• Tetiaroa-atollen, Fransk Polynesien
 • Poolen i en 3-værelses villa på The Brando, Tetiaroa i Fransk Polynesien
 • Snorkling ved The Brando, Fransk Polynesien
 • Sportsaktiviteter på The Brando, Fransk Polynesien

The Brando, Tetiaroa, Fransk Polynesien

Et resort i en hel atol, hvor ”paradis” er et fattigt ord

Poolen på The Brando, Tetiaroa i Fransk Polynesien
Læs mere

Få resorts i verden kommer op på siden af The Brando i Fransk Polynesien. Skabt af Marlon Brando for at bevare den ultimative skønhed i Tetiaora-atollen. Forbeholdt de få. Og aldeles ubeskriveligt – men vi prøver alligevel.

The Brando på Tetiaroa i Fransk PolynesienFølelsen af at være omgivet af ultimativ skønhed starter allerede i luften, når den lille privatflyver nærmer sig Tetiaora-atollen i Fransk Polynesien. Atollen lyser jer i møde som en magisk cirkel med grøn frodighed, hvide strande og turkis lagune. Her skal I bo.  

The Brando ligger i et lille hjørne af atollen, men I har adgang til alt. Uden indblanding af andre end The Brandos få andre gæster.

 Spis enten inden- eller udendørs på The Brando i Fransk PolynesienEt lille forord om stjerner

I Nyhavn Rejser arbejder vi ikke med flere stjerner end 5+*, men lad det ikke forvirre. The Brando er i virkeligheden uden for kategori. 

Og nu vi er ved stjernerne. Om natten vil de fylde himlen over jer, og i restauranten sidder de måske ved siden af jer. I shorts og bare tæer som jer, for her respekterer alle hinandens privatliv. Sådan har det været, siden Marlon Brando købte stedet i 1967 og begyndte at invitere sine venner forbi. Og sådan er det stadig. Det er nok en af grundene til, at droner er forbudt!

3-værelses villa på The Brando, Tetiaroa i Fransk PolynesienEt gemmested for kongelige

Før Marlon Brando og siden nutidens ejere fik øje for atollens unikke skønhed og sårbare natur fra koralrev til fugle, havde Tetiaroa allerede skabt sig sin plads i historien i Fransk Polynesien. Atollen var den kongelige families gemmested i århundreder, og her er arkæologiske minder i form af rester af gamle templer. 

Explorer centret på The Brando, Tetiaroa, Fransk PolynesienSkønhed og bæredygtighed

Fra start satte Marlon Brando strenge krav til de aftryk vi mennesker måtte sætte på paradiset Tetiaora. Ånden lever den dag i dag. 70 % af den energi, der bruges til aircondition, kommer fra sindrige systemer, der udnytter havet til nedkøling. 50 % af al elektricitet kommer fra solenergi. Og målet er naturligvis at forbedre alle miljøhensyn i takt med, at ny teknologi kommer til.  

Stuen i en one bedroom villa på The Brando, Fransk Polynesien35 luksuriøse villaer

The Brando er drømmen om Fransk Polynesien i sin ultimative Robinson Crusoe-version, når det kommer til stemningen. Men den gode Crusoe ville ikke kunne forestille sig den luksus, I samtidig omgiver jer med i jeres villa. 

De 35 palmetækkede villaer, der gemmer sig i det grønne ud til strandene, er stilrent og lækkert indrettet med alt, hvad I kan drømme om inkl. musikanlæg, kæmpe fladskærm, Wi-Fi mm. Fra det store badeværelse er adgang til udendørs badekar i fuldt privatliv, og her er også en 10 m2 plungepool. 

One bedroom villaer er 96 m2 med stue, soveværelse, two bedroom viller er 168 m2, og three bedroom villaer er 246 m2.  

Les Mutines by Guy Martin - gastronomi på The Brando i Fransk PolynesienRestauranter på The Brando

The Brando har to restauranter. Her har stjernekokken Guy Martin fra restaurant Le Grand Véfour i Paris med to Michelin-stjerner sat de overordnede gastronomiske temaer og rammer med fokus på lokale retter, østen møder vesten og klassisk fransk køkken. Kokken Kelvin Au-Ieong fra Invitation V, Vegan Bistro har suppleret med en innovativ vegansk menu.

Hovedrestauranten er Beachcomber Café med enestående udsigt over lagunen, mens fine dining i særklasse nydes i Les Mutinés by Guy Martin – eller selvfølgelig hjemme i villaen, hvis I ønsker det. Alle middage og drikkevarer er inkluderet i prisen, uanset hvilken lokation I vælger til jeres gastronomiske oplevelse.
 

Udforsk Tetiaroa-atollen i Fransk Polynesien på cykelLivet på The Brando

Første opgave på The Brando er i virkeligheden at få begge ben på jorden. Eller rettere ned i sandet. Man svæver af betagelse og kan næsten ikke rumme det. 

Men det hele er der for jer, så nyd hvert sekund. I spaen og i lagunen. På svømmeture og snorkelture. I kano og på paddle board. På udkig efter det rige fugleliv. I villaen og poolen og restauranterne. Luk øjnene og nyd det. Men kun et øjeblik. I ser måske aldrig noget magen til.

Nyd en daglig spabehandling pr. person eller en daglig udflugt. I kan opleve, føle og behage jer med én ny behandling og oplevelse hver eneste dag.

I har også cykler til rådighed, når I skal rundt fra jeres villa til alt fra spa til petanquebanen. Måske en fra personalet er klar til en dyst? Der er 200 ansatte til 75 gæster, når der er fuldt hus. 

Er der slet ikke noget, I må undvære? Jo. Myg og motorsport. Ingen af delene findes på The Brando.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.