• Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk Polynesien
 • Ankomst til Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk Polynesien
 • Overwater Bungalow på Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk Polynesien
 • Nyd et måltid på stranden, Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk Polynesien

Sofitel Bora Bora Private Island, Bora Bora, Fransk Polynesien

Romantiske bungalows på privat ø i Bora Boras lagune

Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk Polynesien
Læs mere

På den private ø Sofitel Bora Bora Private Island bor i ude i lagunen ved Bora Bora med udsigt til turkisblåt vand og vulkanen Mt Otemanu, der overvåger sceneriet på afstand.

Overwater Bungalows på Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk PolynesienFra lufthavnen er 20 minutter i speedbåd gennem lagunen til Sofitel Bora Bora Private Island. Når I nærmer jer, viser lobbyens og restaurantens kegleformede tag vej som et sømærke. Water villaerne står klar som velkomstkomite ude i lagunen, og flere bungalows gemmer sig i den tropiske vegetation inde ved stranden. 

Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk PolynesienEt tropisk paradis ved Bora Bora

Sofitel Bora Bora Private Island er et romantisk paradis skåret 100 % efter drømmen om bungalows på en Stillehavsø. Sandet er hvidt, vandet er klart, palmerne svajer og stemningen er intim og afslappet. 

Her er bungalows på 34 m2 både på land mellem palmerne og ude på pæle i lagunen. De er enkelt og autentisk indrettet, men med alt, hvad i behøver inkl. gratis Wi-Fi. Over Water Villaer har udendørs brus og direkte adgang til lagunen fra soldækket. Om aftenen rulles stjernetæpperne ud over jer og fuldender dagen. 

Ønsker I mere plads på jeres rejse til Bora Bora, kan I vælge en 69 m2 stor villa med stort soldæk og jacuzzi. 

Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk PolynesienSmukke udsigter og Bora Boras bedste snorkling

I vil igen og igen falde i staver over udsigten til Bora Bora og Mt Otemanu. Når solen begynder at gå i seng, kan vi anbefale en tur op på toppen af den lille ø. Her er en håndfuld udsigtsposter, som gør sig perfekt med en drink i hånden imens. 

Fra østsiden af den lille ø kan I svømme ud til noget af Bora Boras bedste snorkling. Køber I en snorkeludflugt inde på land, vil I med stor sandsynlighed blive sejlet tilbage hertil. 

Massage på stranden, Sofitel Bora Bora Private Island i Fransk PolynesienMad, spa og vandsport på Sofitel private Island

Sofitel Bora Bora Private Island har både restaurant og bar, og begge steder kan I ud over maden nyde udsigten mod lagunen og Bora Bora. Under restauranten finder i resortets vandsportscenter, hvis I fx vil ud i kajak eller på paddle board.

Trænger I til ekstra forkælelse, kan vi anbefale at tale med spaen, der bl.a. tilbyder udendørs massage, mens I lytter til susen i palmerne og bølgeskvulp fra stranden.

Nyd måltiderne med en fantastisk udsigt på Sofitel Bora Bora Private Island, Fransk PolynesienRestauranter og søsterhotel på land

I er lige ankommet til paradis, og så taler vi om at tage væk derfra? I bestemmer selv, men fra tidlig morgen til sen aften kan I benytte den gratis shuttlebåd til at sejle ind på hovedøen. Her ligger dels et større Sofitel resort, hvor I er velkomne til at benytte alle faciliteter, og her er også andre restauranter samt en lille købmand. 10 minutters gang bringer jer til Bora Boras bedste offentlige strand.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.