• I katamaran gennem paradis i Fransk Polynesien
 • Udsigt over Otemanu bjerget på Bora Bora i Fransk Polynesien
 • Oplev de skønne paradisøer på cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien
 • På cruise til Bora Bora vil der være stop ved små koraløer og snorkelsteder, Fransk Polynesien

For sejl til Bora Bora

I katamaran til turkise laguner, paradisøer og verdensklasse snorkling i Fransk Polynesien

Cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien
Læs mere

Tag med en lækker katamaran til Bora Bora gennem verdens smukkeste laguner i Fransk Polynesien. I snorkler på koralrev og med rokker og hajer. Og I vugges i søvn i lagunen under det helt store stjernetæppe.

Mulighed for at snorkle, bade og sole ved paradisøer på cruise til Bora Bora, Fransk Polynesien

At sejle mod fjerne kyster til paradisøer og koralrev er en drøm, der ligger dybt i mange af os. Eventyret, afslapningen, farverne, solen og varmen. Fantasien sætter straks gang i et utal af skønne billeder.

ET MAGISK SCENERI I VERDENS SMUKKESTE LAGUNER

Myriader af fisk er lige foran snorkelmasken. Og de mest velsmagende af dem på tallerkenen friskfanget fra havet. Koraller lyser i alle farver. Store djævlerokker danser undervandsballet. Skildpadder flyver gennem det klare vand. Og revhajer glider forbi, mens man ikke kan lade være med at gyse – og grine overbærende, fordi man gør det. 

Cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien

OGSÅ FOR JER, DER IKKE SNORKLER

Selv, hvis I ikke er til snorkling, er denne sejltur til Bora Bora en magisk oplevelse. Koraløer kigger op over lagunerne, og vulkaner rejser sig videre op mod himlen. Hvide strande og svajende palmer frister til besøg i land. Kajakker inviterer til sejlture. Og uendelige stjernetæpper fortæller, når dagen er forbi. I er midt i hele dette magiske sceneri fra morgen til aften. 

Cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien

CRUISE TIL BORA BORA FRA RAIATEA

Jeres 4 dages cruise til Bora Bora starter på Raiatea, der er den næststørste ø i Selskabsøerne. Denne øgruppe i Fransk Polynesien omfatter også bl.a. Moorea, Bora Bora og Tahiti. I sejler gennem lagunerne til vaniljeøen Taha’a og over åbent hav videre til lagunen ved Bora Bora med stop ved små koraløer og snorkelsteder undervejs. 

Bo i en topmoderne og lækker katamaran på cruise til Bora Bora i Fransk PolynesienLÆKKER KATAMARAN kun til jer

I sejler om bord på en privat, lækker katamaran. Bådens størrelse afhænger af, hvor mange I rejser sammen. Men sikkert er det - I har båden helt for jer selv, med hver jeres kahyt med privat bad og toilet. Der er god plads og vinduer både i loft og i siden, så I kan åbne til brisen og nyde udsigt til både hav og stjerner.

På cruise til Bora Bora vil der være stop ved små koraløer og snorkelsteder, Fransk Polynesien

DAG 1: FOR SEJL FRA RAIATEA TIL TAHA’A

I ankommer til Raiatea. I havnen venter jeres kaptajn på at byde jer velkommen om bord på den smukke katamaran, som I skal nyde på jeres cruise i katamaran til Bora Bora. I hilser på de øvrige gæster, som er lige så utålmodige som jer efter at komme ud på vandet. Ud til skønne paradisøer, smukke laguner, koralrev med myriader af fisk og flere oplevelser i land.

Bliv vugget i søvn på cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien

SNORKLING VED KORALØ

Efter en grundig briefing er I klar til at sejle. Kokken er samtidig klar med frokosten. I sejler mod naboøen Taha’a, hvor I kaster anker tæt på koraløen Tau Tau efter 3 timers sejlads. Oprindeligt var Raiatea og Taha’a landfaste, men de er nu to selvstændige øer, der deler samme lagune. 

Ved Tau Tau er der tid til at snorkle, bade, sole, gå tur på land og sejle i kajak, som I nu har lyst til. Her er flotte koraller og en masse farvestrålende fisk. I kan glide med strømmen ind i lagunen blandt store fiskestimer til en lille sandbanke. Her bliver I hentet og sejlet tilbage til madmors kaffe og kage. 

GODNAT UNDER MILLIONER AF STJERNER

I ligger for svaj om natten ud for Tau Tau, og efter et dejligt måltid mad, bliver I vugget i søvn, mens millioner af stjerner ser ned på jer gennem vinduet i loftet af jeres kahyt. 

Nyd udsigten til det turkisblå hav på cruise til Bora Bora i Fransk Polynesien

DAG 2: OVER ÅBENT HAV TIL LAGUNEN VED BORA BORA

Hvis I vågner tidligt, kan I starte dagen med en svømmetur ved båden, inden der er morgenmad fra kl. 7. 

FOR SEJL FRA LAGUNE TIL LAGUNE

I sejler nu ud på åbent hav mod Bora Bora. Find et godt sted at nyde solen og udsigten til havet – måske ude foran i nettet over vandet med lidt god musik i ørene? I kan også spørge, om I må kaste en snøre i vandet for at se, om I kan bidrage til køkkenets friske råvarer. 

Efter ca. 4 timer er I ved Bora Bora. Yderst i lagunen ligger små paradisøer, motuerne, og inden for denne beskyttende ramme lyser vandet turkisblåt, mens vulkanerne på Bora Bora rejser sig frodiggrønne mod himlen og våger over hele sceneriet.

Lagune med farverige fisk ved Bora Bora i Fransk Polynesien

SNORKLING VED REVHAJER OG ROKKER

Tæt på Bora Bora kaster kaptajnen anker, for her er store stimer af sorttippede revhajer, I kan snorkle med. De er ufarlige, men man mærker alligevel gyset, når de glider forbi i al deres elegance. l kan låne en flydevest, hvis I ønsker det, men snorkeloplevelsen vil altid være bedre uden, hvis man er tryg ved vandet.  

Lige inde i lagunen er der snorkelstop igen. Denne gang i selskab med rokker, der kommer ganske tæt på. Måske kigger nogle hajer også forbi. For alle snorkelstop gælder, at ingen har styr på vild natur. 

I vugges i søvn i lagunen øst for Bora Bora efter mere dejlig mad og flere stjerner på himlen. 

Store chancer for at svømme med djævlerokker på cruise til Bora Bora, Fransk PolynesienDAG 3: GOD MORGEN, DJÆVLEROKKER OG ØRNEROKKER!

Dagen starter allerede 6.30, og I får helt sikkert ingen problemer med at komme ud af fjerene. Efter få minutters sejlads er I nemlig ved et mantapoint, det vil sige et sted med store chancer for at snorkle med de store og graciøse djævlerokker, manta rays. 

Efter morgenmaden kan I snorkle med store stimer af plettede ørnerokker. Resten af formiddagen kan I hygge på båden eller bliver sejlet i gummibåden ind til en lille, ubeboet koralø, I ligger for anker ved. Tal med kaptajnen, hvis han og kokken skal arrangere en BBQ på stranden for jer (mod tillæg). 

Udsigt over Otemanu bjerget på Bora Bora i Fransk PolynesienSEJLADS I BORA BORAS LAGUNE

Om eftermiddagen sejler I gennem Bora Boras lagune. Inde på land kan I se en kanonmunding, der fortæller lidt om øens historie som base under 2. verdenskrig. Men mest af alt fanger øjet de frodige vulkaner, det turkise vand og skønne resorts, der kigger frem mellem palmerne og med arme ud i lagunen til water villaerne.    

I kaster anker ud for sydspidsen af Bora Bora, Matira Point, med frit udsyn til solnedgangen – og til solopgangen, når en ny dag gryer. Der er tid til en ekstra snorkeltur før aftensmaden. Vandet er så klart, at I også kan ”snorkle” fra dæk, mens I nyder solen, havets brise og den skønne udsigt over lagunen og Bora Bora. 

Måske spørger kaptajnen senere, om I vil med i gummibåden senere for at fange fisk til næste dags frokost. 

Oplev de skønne paradisøer på cruise til Bora Bora i Fransk PolynesienDAG 4: I LAND PÅ BORA BORA

Alting har en ende. Også en seljtur til Bora Bora. Kom tidligt op, nyd et sidste blik over lagunen og ned i det klare vand. Måske kigger et par rokker op den anden vej for at sige tak for besøget. Efter morgenmaden lægger I til kaj i Vaitape på Bora Bora. Et eventyr er slut, nye kan begynde. 

PRAKTISK INFORMATION

Snorkeludstyr kan lånes om bord. Vi anbefaler at have et par badesko, da der kan være afrevne koraller ved strandene. Undervandkamera får minderne fanget. Solhat, solcreme mm giver sig selv. Og også en god bog, for her er ikke Wi-Fi i lagunen. I får masser af frisk fisk, grøntsager, ris, frugt, brød mm. 

Hæv kontanter på hæveautomaten i havnen, hvis I ikke har, for I skal betale drikkevarer og havneafgifter kontant om bord.

Læs om Peters oplevelser for sejl til Bora Bora >

 
Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.