• Blåt, så langt øjet rækker. Lad jer forføre af den smukke havudsigt på Malolo Island
 • Nyd ferieroen på Malolo Island, Fiji

Malolo Island Resort, Malolo Island, Fiji

Familiært resort direkte på smuk sandstrand

Resortet ligger direkte på stranden
Læs mere

Malolo Island Resort ligger på den lille ø Malolo med gyldne sandstrande, høje palmetræer, azurblåt hav og smukke koralrev. Nyd ferieidyllen med afslapning og en perlerække af strand- og vandaktiviteter for både par og familier.

Resortet ligger direkte på strandenLokal atmosfære

Malolo Island Resort ejes af en lokal fijiansk familie, som sammen med personalet byder jer velkommen ved ankomst. I mærker straks den varme atmosfære på resortet, hvor ferie handler om at være sammen, nyde hinandens nærvær og sætte tempoet helt ned. 

Stranden indbyder til en perlerække af aktiviteterPerlerække af aktiviteter

Stillehavet, som omgiver Malolo, er et vandparadis uden lige. Fra snorkling og dykning mellem smukke koraller og fisk i alle regnbuens farver til paddle boarding og vindsurfing. I kan også fiske, sejle kajak og meget mere. Eller tage en vandretur i fastlandets bugtende bjerglandskab med frodig natur og sjældne, farverige træer.

Nyd livet i skyggen under et palmetræ ved poolen for voksnePool med swim up-bar

Resortet har et stort poolområde, som er opdelt i voksen- og børnepool. I voksenpoolen kan I svømme direkte hen til baren, hvorfra I kan bestille og nyde en kold drink, mens I nyder solens varme stråler.

Velvære i spaen

Vil I helt ned i gear, så besøg resortets spa. Her kan I vælge mellem en bred vifte af massagebehandlinger under åben himmel til lyden af bølgebrus og palmebladenes hvisken. Balsam for krop og sjæl.

I børneklubben er der aktiviteter for de mindsteFijianer for en dag i børneklubben

Det er langt fra kedeligt at være barn eller teenager på Malolo Island Resort. De yngste (4-12 år) kan besøge børneklubben ”Yanu Yanu”, som betyder ø på fijiansk. Her arrangerer det professionelle personale lege og aktiviteter for børnene, som introducerer dem til livet som øboer samt Malolos og Fijis historie og traditioner.

I teenageklubben (13-18 år) kan de større børn spille bordtennis og andre spil, se TV og benytte sig af resortets WiFi.

Nyd udsigten fra restauranten ved poolenFra snacks til romantisk middag

Malolo Island Resort har flere restauranter og barer langs stranden og i hjertet af resortet. Tag eksempelvis jeres sandaler i hånden og gå langs vandkanten hen til den lokale strandbar, der serverer friske salater, pizza, skaldyr mm. I kan også få arrangeret en privat, romantisk middag under stjernehimlen på stranden eller spise i restauranten ved poolen, som hver dag serverer en ny tre-retters menu.

I Tadra Beach bungalows bor I næsten direkte på strandenHyggelige bungalows

Resortet har i alt 46 bungalows fordelt på fem typer i forskellige størrelser. Flere bungalows ligger helt ud til stranden, hvorfra I kan nyde udsigten ud over Stillehavet fra jeres terrasse. Andre har en mere tilbagetrukket placering i smukke, grønne omgivelser med begrænset havudsigt – men med god mulighed for at dase hen på terrassen i en hængekøje til lyden af bølgebrus i det fjerne.

Alle bungalows har en lys, kolonitids-inspireret indretning med aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, hårtørrer, strygejern osv.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.