Xl Uniworld Bon Voyage Libourne Exterior
Bordeaux, Frankrig

Vinlandet Bordeaux med Uniworld River Cruises

Vinlandet Bordeaux med Uniworld River Cruises

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

5* flodkrydstogt i Bordeax-regionen med SS Bon Voyage. All inclusive

Médoc, Sauternes, Saint-Émilion, Pomerol og alle de andre. Vinslotte, verdensarv og fransk gastronomi, når det er allerbedst. Store kulturskatte, sansefuld natur og et mageløst skib, som fuldender eventyret. Det her er den ultimative rejse til Bordeaux. 

Glæd jer til

 • Udforsk Bordeaux-regionen med 5* SS Bon Voyage
 • Fransk elegance, gourmet og pool på topdækket
 • Vinslotte, vinsmagning og verdensarv
 • Frit valg ml. forskellige oplevelser med guide
 • Høj service og skønne kahytter, all inclusive

Flodkrydstogt i Bordeaux med SS Bon Voyage

Bordeaux-regionen er en af Frankrigs største stoltheder. Rig på historie, arkitektur, kulinariske traditioner og ikke mindst hjem til et væld af verdens ypperste vine. På dette luksuriøse flodkrydstogt oplever i det bedste, som Bordeaux har at tilbyde – men det er kun halvdelen af historien, for vi har ikke nævnt jeres skib endnu. 

SS Bon Voyage er som skabt til at indhylle gæsterne i regionens unikke charme og historie - og de bedste franske dyder for elegance, forkælelse og nydelse. Det er et fabelagtigt og stilsikkert skib - med plads til 124 passagerer - der byder på et væld af skønne detaljer og faciliteter som opvarmet pool på topdækket, 3 franske restauranter, 1 café, 1 bar, en pragtfuld lounge - og et topmoderne fitnesscenter.

Afgang fra Bordeaux om søndagen 

SS Bon Voyage stævner ud fra Bordeaux om søndagen. Flyrejse og eventuel overnatning i Bordeaux er ikke inkluderet i flodkrydstogtet, men vi finder naturligvis det rigtige hotel til jer og arrangere al transport, hvis I ønsker at overnatte i Bordeaux før eller efter flodkrydstogtet.

 

Xl Uniworld Bon Voyage Libourne Exterior Birdview
Xl Uniworld Bon Voyage Soleil Deck
Xl Uniworld Bon Voyage Le Grand Fromage Trolly

Det kan I se frem til

Fransk Elegance, gourmet og skønne kahytter - vi anbefaler French Balcony

Uniworld River Cruises skiller sig ud fra mængden med en kompromisløs tilgang til indretning og elegant luksus. Forestil jer marmorgulve, messing, antikke møbler, lysekroner i Murano-glas og luksuriøse tapeter i en skøn blanding af Art Deco og Empire-stil. Her er intet overladt til tilfældighederne, men samtidig er rederiet kendt for sin intime stemning og diskrete, men altid nærværende service. 

I kan vælge mellem 5 kategorier af kahytter – vi anbefaler French Balcony, men hør med jeres rådgiver, hvilken kategori, som passer jer bedst.  

Daglige udflugter med guide – vælg frit mellem forskellige aktiviteter

På dette flodkrydstogt sejler I på Bordeaux-regionens tre ikoniske og billedskønne floder, Garonne, Dordogne og Gironde. I går i land og udforsker (med bil, til fods og på cykel) skønne vinregioner samt historiske byer og landsbyer som Saint-Émilion, Cadillac, Pauillac og Bourg-sur-Gironde. Og så har I en hel dag i Bordeaux – en af Frankrigs mest forførende byer - som I kan vælge at udforske til fods eller på cykel med en kyndig lokal guide.  

Glæd jer til spændende og originale udflugter hver eneste dag – fra byvandringer og østerssmagning til vinsmagning og lokale markedsbesøg. Flere af dagene, kan I frit vælge mellem forskellige udflugter. Se mere i programmet. 

Alle måltider, drikkevarer og udflugter er inkluderet

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet om bord, herunder øl, vin og spiritus. Dette inkluderer bl.a. gallamiddage ved ankomst og ved rejsens afslutning. Underholdning og foredrag (bl.a. om Bordeaux under 2. Verdenskrig) om bord er ligeledes inkluderet – samt alle udflugter under flodkrydstogtet. Hør med jeres rejserådgiver om eventuelle tilkøb. 

Det skal I opleve

Dagsprogram

Særlige afgange: kulinarisk flodkrydstogter med Connoisseur Collection

Flodkrydstogten i Bordeaux-regionen byder allerede på skønne kulinariske oplevelser – ikke mindst om bord på SS Bon Voyage - men hvis I alligevel har lyst til at udforske det franske køkken endnu mere, arrangerer Uniworld River Cruises særlige afgange, hvor fokus er på kulinariske udflugter og oplevelser. Hør med jeres rejserådgiver om rederiets såkaldte Connoisseur Collection Program. 

Jeres flodkrydstogtrejse til Bordeaux starter med en flyvetur fra Danmark til Bordeaux (medmindre I allerede befinder jer i byen), hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres skib SS Bon Voyage, som første aften lægger til kaj ved Ponton d’Honneur i hjertet af Bordeaux. 
 
Glæd jer til at udforske det fantastiske skib for første gang og indsnuse stemningen i en af Frankrigs mest historiske og elegante storbyer. Om aftenen stævner SS Bon Voyage ud på Garonne-floden og forude venter et uforglemmeligt eventyr. Nu er spørgsmålet bare, om I finder vej til skibets Le Salon Champagne eller f.eks. vil nyde en rolig aften på jeres balkon med udsigt over byen og et godt glas vin. 
Xl France Bourdeaux Bridge River

I dag går turen til den skønne vinregion Blaye og den lille by af samme navn, som ligger ved bredden af Gironde-floden. Områdets lerholdige jord er kendt for at producere såvel hvidvin og rødvin af høj kvalitet, men det er især Blayes strategiske placering ved indsejlingen til Bordeaux – og store fæstningsværk - som har givet byen en fremtrædende plads i regionens historie. 
Citadellet i Blaye blev bygget i slutningen af 1600-tallet og er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Det imponerede fæstningsværk er en del af Frankrigs såkaldte Vauban-fæstninger, et historisk netværk af fæstninger hele vejen rundt om Frankrig, der blev bygget under Solkongen Louis XIV.
I kan vælge mellem to aktiviteter i dag; En betagende køretur fra Blaye til landsbyen Bourg-sur-Gironde på ”Route de la Corniche Fleurie”, der bringer jer sydpå gennem et eventyrligt landskab af charmerede bebyggelser, dramatiske kalkstensklipper og gamle stenhuse med tropiske planter i haverne (bragt hjem fra fjerne egne af søfolk og kaptajner gennem årene).
 
Tilbage i Blaye vil jeres guide tage jer med gennem egnens historie, mens I udforsker Citadellet i Blaye og nyder den fantastiske udsigt over floden. 
Alternativt kan I også vælge at blive i Blaye og dyrke yoga midt i citadellet! En helt anden og mere fredfyldt måde at falde i ét med de skønne omgivelser - og stedets rige historie. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Vinranker så langt øjet rækker og verdenskendte vinslotte som Château Latour, Mouton Rothschild og Pichon Longueville Baron. Enestående arkitektur og berømte landsbyer som Margaux, Saint-Julien and Saint-Estèphe. Få steder, om nogen, fylder så meget i vinens verden og historie, som halvøen Médoc, der strækker sig nord for Bordeaux – mellem Atlanterhavet og Gironde-flodmundingen. 
 
I Médoc står den bl.a. på østerssmagning, men I senere på dagen kan vælge mellem tre lige fantastiske, men vidt forskellige måder at udforske regionen: Den første mulighed er en køretur til nogle af Médocs mest berømte vinslotte og landsbyer - fra Pauillac til tippen af Médoc-halvøen - med privat vinsmagning på et vinslot, som først bliver afsløret på dagen.  
Alternativt kan I vælge at udforske vinlandet på cykel, mens den sidste mulighed er en historisk rundtur med fokus på 2. Verdenskrig, der bl.a. bringer jer omkring de fascinerende ruiner af den såkaldte Atlanterhavsmur ved Soulac.  
Xl France Medoc Margaux Vineyard

I dag lægger i til kaj ved den charmerende lille by Cadillac ved bredden af Garonne-floden – lige over for området Sauternes, der er berømt i hele verden for sin søde dessertvine. 
Den udsøgte hvidvin laves omkring Ciron, en lille biflod til Garonne-floden. Druerne høstes i flere omgange sidst på efteråret, når morgentågen har gjort luften fugtig nok til, at skimmelsvampen ”Botrytis Cinerea” har startet den såkaldte ”ædle rådenskab, eller "pourriture noble", som det hedder på fransk. Det lyder måske tvivlsomt, men resultatet er ganske enkelt himmelsk. 
 
Ved høsten har druerne mistet vandet, men de har masser af sødme og koncentrat - og den særlige duft af svamen ”Botrytis”. Udbyttet kan være så lavt som ét glas pr. vinstok, så der er ikke noget at sige til, at de bedste Sauternes-vine er en eksklusiv fornøjelse. 
Derfor er det også kun passende, at I besøger det eventyrlige slot Château Royal de Cazeneuve, hvor I bliver budt på Sauternes-vin af slottets ejere Louis and Caroline de Sabran-Pontevès, som er efterkommere af selveste Amanieu VII d'Albret, som byggede slottet i 1300-tallet!
Xl France Cadillac Vineyard

I fodsporene på Toulouse Lautrec - og et glas Absint?

Alternativt til denne oplevelse, kan I køre østpå fra Cadillac til slottet Château Malromé, som engang tilhørte den berømte franske maler Henri de Toulouse-Lautrecs mor. Slottet og området omkring var en stor kilde til inspiration for Toulouse-Lautrec, som særligt er kendt for sine postimpressionistiske malerier af Montmartres legendariske boheme- og forlystelsesliv.
 
I besøger også den nærliggende by Verdelais, hvor maleren ligger begravet og slutter af med absint-smagning på byens Café les Pèlerins, helt i Toulouse-Laurtrecs ånd!
OBS: Afhængigt af tidevandet kan det være svært at sejle helt til Cadillac. Såfremt det ikke er muligt, kører I den resterende del af vejen til området.
XL France Toulouse Canal Summer Bikers Boats

I dag lægger i til kaj ved Libourne og kører en kort og smuk tur til Saint-Émilion, der udover at være hjem til nogle af verdens mest historiske vinhuse, er en utrolig smuk og charmerende middelalderby, omkranset af vinmarker til alle sider. 
Tag på en byvandring med guide gennem byens snoede gader og spændende historie, udforsk den skønne arkitektur og glæd jer til at besøge byens usædvanlige kirke, der er bygget ind i en klippe – det er faktisk kun kirketårnet, der ikke er ”under jorden”.      
 
Efter jeres byvandring, besøger I en vinkælder i et af områdets Grand Cru-vingårde, hvor I kan se frem til at smage på nogle af verdens mest anerkendte og efterspurgte vine. Det her er essensen af Bordeaux. Senere vender i tilbage til jeres skib og overnatter ved bredden i Libourne. 
Xl France Libourne Dordogne River

Intet sted mærker man Frankrigs hjerte og sjæl så meget, som på landets lokale madmarkeder og Libournes marked er ingen undtagelse. Glæd jer til et overflødighedshorn af livlig stemning, friske grøntsager, frugt, oste, charcuterie og alverdens lokale delikatesser. Det er svært ikke at købe lidt med hjem til kahytten - eller til Danmark.  
 
Og så er markedet et godt sted at møde de lokale landmænd, producenter og handlende. Der er ikke noget som kan få franskmændene i tale som landbrug, gode råvarer og livets kulinariske glæder!
Sidst på dagen sejler I tilbage mod Bordeaux, hvor I igen lægger til kaj i hjertet af den historiske by.
Xl Uniworld France Market Chef

Når talen falder på Europas storbyer, falder den for sjældent på Bordeaux. Frankrigs sjettestørste by er en forførende blanding af 1800-tallets klassiske dyder, fantastisk arkitektur, fascinerende historie, fremsynet byudvikling og moderne storbyliv med hippe caféer, gallerier og en fabelagtig madscene, der helt ubesværet måler sig med de bedste byer i Europa. 
Langs Garonne-floden, finder I de store flotte palæer i sandsten fra byens storhedstid i 1800-tallet, mens der bagved gemmer sig en myriade af mindre gader og stræder, hvor vinbarer og restauranter nogle steder ligger dør om dør. 
Bordeaux er verdens største urbane Verdensarvsområde, faktisk er cirka halvdelen af den historiske bymidte at finde på Unesco fornemme liste, så der er nok at udforske, efter jeres besøg til det fantastiske vinmuseum Cité du Vin. 
Senere kan I også vælge mellem to forskellige aktiviteter: En historisk byvandring eller en cykeltur gennem byens hemmelige stræder, baggyder og smukke pladser.  
I kan selvfølgelig også nyde dagen og byen på egen hånd. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker gode tips og forslag til oplevelser i Bordeaux. 
Om aftenen venter der jer en afskedsgalla om bord på skibet – en passende finale på de skønne dage i Bordeaux-regionen. 
Xl Uniworld Bon Voyage La Cave Des Vins Detail

Jeres flodkrydstogt i Bordeaux er ved vejs ende og det er tid til at tage afsked med besætning, kaptajn og medrejsende. Afhængigt af, om I rejser hjem til Danmark, videre til en anden destination eller bliver i Bordeaux, bliver i hentet ved skibet og kørt til jeres næste hotel eller transfer.

Xl Uniworld Bon Voyage Soleil Deck
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København-Bordeaux t/r
 • Lufthavnsskatter og 23 kg bagage per person
 • Transport fra lufthavn til S.S. Bon Voyage t/r
 • 8 dages krydstogt i kahyt med fransk balkon ombord på S.S. Bon Voyage fra rederiet Uniworld
 • Gastronomisk all inclusive om bord
 • Alle drikkevarer om bord ( dog tillæg for ekslusive vine & spiritus )
 • Drikkepenge om bord
 • 24-timers roomservice om bord
 • Underholdning, foredrag og aktiviteter om bord
 • Gratis brug af cykler og vandrestave
 • Wi-Fi
 • Oplevelser i land med guide ( tillæg for Masterpiece Collection & Curated Services betales ombord )

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Spabehandlinger om bord
 • Måltider, udflugter, aktiviteter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Transporter som ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Priser fra ca. 37.000 kr. i højsæson. Dertil kommer evt. overnatninger i Bordeaux. 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse

Flodkrydstogter med Uniworld River Cruises i Europa

Uniworld River Cruises har skønne flodkrydstogter i hele Europa – og i resten af verden. Vi kan f.eks. varmt anbefale deres flodkrydstogter til Bourgogne og Provence, for ikke at nævne til det nordlige Italien og Venedig. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

I kan selvfølgelig også kombinere jeres flodkrydstogt med andre oplevelser i Frankrig og Europa – vores rejserådgivere har mange gode forslag og idéer til dette. Uniworld River Cruises tilbyder også at forlænge rejsen med 2 nætter på Hôtel du Louvre i Paris, inklusiv en udflugt. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.