• Skildpadde på Galapagos i Ecuador
 • Basilika i centrum af Quito, Ecuador
 • Land Leguaner på Galapagos
 • Floreana Island landskab på Galapagos i Ecuador
 • sæler på Galápagos øerne
 • Galápagos - unik natur og dyreliv

Rejser til Galapagos og Ecuador

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Ecuador og Galapagos øerne

Oplev Nyhavn Rejsers Galapagos og Ecuador

Galapagos øernes dyrerige og de store levn fra Inkariget

Det store indianske marked i Otavalo

Vi har hilst på Galapagos' suler, skildpadder og fregatfugle

Vi kender de enkelte yachts, katamaraner og ruter

Hør om kombination med Amazonas eller Inkariget i Peru

Få skræddersyet jeres rejse til Ecuador og Galapagos

Læs mere

Nyhavn Rejser skræddersyr rejser til Galapagos øerne og Ecuador. Oplev Galapagos på udvalgte krydstogter på en katamaran eller en yacht. Besøg UNESCO-fredede byer fra kolonitiden, de store levn fra Inkariget og vor tids farvestrålende indianermarkeder. 

Nyhavn Rejsers eksperter har personligt udforsket de fascinerende levn fra inkaerne, handlet på indianermarkedet i Otavalo og været helt tæt på dyrelivet på Galapagos øerne.

KRYDSTOGT VED GALAPAGOS øerne

Altafgørende for en rejse til Galapagos øerne er kvaliteten – og herunder størrelsen - af båden og kvaliteten af jeres lokale guider. 

Nyhavn Rejser har afprøvet og udvalgt de bedste Galapagos-krydstogter, så I kan sejle med en yacht eller en katamaran, der passer til netop jeres ønsker til størrelse, komfort, stemning, kvalitet af naturguiderne og mad om bord. Vi anbefaler krydstogter til Galapagos med relativt få passagerer ad de bedste ruter. 

I kommer til vidt forskellige vulkanske øer og oplever nærmest at stå omgivet af hav- og landleguaner, søløver, blåfodede suler og tusinder af andre havfugle.

TAMME OG UTÆMMEDE

På grund af Galapagos øernes afsondrede beliggenhed ud for Ecuadors kyst har deres flora og fauna kunnet udvikle sig helt uden indvirkning fra udefrakommende kræfter, og resultatet er spektakulært. Dyrene er aldrig blevet jaget, og de har aldrig lært, at menneskeracen kan være et dødeligt bekendtskab. Derfor er de helt tamme – og I får mulighed for at komme helt tæt på.

ECUADORS SMUKKE BYER og amazonas

En rejse til Ecuador kan også være en fascinerende rejse tilbage i historien til store levn fra Inkariget som Ingapirca og til charmerende byer fra kolonitiden som UNESCO-beskyttede Quito og byen Cuenca. I Ecuadors Amazonas venter tætte regnskove og sjældne dyr og fugle. Her kommer I helt tæt på naturen i Amazonas-junglen.

INDIANERMARKEDET I OTAVALO

Særligt fascinerende på en ferie i Ecuador er mødet med nutidens indianersamfund blandt andet i Andeshøjlandet, hvor et besøg på det farverige indianermarked i Otavalo er et af højdepunkterne på mange rejser til Ecuador.

SKRÆDDERSYEDE REJSER TIL GALAPAGOS øerne OG ECUADOR

Få skræddersyet en rejse til Galapagos og Ecuador. Tal med vores rejserådgivere og hør evebtuelt også, hvordan I kan kombinere en rejse til Galapagos med en rejse til Amazonas eller Perus store levn fra Inkariget som Machu Picchu.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Galapagos og Ecuador

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Ecuador og Galapagos. De har selv været på mange rejser til Galapagos og Amazonasjunglen og tæt på de indianske kulturer og historiske levn. Få inspiration til jeres ferie og hjælp til en skræddersyet rejse til Ecuador og Galapagos. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Galapagos og Ecuador

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.