drømmeferie på Fiji - Likuliku Lagoon Resort på Malolo IslandFIJIS ENESTE OVERWATER BUNGALOWS

I kan også (mod tillæg) vælge at opgradere til Fijis eneste overwater bungalows og opleve en nat eller to direkte over det gennemsigtige hav, der byder på en verden fuld af overraskelser.

I alle bungalows er inkluderet:

 • Alle måltider
 • Flaskevand bragt til villaen to gange dagligt
 • WiFi
 • Fri benyttelse af ikke motoriserede vandsports aktiviteter inklusiv catamaraner, windsurfing, paddle boards, kajakker og snorklingudstyr
Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.