• Soleil Deck med pool på Bon Voyage, Uniworld
 • Margaux vingård ved Médoc, Frankrig
 • French balcony værelse på Catherine, Uniworld
 • Vietnamesisk cafe på Maria Theresa, Uniworld

Vinlandet Bordeaux med Uniworld River Cruises

5* flodkrydstogt i Bordeaux-regionen med SS Bon Voyage. All inclusive, 8 dage fra 27.000 kr.

Glæd jer til

Udforsk Bordeaux-regionen med 5* SS Bon Voyage

Fransk elegance, gourmet og pool på topdækket

Vinslotte, vinsmagning og verdensarv

Frit valg ml. forskellige oplevelser med guide

Høj service og skønne kahytter, all inclusive

Læs mere

Médoc, Sauternes, Saint-Émilion, Pomerol og alle de andre. Vinslotte, verdensarv og fransk gastronomi, når det er allerbedst. Store kulturskatte, sansefuld natur og et mageløst skib, som fuldender eventyret. Det her er den ultimative rejse til Bordeaux. 

Flodkrydstogt i Bordeaux med SS Bon Voyage

Bordeaux-regionen er en af Frankrigs største stoltheder. Rig på historie, arkitektur, kulinariske traditioner og ikke mindst hjem til et væld af verdens ypperste vine. På dette luksuriøse flodkrydstogt oplever i det bedste, som Bordeaux har at tilbyde – men det er kun halvdelen af historien, for vi har ikke nævnt jeres skib endnu. 

SS Bon Voyage er som skabt til at indhylle gæsterne i regionens unikke charme og historie - og de bedste franske dyder for elegance, forkælelse og nydelse. Det er et fabelagtigt og stilsikkert skib - med plads til 124 passagerer - der byder på et væld af skønne detaljer og faciliteter som opvarmet pool på topdækket, 3 franske restauranter, 1 café, 1 bar, en pragtfuld lounge - og et topmoderne fitnesscenter.

Fransk elegance, gourmet og skønne kahytter – vi anbefaler French Balcony

Uniworld River Cruises skiller sig ud fra mængden med en kompromisløs tilgang til indretning og elegant luksus. Forestil jer marmorgulve, messing, antikke møbler, lysekroner i Murano-glas og luksuriøse tapeter i en skøn blanding af Art Deco og Empire-stil. Her er intet overladt til tilfældighederne, men samtidig er rederiet kendt for sin intime stemning og diskrete, men altid nærværende service. 

I kan vælge mellem 5 kategorier af kahytter – vi anbefaler French Balcony, men hør med jeres rådgiver, hvilken kategori, som passer jer bedst.  

Daglige udflugter med guide – vælg frit mellem forskellige aktiviteter 

På dette flodkrydstogt sejler I på Bordeaux-regionens tre ikoniske og billedskønne floder, Garonne, Dordogne og Gironde. I går i land og udforsker (med bil, til fods og på cykel) skønne vinregioner samt historiske byer og landsbyer som Saint-Émilion, Cadillac, Pauillac og Bourg-sur-Gironde. Og så har I en hel dag i Bordeaux – en af Frankrigs mest forførende byer - som I kan vælge at udforske til fods eller på cykel med en kyndig lokal guide.  

Glæd jer til spændende og originale udflugter hver eneste dag – fra byvandringer og østerssmagning til vinsmagning og lokale markedsbesøg. Flere af dagene, kan I frit vælge mellem forskellige udflugter. Se mere i programmet. 

Alle måltider, drikkevarer og udflugter er inkluderet

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet om bord, herunder øl, vin og spiritus. Dette inkluderer bl.a. gallamiddage ved ankomst og ved rejsens afslutning. Underholdning og foredrag (bl.a. om Bordeaux under 2. Verdenskrig) om bord er ligeledes inkluderet – samt alle udflugter under flodkrydstogtet. Hør med jeres rejserådgiver om eventuelle tilkøb. 

Særlige afgange: Kulinariske flodkrydstogter med Connoisseur Collection

Flodkrydstogten i Bordeaux-regionen byder allerede på skønne kulinariske oplevelser – ikke mindst om bord på SS Bon Voyage - men hvis I alligevel har lyst til at udforske det franske køkken endnu mere, arrangerer Uniworld River Cruises særlige afgange, hvor fokus er på kulinariske udflugter og oplevelser. Hør med jeres rejserådgiver om rederiets såkaldte Connoisseur Collection Program. 

Afgang fra Bordeaux om søndagen – vi skræddersyer jeres rejse

SS Bon Voyage stævner ud fra Bordeaux om søndagen. Flyrejse og eventuel overnatning i Bordeaux er ikke inkluderet i flodkrydstogtet, men vi finder naturligvis det rigtige hotel til jer og arrangere al transport, hvis I ønsker at overnatte i Bordeaux før eller efter flodkrydstogtet.

I kan selvfølgelig også kombinere jeres flodkrydstogt med andre oplevelser i Frankrig og Europa – vores rejserådgivere har mange gode forslag og idéer til dette. Uniworld River Cruises tilbyder også at forlænge rejsen med 2 nætter på Hôtel du Louvre i Paris, inklusiv en udflugt. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Flodkrydstogter med Uniworld River Cruises i Europa

Uniworld River Cruises har skønne flodkrydstogter i hele Europa – og i resten af verden. Vi kan f.eks. varmt anbefale deres flodkrydstogter til Bourgogne og Provence, for ikke at nævne til det nordlige Italien og Venedig. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Program

Dag 1
Rejse til Bordeaux
Bro over Garonne floden i Bordeaux, FrankrigJeres flodkrydstogtrejse til Bordeaux starter med en flyvetur fra Danmark til Bordeaux (medmindre I allerede befinder jer i byen), hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres skib SS Bon Voyage, som første aften lægger til kaj ved Ponton d’Honneur i hjertet af Bordeaux. 
 
Glæd jer til at udforske det fantastiske skib for første gang og indsnuse stemningen i en af Frankrigs mest historiske og elegante storbyer. Om aftenen stævner SS Bon Voyage ud på Garonne-floden og forude venter et uforglemmeligt eventyr. Nu er spørgsmålet bare, om I finder vej til skibets Le Salon Champagne eller f.eks. vil nyde en rolig aften på jeres balkon med udsigt over byen og et godt glas vin. 
Dag 2
Citadellet i Blaye og Bourg-sur-Gironde
I dag går turen til den skønne vinregion Blaye og den lille by af samme navn, som ligger ved bredden af Gironde-floden. Områdets lerholdige jord er kendt for at producere såvel hvidvin og rødvin af høj kvalitet, men det er især Blayes strategiske placering ved indsejlingen til Bordeaux – og store fæstningsværk - som har givet byen en fremtrædende plads i regionens historie. 
Citadellet i Blaye blev bygget i slutningen af 1600-tallet og er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Det imponerede fæstningsværk er en del af Frankrigs såkaldte Vauban-fæstninger, et historisk netværk af fæstninger hele vejen rundt om Frankrig, der blev bygget under Solkongen Louis XIV. 
 
Citadellet i Blaye på UNESCO verdensarvsliste, FrankrigI kan vælge mellem to aktiviteter i dag; En betagende køretur fra Blaye til landsbyen Bourg-sur-Gironde på ”Route de la Corniche Fleurie”, der bringer jer sydpå gennem et eventyrligt landskab af charmerede bebyggelser, dramatiske kalkstensklipper og gamle stenhuse med tropiske planter i haverne (bragt hjem fra fjerne egne af søfolk og kaptajner gennem årene).
 
Tilbage i Blaye vil jeres guide tage jer med gennem egnens historie, mens I udforsker Citadellet i Blaye og nyder den fantastiske udsigt over floden. 
Alternativt kan I også vælge at blive i Blaye og dyrke yoga midt i citadellet! En helt anden og mere fredfyldt måde at falde i ét med de skønne omgivelser - og stedets rige historie. Hør mere med jeres rejserådgiver.                 
 
Dag 3
Médoc og verdens ypperste vinslotte
Margaux vingård ved Médoc, FrankrigVinranker så langt øjet rækker og verdenskendte vinslotte som Château Latour, Mouton Rothschild og Pichon Longueville Baron. Enestående arkitektur og berømte landsbyer som Margaux, Saint-Julien and Saint-Estèphe. Få steder, om nogen, fylder så meget i vinens verden og historie, som halvøen Médoc, der strækker sig nord for Bordeaux – mellem Atlanterhavet og Gironde-flodmundingen. 
 
I Médoc står den bl.a. på østerssmagning, men I senere på dagen kan vælge mellem tre lige fantastiske, men vidt forskellige måder at udforske regionen: Den første mulighed er en køretur til nogle af Médocs mest berømte vinslotte og landsbyer - fra Pauillac til tippen af Médoc-halvøen - med privat vinsmagning på et vinslot, som først bliver afsløret på dagen.  
 
Cykler i Engelhartszell på Maria Theresa, UniworldAlternativt kan I vælge at udforske vinlandet på cykel, mens den sidste mulighed er en historisk rundtur med fokus på 2. Verdenskrig, der bl.a. bringer jer omkring de fascinerende ruiner af den såkaldte Atlanterhavsmur ved Soulac.  
Dag 4
Et glas Sauterne med ejerne af Château de Cazeneuve
I dag lægger i til kaj ved den charmerende lille by Cadillac ved bredden af Garonne-floden – lige over for området Sauternes, der er berømt i hele verden for sin søde dessertvine. 
Den udsøgte hvidvin laves omkring Ciron, en lille biflod til Garonne-floden. Druerne høstes i flere omgange sidst på efteråret, når morgentågen har gjort luften fugtig nok til, at skimmelsvampen ”Botrytis Cinerea” har startet den såkaldte ”ædle rådenskab, eller "pourriture noble", som det hedder på fransk. Det lyder måske tvivlsomt, men resultatet er ganske enkelt himmelsk. 
 
Ved høsten har druerne mistet vandet, men de har masser af sødme og koncentrat - og den særlige duft af svamen ”Botrytis”. Udbyttet kan være så lavt som ét glas pr. vinstok, så der er ikke noget at sige til, at de bedste Sauternes-vine er en eksklusiv fornøjelse. 
Derfor er det også kun passende, at I besøger det eventyrlige slot Château Royal de Cazeneuve, hvor I bliver budt på Sauternes-vin af slottets ejere Louis and Caroline de Sabran-Pontevès, som er efterkommere af selveste Amanieu VII d'Albret, som byggede slottet i 1300-tallet!
 
Solnedgang over vinmarker i Cadillac, Frankrig

I fodsporene på Toulouse Lautrec – og et glas absint? 

Alternativt til denne oplevelse, kan I køre østpå fra Cadillac til slottet Château Malromé, som engang tilhørte den berømte franske maler Henri de Toulouse-Lautrecs mor. Slottet og området omkring var en stor kilde til inspiration for Toulouse-Lautrec, som særligt er kendt for sine postimpressionistiske malerier af Montmartres legendariske boheme- og forlystelsesliv.
 
I besøger også den nærliggende by Verdelais, hvor maleren ligger begravet og slutter af med absint-smagning på byens Café les Pèlerins, helt i Toulouse-Laurtrecs ånd!
OBS: Afhængigt af tidevandet kan det være svært at sejle helt til Cadillac. Såfremt det ikke er muligt, kører I den resterende del af vejen til området.
 

 

Dag 5
Underjordiske overraskelser i Saint-Émilion
Sejl på floden Dordogne til middelalderbyen Libourne i FrankrigI dag lægger i til kaj ved Libourne og kører en kort og smuk tur til Saint-Émilion, der udover at være hjem til nogle af verdens mest historiske vinhuse, er en utrolig smuk og charmerende middelalderby, omkranset af vinmarker til alle sider. 
Tag på en byvandring med guide gennem byens snoede gader og spændende historie, udforsk den skønne arkitektur og glæd jer til at besøge byens usædvanlige kirke, der er bygget ind i en klippe – det er faktisk kun kirketårnet, der ikke er ”under jorden”.      
 
Efter jeres byvandring, besøger I en vinkælder i et af områdets Grand Cru-vingårde, hvor I kan se frem til at smage på nogle af verdens mest anerkendte og efterspurgte vine. Det her er essensen af Bordeaux. Senere vender i tilbage til jeres skib og overnatter ved bredden i Libourne. 
Dag 6
Markedsdag i Libourne og tilbage til Bordeaux

Kok på grøntsagsmarked, UniworldIntet sted mærker man Frankrigs hjerte og sjæl så meget, som på landets lokale madmarkeder og Libournes marked er ingen undtagelse. Glæd jer til et overflødighedshorn af livlig stemning, friske grøntsager, frugt, oste, charcuterie og alverdens lokale delikatesser. Det er svært ikke at købe lidt med hjem til kahytten - eller til Danmark.  
 
Og så er markedet et godt sted at møde de lokale landmænd, producenter og handlende. Der er ikke noget som kan få franskmændene i tale som landbrug, gode råvarer og livets kulinariske glæder!
Sidst på dagen sejler I tilbage mod Bordeaux, hvor I igen lægger til kaj i hjertet af den historiske by.
Dag 7
Bordeaux
Når talen falder på Europas storbyer, falder den for sjældent på Bordeaux. Frankrigs sjettestørste by er en forførende blanding af 1800-tallets klassiske dyder, fantastisk arkitektur, fascinerende historie, fremsynet byudvikling og moderne storbyliv med hippe caféer, gallerier og en fabelagtig madscene, der helt ubesværet måler sig med de bedste byer i Europa. 
Langs Garonne-floden, finder I de store flotte palæer i sandsten fra byens storhedstid i 1800-tallet, mens der bagved gemmer sig en myriade af mindre gader og stræder, hvor vinbarer og restauranter nogle steder ligger dør om dør. 
 
Skibet La Venezia, UniworldBordeaux er verdens største urbane Verdensarvsområde, faktisk er cirka halvdelen af den historiske bymidte at finde på Unesco fornemme liste, så der er nok at udforske, efter jeres besøg til det fantastiske vinmuseum Cité du Vin. 
Senere kan I også vælge mellem to forskellige aktiviteter: En historisk byvandring eller en cykeltur gennem byens hemmelige stræder, baggyder og smukke pladser.  
I kan selvfølgelig også nyde dagen og byen på egen hånd. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker gode tips og forslag til oplevelser i Bordeaux. 
Om aftenen venter der jer en afskedsgalla om bord på skibet – en passende finale på de skønne dage i Bordeaux-regionen. 
Dag 8
Afsked med SS Bon Voyage

Jeres flodkrydstogt i Bordeaux er ved vejs ende og det er tid til at tage afsked med besætning, kaptajn og medrejsende. Afhængigt af, om I rejser hjem til Danmark, videre til en anden destination eller bliver i Bordeaux, bliver i hentet ved skibet og kørt til jeres næste hotel eller transfer.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Vinlandet Bordeaux med Uniworld River Cruises - NODE 57097
RejseperiodeDobbeltEnkelt
16.09.21 - 31.10.2127.000-29.00039.000-41.000
27.03.22 - 30.10.2227.000-29.00039.000-41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Priser fra ca. 37.000 kr. i højsæson. Dertil kommer evt. overnatninger i Bordeaux. 

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Bordeaux t/r
 • Lufthavnsskatter og 23 kg bagage per person
 • Transport fra lufthavn til S.S. Bon Voyage t/r
 • 8 dages krydstogt i kahyt med fransk balkon ombord på S.S. Bon Voyage fra rederiet Uniworld
 • Gastronomisk all inclusive om bord
 • Alle drikkevarer om bord ( dog tillæg for ekslusive vine & spiritus )
 • Drikkepenge om bord
 • 24-timers roomservice om bord
 • Underholdning, foredrag og aktiviteter om bord
 • Gratis brug af cykler og vandrestave
 • Wi-Fi
 • Oplevelser i land med guide ( tillæg for Masterpiece Collection & Curated Services betales ombord )

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Spabehandlinger om bord
 • Måltider, udflugter, aktiviteter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Transporter som ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

Priser fra ca. 37.000 kr. i højsæson. Dertil kommer evt. overnatninger i Bordeaux.