• Skønne omgivelser omkring Vahine Island Private Resort, Fransk Polynesien
 • Bo i den skønne Beach Suite Bungalow på Vahine Island Private Resort, Fransk Polynesien
 • Overwater Bungalow på Vahine Island Private Resort, Fransk Polynesien
 • Overwater Bungalow på Vahine Island Private Resort, Fransk Polynesien

Vahine Island Private Resort, Taha’a, Fransk Polynesien

Ægte Robinson Crusoe-stemning på paradisø i lagunen ved Taha’a

Skønne omgivelser omkring Vahine Island Private Resort, Fransk Polynesien
Læs mere

Vahine Island Private Resort er en usleben perle på kanten af den turkise lagune, der omkranser vaniljeøen Taha’a i Fransk Polynesien. Nyd uforlignelig stemning på et resort, hvor blot 9 bungalows deler en hel ø. Medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Indgangen til Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienDer findes mere luksuriøse og strømlinede hoteller i Fransk Polynesien end Vahini Island Private Resort, men få med samme autentiske stemning, der går lige i hjertet. Det er derfor, at I er her. Stemningen og omgivelserne er den egentlige luksus. 

Når det er sagt, skal der selvfølgelig en del til at blive optaget i Small Luxury Hotels of the World, som Vahine Island Private Resort er. 

Skønne omgivelser omkring Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienDrømmen om en tropeø i Fransk Polynesien

Vahine Island er den oprindelige drøm om bungalows på en afsides tropeø i Fransk Polynesien. Den lille W-formede ø ligger helt ude ved kanten af lagunen. Få skridt – eller rettere svømmetag - til, og revet dropper lodret ned i dybet på ydersiden af øen. Vender I jer, ser I ud over lagunen mod Taha’a, hvor der bl.a. dyrkes noget af verdens bedste vanilje.

Overwater Bungalow på Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienKun 9 bungalows til en hel ø

Vahine Island Private Resort er til jer, som værdsætter fredfyldt nærkontakt med naturen, der her består af hvide strande og svajende palmer. Ud til lagunen i palmernes skygge ligger 5 bungalows på 50 m2 og en suite på 115 m2. Den har to terrasser, så I kan flytte med sol og skygge. Rejser I med børn, er det suiten, I skal vælge. 

På den nordlige del af øen rækker resortet en arm ud i lagunen med 3 water bungalows på 70 m2. Både ved bungalows på land og ude over vandet har I en hængekøje at dase i, mens I ser ud over lagunen og på revhajerne, der glider forbi.

Beach Suite Bungalow på Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienRustik indretning fyldt med sjæl

Indretningen er en væsentlig del af oplevelsen. Man føler lidt, at værterne har fundet mange af naturmaterialerne på gåture rundt på øen. Krogede grene til ben på stole, rå træstammer til borde, strandskaller omkring et spejl, palmeflettede vægge og palmetækkede tage. Alt sammen gjort med balance, så det ikke bliver for meget.

Nyd maden med havudsigt på Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienHyggeligt værtspar kræser om jer på Vahine Island

Bag Vahine Island står det søde værtspar Elizabeth og Pierre. Sammen får de to gæsterne til at føle sig uendeligt velkomne. Hver dag sammensætter de en fast menu, som I får til ok, hvis der er noget, som I foretrækker ændret for jer. 

Før  maden kan i nyde en drinks i den rustikke drivtømmerbar, og bagefter er der få skridt til de gastronomiske oplevelser i restauranten. Hvis I søger Wi-Fi, er det også restauranten, I skal gå til.  

Oplev en tur i den polynesiske pirogue fra Vahine Island Private Resort, Fransk PolynesienLivet på Vahine Island

Snorkling, svømmeture, solbadning, paddle board, sejlture i kajak i lagunen eller længere væk til perlefarme eller til 4WD ture i land på Taha’a er bare få eksempler på, hvad tiden går med. En massage i spaen, der består af en enkelt briks, en god bog og ingenting er andre gode forslag. 

Netop det at lave ingenting er en kunst, man nemt lærer på rejser til Fransk Polynesien. Og nok noget af det, der tjener sjælen allerbedst. 

 
Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.