• Nyd faciliteterne på Villa Tonoï, Fransk Polynesien
 • Fantastisk udsigt over bugten fra Villa Tonoï, Fransk Polynesien
 • Terrassen og poolen på Villa Tonoï, Fransk Polynesien

Villa Tonoï, Raiatea, Fransk Polynesien

Stilrent pensionat med bungalows og store udsigter

Terrassen og poolen på Villa Tonoï, Fransk Polynesien
Læs mere

Villa Tonoïs fire bungalows ligger højt oppe på en bjergside ved Raiateas hovedby Uturoa. Her bor I bungalows med eget køkken og fabelagtige udsigter over kysten og Stillehavet – og samtidig har I ikke langt ned til den lille by og det lokale liv.

Fantastisk udsigt over bugten fra Villa Tonoï, Fransk PolynesienSkønne udsigter og tæt på lokalliv

Der bor godt 12000 mennesker på Raiatea, som er den andenstørste af Selskabsøerne efter Tahiti. Raiatea er ikke lige så velbesøgt som naboøerne Taha’a og Bora Bora og er primært en landbrugsø, som bl.a. producerer vanilje, ananas, kokos - og perler.

Det er en gudesmuk ø, som af mange regnes for Polynesiens spirituelle og kulturelle hjerte med en stolt og selvstændig identitet. Af samme grund er det et rigtig godt sted til at opleve og komme tæt på autentisk polynesisk kultur og levevis.  

Udsigten over lagunen på Raiatea, Villa Tonoï, Fransk Polynesien

Villa Tonoï ligger på en bjergside ved Raiateas hovedby Uturoa, som har knap 4000 indbyggere og foruden butikker, cafeer og restauranter, også gemmer på en hyggelig havn med fiskebåde, lystsejlere og både, der sejler til naboøen Taha’a. 

Tæt på havnen, finder I også byens charmerende morgenmarked, hvor de handlende sælger fisk, frugt, grønt og lokalt håndværk fra solen står op. I har også cykler på Villa Tonoïs, hvis I ønsker at udforske mere af øen på egen hånd.

Fra jeres pensionat, kan I også vandre en kort tur til toppen af Mt. Tapioi – det tager cirka 45 min -  hvor der venter jer fabelagtige udsigter til Raiateas kyst og de nærliggende atoller, der rejser sig magisk op af Stillehavet. 

Terrassen og poolen på Villa Tonoï, Fransk PolynesienModerne bungalows, stor terrasse og pool

Villa Tonoï består af en moderne hovedbygning med terrasse på anden sal og fire bungalows i træ, der ligger spredt ud på en hylde på bjergsiden. De to bungalows øverst oppe er forbundet af en stor terrasse med pool, som binder det hele stilfuldt sammen i en helhed af tropisk træ. 

Lidt længere nede ligger de to øvrige bungalows – de har ikke en pool lige uden for døren, men til gengæld ligger de mere privat og hver for sig, omgivet af græs og grønt. 

Villa Tonoï serverer morgenmad i hovedbygningen, men har ellers ikke nogen restaurant. I stedet er der små køkkener i alle bungalows og så er der ikke langt at gå til Uturoas forskellige restauranter og cafeer. 

Bo på bjergsiden i hyggelige bungalows på Villa Tonoï, Fransk Polynesien4 bungalows med eget køkken

Der kan bo op til fire mennesker i hver bungalow, som er stilfuldt og enkelt indrettet med trægulve, hvide vægge og flotte træbjælker i loftet. Alle bungalows har Wi-Fi, tv, køkken med køleskab og egen terrasse. Hør mere med jeres rejserådigiver, hvilken bungalow, som passer jer bedst.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.