• Udsigt over Sofitel Moorea i Fransk Polynesien
 • Overwater bungalow på Sofitel Moorea i Fransk Polynesien
 • Gourmet restauranten K på Sofitel Moorea Ia Ora Resort

Sofitel Moorea Ia Ora Resort, Moorea, Fransk Polynesien

Bungalows, romantik og afslappet stemning ud til en af Mooreas bedste strande

Udsigt over hotel og pool på Sofitel Moorea i Fransk Polynesien
Læs mere

Nyd magiske Moorea fra en smuk og lækker bungalow. Bo med få meter til en af Mooreas bedste strande eller på pæle helt ude i den krystalklare lagune. Mange faciliteter fra spa over vandsport til restauranter.

Udsigt over stranden ved Sofitel Moorea i Fransk Polynesien set fra luftenSandet er kridhvidt. Vandet er krystalklart. Palmerne svajer, som palmer skal. Og lagunen lige foran Sofitel Moorea Ia Ora Resort lyser turkisblåt, som de gør i drømme – og i Fransk Polynesien. I baghaven vogter den gamle vulkan Mt Fairurani og dens søstre. 

Udsigt over Sofitel Moorea i Fransk PolynesienDirekte til Mooreas lagune

Når I ser ud over lagunen, fornemmer I korallerne, som inviterer til snorkelture, og længere ude fortæller en fin hvid streg, at her danner det beskyttende rev grænsen mellem lagune og hav. Endnu længere væk ligger den virkelige verden, men glem den lige nu. Nyd i stedet synet af dette paradis I er landet i. 

Sofitel Moorea Ia Ora Resort, Moorea, Fransk PolynesienStørre resort med intim stemning

Sofitel Moorea Ia Ora Resort har 103 bungalows, der enten gemmer sig under palmerne, kigger frem i strandkanten eller er gået hele vejen ud i lagunen. Sofitel Moorea Ia Ora Resort er med andre ord ikke et af de mindste resorts, men stemningen er alligevel afslappet, hyggelig og intim. Størrelsen betyder adgang til mange faciliteter.  

Overwater bungalow på Sofitel Moorea i Fransk PolynesienBungalows på Sofitel Moorea Ia Ora Resort 

Resortet har 8 kategorier af bungalows opdelt efter forskellige størrelser og udsigt. Mulighederne spænder i størrelse fra Bungalow with lagoon view på 31 m2 over over water villaer på 31 og 52 m2 til en ekstravagant luksusvilla på 221 m2.

Nyhavn Rejser anbefaler Luxury Garden Bungalow på 47 m2 med udsigt til haven, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker havudsigt eller at bo på pæle i lagunen.

Stilen er ægte polynesisk med palmetækkede tage, der også indefra er et smukt syn med højt til loftet. Indretningen lever op til det fine ydre med stor brug af naturmaterialer, men med moderne linjer og ikke mindst alle moderne faciliteter med f.eks. aircondition og gratis Wi-Fi.

Gourmet restauranten K på Sofitel Moorea Ia Ora ResortRestauranter på på Sofitel Moorea Ia Ora Resort 

Sofitel Moorea Ia Ora Resort har to restauranter, hvor kokkene er klar til at forkæle jer. PURE Restaurant serverer et internationalt køkken til morgen, frokost og aften og er resortets hovedrestaurant. Om torsdagen er her polynesisk buffet, og hver aften er her 45 minutters underholdning med lokale musikere og dansere.

Restaurant K er resortets gourmet restaurant i de mest romantiske omgivelser med mulighed for at sidde med fødderne i sandet. Lukket søndag og torsdag i højsæson. Hør åbningstider i lavsæson. Også her er et kort danseshow. Hvorfor K? Den imponerende tagkonstruktion er lavet af kahaia-træ.

Spa behandling på Sofitel Moorea Ia Ora Resort, Fransk PolynesienSpa og sport

På Sofitel Moorea Ia Ora Resort kan I både få pulsen ned og op. Den store spa har 7 spa suiter, jacuzzi og fantastisk udsigt over lagunen. 

Der er dykkercenter på resortet og også vandsportscenter med f.eks. paddle boards og kajakker. Lagunen ved resortet er beskyttet maritimt område, så jetski og anden motoriseret leg (og larm) er bandlyst. 

 
Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.