• Snorkling ved The Brando, Fransk Polynesien
 • Anse Source d'Argent, La Digue, Seychellerne
 • Den smukke strand ved JW Marriott Mauritius
 • Six Senses Laamu beach villas beliggende helt ude ved strandkanten, Maldiverne
 • Atollen Tetiaroa i Fransk Polynesien

Derfor med Nyhavn Rejser til Paradis

Få den bedste rejse til Paradisøerne i Stillehavet og Det Indiske Ocean

Sandet er hvidt. Vandet er turkisblåt. Solen skinner, og hotellet er smukkere end smukt. Intet kan gå galt. Og dog. Lige præcis her kan ord sige mere end 1.000 billeder. For få steder er så nemme at få til at se enestående ud på et foto. 

I sidder og drømmer over et vidunderligt foto af en paradisstrand, og så kommer vi her og ødelægger den gode stemning?! Helt ærligt? Ja, netop: helt ærligt! 

Par på stranden ved North Island, Seychellerne

Tal med en ekspert, der har været der

Selvfølgelig er vi ikke ude på at ødelægge nogen stemning. De fleste steder er præcis så skønne, som billederne siger. Vi vil bare godt slå et slag for lige at tale med en ekspert, der har været så heldig at være på paradisstranden, før I tager af sted. 

En, der ved om fotografen måtte op kl. 5 om morgenen for at tage en øde strand. En, der har mærket sandkornenes finhed mellem tæerne. En, der ved, hvad der gemmer sig om næste hjørne og personligt kan stå inde for kvaliteten.

Bora Bora i Fransk polynesien set fra ovenDet rigtige Paradis til jer

Først og fremmest skal I vælge det rigtige Paradis for jer. Der er meget stor forskel på de mange skønne tilbud i Stillehavet og Det Indiske Ocean. Skal I til Seychellerne, Maldiverne, Fiji, Mauritius, Cook Islands eller Fransk Polynesien?

På Maldiverne er der ét eneste resort på øen, og alt over 1 meter over havoverfladen er et bjerg. I Fransk Polynesien rejser de gamle vulkaner sig fra lagunerne og inviterer til udflugter i højden. Hvilke oplevelser er det, netop I søger? Og hvilke udflugter er de bedste blandt de mange, der tilbydes lokalt? 

Romantisk middag om aftenen på The St. Regis Mauritius ResortHvilken stemning, har I det bedst med? På Mauritius er mange af hotellerne f.eks. til den klassiske luksus, mens andre rejsemål lægger op til bare tæer i restauranten. På Cook Islands møder I mange af de lokale med sang og dans og lokale perlebutikker og markeder. På Maldiverne er I ofte i et mere isoleret Paradis. 

Sådan har hver destination sine generelle karakteristika. Tal med en rejserådgiver om, hvad der er det rigtige for jer.

2 Bedroom Water Retreat på Soneva Jani, MaldiverneDet rigtige resort

Inden for hver destination er selvfølgelig også enorme forskelle. Ikke kun i komfortniveau fra hotel til hotel, men også i de lokale muligheder. 

Tag Maldiverne igen. Alle resorts kan fremvise de skønneste fotos, men kan I snorkle på koralrev lige fra stranden? Hvordan er spaen? Hvordan er maden? Servicen? Prisniveauet i baren? Hvilke værelser er bedst, når I først har forelsket jer i et sted? 

Er der udflugter til snorkling med hvalhajer? Manta-point i nærheden, hvor I kan svømme med djævlerokker? Kan I få all inclusive? Og så videre. 

En manta ved Soneva FushiMåske har I ingen intentioner om at svømme med en hvalhaj eller andet i den dur, men så hør, hvor de ting, I prioriterer, er optimale. Hvilke strande på Seychellerne er det f.eks. lige, der risikerer at have tang om sommeren? 

Rejser I med børn, hvilke resorts er de så oprigtigt velkomne på? Og hvor er der en voksenpool, hvis I helst er børnene foruden? Tal med en rådgiver! 

Ofte kan vi tilbyde bedre muligheder for familier end ved booking på nettet f.eks. antal børn på værelset. Vi ved, hvilke strande, der er mest børnevenlige, og hvilke familiepools og børneklubber, der er værd at rejse langt efter. 

På minicruise til One Foot Island fra Aitutaki, Cook IslandsDe bedste kombinationer

Endelig er det jo ikke sikkert, at I kun skal være ét sted. Hør om muligheden for at kombinere f.eks. Australien med Fiji. Flere øer på Seychellerne. Flere resorts på Maldiverne. Måske en safari med Mauritius. 

Her handler det ikke kun om, at lægge ovenpå, men også om at bygge rigtigt op lige fra transporttid til udviklingen i stemning. Tal med en rådgiver om jeres rejse til Paradis. Få alt skræddersyet til jeres ønsker.

Prøv paddle board, når du sejler rundt i Fransk Polynesien i en katamaranVi har boet på de enkelte hoteller og resorts. Svømmet på koralrevene. Mærket sandets finhed. Spist i restauranterne. Ligget på briksen i spaen. Testet udflugterne. Ja, heldige os, men det er nu det, der giver jer tryghed for den bedste rejse til Paradis. Det, vi er her for.  

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.