• Four Seasons Resort Bora Bora i Fransk Polynesien set fra luften
 • Smukke omgivelser ved Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesien
 • Four Seasons Resort Bora Bora
 • Four Seasons Resort Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesien

Det ultimative resort på den ultimative paradisø, Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora
Læs mere

Four Seasons Resort Bora Bora er det mest enestående resort, I kan forkæle jer selv med på rejser til Bora Bora, den smukkeste ø i Fransk Polynesien. Nyd en stor villa på pæle i lagunen, sublim service og gastronomi.

Four Seasons Resort Bora Bora i Fransk Polynesien set fra luftenFour Seasons Resort Bora Bora er ikke blot gennemført smukt og stilrent, det har også den mest enestående beliggenhed på en af de paradisøer, motuer, der omkranser den store lagune ved Bora Bora. 

Afslapning på stranden, Four Seasons Resort Bora Bora i Fransk PolynesienSublim luksus på kanten af koralrevet

I er på kanten af det beskyttende koralrev med privat adgang til den magiske undervandsverden fra jeres villa, der står på pæle i selve den turkise lagune. 

Fra resortet har I dels udsigt mod det uendelige Stillehav, del ind over lagunen mod Bora Bora, hvor de frodige vulkaner rejser sig af havet. Det bliver ikke bedre. Glæd jer til hvide strande, verdensklasse snorkling og så mange eller få aktiviteter, I har lyst til.

Poolområde på Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk PolynesienAfslappet luksus

Four Seasons Resort Bora Bora er ubetinget blandt de bedste resorts i hele Fransk Polynesien. Stilen er afslappet og et smukt miks af traditionelt design krydres med moderne linjer. Sjældent har vi oplevet et mere venligt og imødekommende personale, der virkelig gør en forskel.

Four Seasons Resort Bora BoraStore overwater villaer 

Resortets overwater villaer ligger med udsigt mod resortet, stranden, lagunen eller mod Mount Otemanu inde på selve Bora Bora. Sidstnævnte er det ultimative, I kan forkæle jer selv med. De byder nemlig ud over den smukke udsigt også på sol på dækket hele eftermiddagen og den smukkeste solnedgang.

Four Seasons Resort Bora BoraAlle villaer er på 100 m2, der byder på soveafdeling, bad, stort fristående badekar med udsigt samt loungeområde med kaffemaskine og minibar. Villaerne på Four Seasons Bora Bora har også alt det, I kan tage for givet på et resort af denne klasse - audio udstyr, Wi-Fi og også to fladskærme, selv om I måske ikke vil se så meget tv.

På soldækket er der ud over to liggestole også et overdækket område med spisebord og stole. De yderste villaer har desuden egen plunge pool. 

Four Seasons Resort Bora BoraGastronomi på Four Seasons Bora Bora

På Four Seasons Resort Bora Bora har I flere restauranter at vælge mellem, og I kan få arrangeret private middage på stranden eller på dækket i jeres villa, hvis I ønsker det.

 • Tere Nui, der ligger med udsigt til pool og strand er hovedrestaurant med morgenmad og frokost.
 • Arii Moana er ”fine dining”. I kan sidde både inde og ude på den store overdækkede terrasse. Køkkenet er et smukt miks af fransk og polynesisk.
 • Sunset Restaurant & Bar ligger ned til vandet med udsigt mod Mount Otemanu, som griber solen, når den går ned. Her kan I får drinks og asiatisk mad - småt, godt og lækkert. 
 • Endelig er her en kombineret bar og café ved poolen. Velbekomme. 

Spa på Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk PolynesienSpa og sport på Four Seasons Bora Bora

The Spa at Four Seasons Resort Marara Bora Bora ligger med smuk udsigt over Stillehavet og byder på al den wellness, I kan drømme om. Ved siden af ligger det flot udstyrede fitness center. Derudover er der mulighed for at spille både tennis og beach volley.

Lagunen og oceanet lokker med stort set alle former for aktiviteter både over og under vandet. Lån en outrigger kano og tag på opdagelse i området. Her er også mindre sejlbåde, og for de ihærdige er paddle boarding både sjovt og udfordrende. 

Maske og finner ligger klar i jeres villa, når I tjekker ind. Tag på snorkleture i Bora Boras lagune og resortets egen lagune med lavt og roligt vand. Også her venter myriader af farvestrålende fisk.

Havet omkring Bora Bora er et rent paradis for dykkere, og dykning kan selvfølgelig arrangeres. Det samme gælder dybhavsfiskeri, ture rundt på øen med 4WD og meget mere. Rejser I med børn, er der både en Kids Club og en Teen Club.

 
Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.