• Nyd en afslappende ferie på Qamea Island på Fiji
 • Indgang til receptionen på Qamea Resort & Spa, Fiji
 • Qamea Resort & Spa, Fiji

Qamea Resort & Spa, Qamea Island, Fiji

Intimt luksusresort med Fijis bedste snorkling

Nyd ferien på Qamea Resort & Spa, Fiji
Læs mere

Bo i en af blot 17 bungalows på stranden på Qamea Resort & Spa. Her bliver I forkælet med eksotiske madoplevelser, en imødekommende service og naturskønne ekspeditioner til regnskov, vandfald og koralrev.

Smukke omgivelser på Qamea Resort & Spa, Fijitropisk regnskov og fortryllende koralrev

Qamea Resort & Spa ligger direkte ned til en af Fijis mest idylliske strande og grænser op til en oplevelsesrig regnskov. Qamea Resort & Spa er en intim tropisk oase med spa, aktiviteter og gastronomi i top, og tårnhøje palmer læner sig dovent ud over hængekøjer, bungalows og uberørte sandkorn.

Nyd en afslappende ferie på Qamea Island på Fiji

SVINGENDE HÆNGEKØJER

Over hele resortet finder I intime kroge med hængekøjer, der svinger frem og tilbage i takt med bølgernes brus. I kan også bevæge jer væk fra gemmestederne og blive afkølet i den rustikke pool eller sætte jer i skygge i baren og nyde en drink.

Qamea Resort & Spa, FijiBrusende vandfald og skjulte stier

Den tropiske regnskov byder på billedskønne udsigter og vandreture. Regnskoven gemmer på tre storslåede vandfald, hvor det første kan opleves via en svagt skrånende sti, og de to næste tager jer med op til 100 meters højde via trapper og rækværk. Her bliver I mødt af farvestrålende blomster og løv og kan tage en ugenert dukkert under de brusende vandfaldsmasser. I kan også udforske den eksotiske regnskov i selskab med en lokalkendt guide.

Nyd ferien på Qamea Resort & Spa, FijiFERIE I HAVETS TEGN

På Qamea Resort & Spa kan I snorkle direkte fra stranden og opleve Fijis farverigeste dykkersteder. Her venter jer en verden med tropiske fisk og overraskelser i alle nuancer. Med lidt held møder I også de enorme havskildpadder, der med dovne svømmetag kommer helt tæt på jer.

Qamea Resort & Spa tilbyder alt fra dykkerundervisning i poolen til gode tips, snorkeludstyr eller guidede dykkerture. I kan også udfordre jeres evner på paddle board og prøve kræfter af med surfing (fra november til april), kajak eller sportsfiskeri. 

Nyd en behandling i spaen under ferien på Qamea Resort & Spa, FijiYOGA med havudsigt eller JUNGLE SPA

Har I brug for at bevæge jer lidt på land, kan I starte eller afslutte dagen med en times mindfulness-yoga med udsigt til den evigt lyseblå horisont. Yoga-pavillonen er placeret direkte på stranden omgivet af den udsøgte natur, og jagten på ro hjælpes også godt på vej af resortets jungle-spa, der både byder på ansigtsbehandlinger, kropsmassage samt kropsterapier.

Man spiser godt i restauranten på Qamea Resort & Spa, FijiNYE TROPISKE SMAGSOPLEVELSER

Jeres smagsløg bliver forkælet med resortets tropiske menu, hvor de eksotiske krydderier går hånd i hånd med kendte vine, bobler, cocktails og iskolde øl. Menuen sprudler af spændende lokale grønstager, delikat seafood og mørt kød. I kan spise direkte på stranden og nyde dagslyset blive til aftenlys, der langsomt lægger sig som en skygge over det azurblå hav.

Beachfront Bure på Qamea Resort & Spa, Fijiprivat Bungalows med udendørs bad

I bor i jeres helt egen idylliske bungalow på 65 m2. Indretningen er enkel, naturlig og intim med højt til loftet, king size-seng med luksuriøse egyptiske lagner, et stort, udendørs brusebad samt en romantisk veranda.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.