• Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien
 • Smuk solnedgang over poolen på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien
 • Vidunderlige omgivelser ved Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien
 • Hyggelige omgivelser på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien

InterContinental Tahiti Resort & Spa, Papeete, Tahiti, Fransk Polynesien

Høj komfort og perfekt beliggenhed i Papeete på Tahiti

Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien
Læs mere

I en stor tropisk have ud til lagunen på Tahiti ligger InterContinental Tahiti Resort & Spa, det absolut bedste 4* hotel på Tahiti i Fransk Polynesien. Nyd store værelser og bungalows i lagunen, gode restauranter, spa og Papeete få minutters kørsel væk.

Smuk solnedgang over poolen på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk PolynesienI bor ikke på Tahiti for at opleve turkise laguner som på Moorea, Huahine og Bora Bora, men når det er sagt, så har InterContinental Tahiti Resort & Spa skabt meget af netop denne stemning. Bag jer rejser vulkanerne på Tahiti sig, og udsigten over lagunen afsluttes med Moorea silhuet som smukt bagtæppe for sceneriet.

Fantastisk beliggenhed på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk PolynesienSuper stemning og god beliggenhed

Arkitekturen, den tropiske have, de to infinitypools og måden, hotellet er anlagt på med fødderne ud i lagunen giver en super stemning. Alt dette suppleres af høj service og glimrende mad på flere restauranter. 

InterContinental Tahiti Resort & Spa ligger ikke langt fra lufthavnen, og skal I f.eks. på krydstogt, er der ikke langt havnen i Papeete. I kommer samtidig nemt ud af byen til oplevelser i det vulkanske højland.

Standard Room på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk PolynesienVærelser på InterContinental Tahiti Resort & Spa 

InterContinantal Tahiti Resort & Spa har 246 værelser, suiter og bungalows fordelt på en lang række forskellige kategorier alt efter størrelse, beliggenhed og udsigt. Fra standardværelser på 28½ m2 plus 6 m2 balkon til bungalows på pæle i lagunen indrettet i autentisk stil med naturmaterialer og f.eks. flettede vægge. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige værelse for jer.

Te Tiare Restaurant på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk PolynesienBarer og restauranter

InterContinental Tahiti Resort & Spa har 3 barer og 2 restauranter. På hovedrestauranten Te Tiare nyder I det autentiske lokale køkken med udsigt til poolen og Moorea i baggrunden, og hver onsdag og fredag er der polynesiske shows. Gourmetrestauranten Lotus Restaurant oser af romantik på pæle ude over vandet.

Bo lige ud til det skønne hav på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk PolynesienSpa og sport på InterContinental Tahiti Resort & Spa

InterContinental Tahiti Resort & Spa har sit eget Lagoonarium, en beskyttet lagune med fisk, som I kan snorkle blandt. Her er også egentligt dykkercenter og adgang til et stort udbud af vandsport. Er I mere til at slappe godt og grundigt af, kan en tur i den store spa måske friste. 

 
Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.