• Tag på krydstogt til de norske fjorde
 • Stokkur gejseren nær Reykjavik, Island
 • Blodskirken i St. Petersborg, Rusland
 • Et stykke af den historiske Royal Mile i Edinburgh, Skotland
 • Geiranger fjorden i Norge
 • Nordkap, Norge

Krydstogter fra København

Spar transport i starten og slutningen af jeres cruise-rejse

Nyhavn Rejsers krydstogter fra København

Sejl direkte fra København og slip for flyrejsen

Oplev skønne byer som Edinburgh, Bergen, Stockholm og Skt. Petersborg

Se Nordkap, Island, Grønland og Canada

Ny udsigt og nye oplevelser hver dag inkl. fuld forplejning

I kan vælge krydstogtrejser af forskellig varighed og type

Læs mere

Sejl direkte fra København på krydstogt til de betagende norske fjorde, Nordkap og midnatssol. Se Baltikums spændende byer, Islands gejsere samt byer og højland i De Britiske Øer. Eller sejl helt til Canada og Newfoundland.

Hop om bord på skibet i København

Og bliv sejlet til storslået natur i de norske fjorde, Nordkap, varme kilder på Island, whisky smagning i Skotland eller helt til Canada med en afstikker til Grønland undervejs.

I sparer transport i starten og slutningen af jeres krydstogtrejse, og I vil opleve, hvor fantastisk kultur og natur der er lige i vores baghave.

Krydstogt i Norden

Vores mest populære krydstogter går til de nordlige himmelstrøg i Skandinavien, hvor især Norge og Nordkap er særlig eftertragtet. Krydstogtskibene lægger ofte til i bl.a. historiske Bergen, den enestående Geirangerfjorden og naturskønne Flåm. I kan opleve de lyse nætter nord for polarcirklen og cruise videre til Nordkap. Enkelte krydstogtruter går endda videre til Svalbards største ø, Spizbergen.

Krydstogt til Østersøen og Baltikum

Et krydstogt til Baltikum bringer jer til imponerende kirker og historiske bygninger i Skt. Petersborg og Tallinn. Nyd den gamle bydel, gågaderne og den smukke havnefront i Stockholm. Sommerstemning i Helsinki, badebyen Warnemünde eller storbyen Berlin. Vælg den krydstogtrute, der passer jer bedst.

Cruise til grønland og Sagaøen Island

Island hører til blandt de bedste destinationer på et krydstogtrejse. Her får I vidunderlige naturoplevelser ved det buldrende vandfald Godhafoss, den imponerende gejser Stokkur og i den Blå Lagunes varme kilder. Øen byder på dramatiske bjerge, fortryllende småbyer og forskellige aktiviteter som vandreture, sejlture og kajakture.

Grønland er for mange en drøm at besøge, og på et krydstogt i Grønland er der rig mulighed for at komme helt tæt på den helt særlige natur. Oplev dyrelivet, kulturen, kystbyerne og de dramatiske klippeformationer og smukke blomsterenge. 

På ferie i De Britiske Øer eller Canada

Ofte kombineres et krydstogt i Norden med et besøg på De Britiske Øer eller med videre sejlads til Canada. Her kan et stop fx være i Irland med livlige Dublin og trendy Belfast samt Skotland med historiske Edinburgh og det berømte skotske højland. Ruten kan også gå forbi Shetlandsøerne, Hebriderne eller Orkneyøerne.

Halifax i Nova Scotia er næsten altid på listen over stop i Canada. Det samme er Newfoundland med besøg i charmerende gamle hvalfangerbyer. Eller på den lille øgruppe Saint-Pierre et Miquelon, hvor man stadig sværger til alt fransk.

Bestil krydstogt fra København hos Nyhavn Rejser

Krydstogt kan anbefales til alle aldersgrupper. Hvor nogle skibe har fokus på det ældre publikum, har andre fokus på børnefamilier med et væld af aktiviteter om bord. Så I kan sagtens tage hele familien med på et krydstogt i norden, til Island, Grønland, De Britiske Øer eller Canada.

Helpension er altid inkluderet om bord - ofte kombineret med en drikkepakke. Andre krydstogtskibe igen byder på gastronomisk all inclusive. Tal med vores krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt fra København.

Få et rejsetilbud på krydstogt

Nedenstående er blot et udpluk af de mange krydstogtafgange fra København til inspiration. Kontakt vores krydstogteksperter på tlf. 33 88 18 52 og få et rejsetilbud på krydstogt - de kender til rederier, ruter, udflugter, tilbud og de enkelte skibe til mindste detalje.

Udvalgte krydstogter fra København

Se alle krydstogter

Afrejsekalender

Ingen matchende rejser, prøv at vælge anden dato eller område

Få hjælp til jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her. Vores rejsekonsulenter kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud! Ring 33 18 88 52

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I et krydstogt

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.