• Udsigten fra jeres Beach Bungalow på Moorea Beach Lodge, Fransk Polynesien
 • Garden Bungalow på Moorea Beach Lodge, Fransk Polynesien
 • Nyd omgivelserne ved Moorea Beach Lodge, Fransk Polynesien

Moorea Beach Lodge, Moorea, Fransk Polynesien

Charmerende lodge med hjemlig varme og privat stemning

Udsigten fra jeres Beach Bungalow på Moorea Beach Lodge, Fransk Polynesien
Læs mere

Moorea Beach Lodge er en af de steder, hvor man bare føler sig tilpas lige med det samme. Den lille lodge på Mooreas vestkyst har kun 13 bungalows og byder på ægte, fredfyldt afslapning med en dejlig strand og fabelagtige solnedgange.

Nyd omgivelserne ved Moorea Beach Lodge, Fransk PolynesienIntime rammer og god beliggenhed

Moorea Beach Lodge er en ægte tahitisk lodge, som ligger skønt placeret helt ude på en en smal strand på den vestlige side af øen Moorea, som er en del af Selskabsøerne. Det er et af de steder, hvor man virkelig kan koble af. Uden omsvøb. Nyde stranden, bade i det turkise vand, læse en bog i de skønne, tropiske haver – og slutte dagen med fortryllende solnedgange over Stillehavet. 

Moorea Beach Lodge er også rigtig godt placeret til at udforske Moorea – til fods, med bil og på de cykler, som følger med jeres bungalows. Der er f.eks. 14 km. til The Belvedere Lookout og 7 km til Magic Mountain, hvor I kan glæde jer til spektakulære udsigter over den paradisiske vulkanø og Stillehavet. 

Loungen i The Lodge på Moorea Beach Lodge, Fransk PolynesienPolynesisk stil i lyse farver og moderne snit

Moorea Beach Lodge er bygget i traditionel polynesisk stil – det vil sige den særlige kombination af europæisk træbyg fra kolonitiden og polynesisk arkitektur i form af store, luftige fællesarealer, træsnit og stråtag. 

Det hele er holdt i lyse går, blå og hvide nuancer med lyse, moderne træmøbler og detaljer i lyst træ, som giver ro og varme til lodgen og spiller naturligt sammen med havet, den hvide strand og de frodige omgivelser.    

Lodgen har skønne fællesarealer og faciliteter, men alligevel en dejlig privat stemning. Der serveres morgenmad fra 7 til 9.30, men der ikke nogen restaurant. Til gengæld ligger der flere restauranter i nærheden og så har lodgen et køkken, som I frit kan benytte hele dagen.  

Garden Bungalow på Moorea Beach Lodge, Fransk Polynesien4 typer bungalows

Moorea Beach Lodge har 13 bungalows fordelt på 4 kategorier: Honeymoon Bungalow, Family Bungalow, Beachfront Bungalows og Garden Bungalows. Lodgens Family Bungalow har to soveværelser, to badeværelser, en stue og et køkken. 

Stranden ved Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel, Fransk PolynesienAlle bungalows er indrettet enkelt og stilfuldt i lyse farver og har aircondition, Wi-Fi, eget køleskab og en privat terrasse.  Hør med jeres rejserådgiver, hvilken bungalow, som passer jer bedst.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.